Opgelicht

Ik ben door ene Sonya genaamd opgelicht op 28 oktober 2016. Hadden afgesproken in de avond. Kwam daar aan en ze wilde ff naar avondwinkel wat boodschapjes halen. We gingen met mijn auto naartoe.Ze vroeg of ik gelijk wilde betalen. Heb haar netjes 140 euro betaald.Uiteindelijk aangekomen bij avondwinkel Delft to go. Ik bleef in de auto zitten en zij boodschap halen. Na 30 min kwam ze niet. Ff gebeld op haar moniel. Ze nam niet op.Ben zelf naar de winkel toe gelopen. Vroeg aan de meneerof er een dame met blonde haren langs is geweest. Hij brabelde wat. Kon hem moeilijk verstaan. Ben toen naar de auto toe gelopen en nog een paar keer gebeld. Geen gehoor. Toen naar huis gereden. Zag later dat ze haar profielfoto had verwijderd. We spraken bij reinier de graaf weg af ter hoogte van nummer 244.In delft. Ze heeft volle lippen. Blond haar. Ze is kort. Ben ontzettend droog genaaid door die meid. Ze was te bereiken op 0647711198

Bezoek Sexjobs.nl Reviews over Sexjobs.nl

2 reacties

Ik heb ook zoiets meegemaakt, maar dan van een vrouw die mij op straat aansprak op de Wallen. Zij moetst ook even boodschappen doen en vroeg om 50 euro. Ook zij was ineens vertokken en ging de supermarkt uit via de andere kant. Dit gebeurt me niet weer.
Het komt ook voor dat vrouwen om geld vragen en zeggen dit de volgende dag terug te betalen. Dat gebeurt niet en ze kunnen on steeds meer geld vragen.
Trap er niet in. Mannen kunnen dit ook bij vrouwen doen.

Erg triest om zo'n naaistreek uit te halen. Volgens mij proberen heel veel vrouwen dat en pakken ze wat ze pakken kunnen.
Wat ik alleen niet begrijp is hoe je 140 kan betalen zonder enige zekerheid te hebben. Als je iemand betaalt die je niet kent, blijf je bij je geld in de buurt tot je krijgt waarvoor je betaalt. Maar ja, je weet nu natuurlijk wel beter.

Bezoek Sexjobs.nl Reviews over Sexjobs.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Sexjobs.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden