Ingetrapt

Tja, ik ben er dus ook ingetrapt. Heb credits gekocht. Dat beschouw ik nu maar als leergeld. Dom dom dom! Maar goed, er werd wel enigszins inhoudelijk op mijn berichten gereageerd. Er zitten mensen achter die er voor betaald worden, dat kan niet anders en ze houden je aan het lijntje. Hoe triest ben je als je op deze manier aan de kost moet komen. Ook ik werd doodgegooid met knappe jonge vrouwen, die wel interesse hadden in een oude vent die ruim twee keer zo oud is als zij zelf. Verder kwam ik er achter dat de sites seksbuddy. nl en sexmatches. nl volmaakte kopieën van elkaar zijn, met volkomen identieke profielen en foto's enzovoort. Goed, ik houd er mee op schrijf me uit en ga op andere manieren op zoek naar iemand die wel eerlijk is. Ik heb mijn les geleerd.

Sterke punten
Er zijn zelfs sites met reviews, die deze frauduleuze sites van harte aanbevelen en vermelden dat ze betrouwbaar zijn. Dat zegt dus ook wat over sommige reviewsites en hoe ver ze gaan. Er wordt blijkbaar behoorlijk aan verdiend.

Zwakke punten
Onbetrouwbaar als de pest.

Bezoek SexBuddy Reviews over SexBuddy

3 reacties

Zoek je een sexbuddy dan zul je daar voor moeten betalen. Bijvoorbeeld via kinky.nl

Tja, ik krijg meteen het gevoel dat deze reactie bedoeld is om mij naar een andere website te lokken en me daar opnieuw er te laten instinken. Gaat dus niet gebeuren. Overigens heb ik bij seksbuddy wel betaald, maar werd aan het lijntje gehouden met beloftes, die gewoon niet waar gemaakt worden en wat ook niet de bedoeling is. Ze willen alleen maar dat je nieuwe credits koopt. Kassa!!! Oplichterij dus....!!

Nee, ik heb geen belangen met die site
Ik bedoel meer in het algemeen dat je een dame moet zoeken die je tegen betaling sex geeft.

Bezoek SexBuddy Reviews over SexBuddy

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SexBuddy
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden