PURE BEDROG EN GELDKLOPPERIJ !!

PURE BEDROG EN GELDKLOPPERIJ !!

Beste Lotgenoten en anderen,

Gebruik alsjeblieft jouw gezonde verstand en ga niet in in deze smerige corrupte geldklopperij, want je word door telkens door een of andere faken madame of heer beantwoord met dezelfde ziekelijke vragen, wat doen je, wat voor werk doe je, hoeveeel verdien, wat vind je zo lekker in sex daten enz. enz. doordat je mogelijk een hoog libido gehalte hebt zul je weleens de neiging hebben om antwoord te geven en zo gaan ze altijd steeds verder met hun ziekelijke vragen om jou maar antwoord te laten geven, wat jou je credits kost en niet het bij enkele euro's blijft , maar voordat je het weet dan loop het op tot honderden euro's , zodat je portemonee steeds maar leger komt, wat ook de bedoeling is van deze site. Je moet je heus niet de illussie maken, dat je ooit een leuke onmoeting zult krijgen, wat die dames bestaan gewoon niet, die zijn allemaal FAKE !! en niet vergeten het spreekwoord , een gewaarschuwd man of vrouw telt voor twee !!
Ik hoop dat jullie allen je gezonde verstand zullen gebruiken, nee, ik ben geen pastoor of dominee. Ik ben er namelijk ook voor honderden euro's het schip mee in gegaan. Zet beter een gezellige advertentie in een gerenommeerd blad of krant voor een paar tientjes of anderzijds, maar laat je niet overhalen door al die geile open foto's met open kutten, en anderzijds geile foto's waardoor je libido weer tot een hoogtepunt gaat stijgen. Ik wens jullie allen heel veel succes in jullie liefdesleven en zet gewoon een eenvoudige leuke advertentie in de krant of elders, maar ga vooral niet in in deze vuile smerige corrupte zooi, die jou allen maar nog armer wilt maken. Vooral de krant van zaterdag editie, die wordt het meest gelezen. Ik hoop dat ik jullie hiermee hebt geholpen met mijn ervaringen met deze gewone ordinaire KUT site genaamd sexbook dating en nog vele andere smerige oplichters. Beste groet en ik wens jullie alle liefde van de wereld toe, want een mens is nu eenmaal niet geboren om alleen te moeten blijven met alleen maar vibrators en allerlei andere trukendozen. Groet, Alexander.

Sterke punten
Geen enkele , alleen maar pulp en fakers, het gaat de website alleen maar om het geld en niets anders, want je wordt gewoon van A t/m Z ordinair belazerd om zoveel mogelijk geld in de vorm van zogenaamde credits van jou afhandig te maken voor een lege doos.

Zwakke punten
EEN GROTE OPLICHTERIJ EN SMEERLAPPERIJ, MET FAKE DAMES DIE MET HUN OPEN KUT JOU TRACHTEN GEIL TE MAKEN. !!
JE BENT GEWAARSCHUWD EN TRACHT JE GEZONDE VERSTAND TE GEBRUIKEN IN PLAATS VAN JOUW GELD AF TE TROGGELEN.

Bezoek SexBook.nl Reviews over SexBook.nl

1 reactie

DEZE SITE IS FRAUDULEUS , NIET GEBRUIKEN , GEEN CREDITS BETALEN

Bezoek SexBook.nl Reviews over SexBook.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SexBook.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden