Sex Appen

Ben je op zoek naar erotische entertainment, vind je het leuk om spannende chats en flirts met andere gelijkgestemde mannen, vrouwen en koppels uit te wisselen? Dan ben je bij Sex Appen op het juiste adres. Deze site biedt alle gebruikers een veilige en discrete online platform waar ze zonder zorgen en in alle rust over en weer berichten met elkaar kunnen uitwisselen. Lijkt dit je interessant en wil je ook graag een eigen Sex Appen date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op SexAppen.nl. De site zelf is zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Zodra je je bevindt op de startpagina van de site, zie je in een oogopslag een overzicht van enkele sexy uitgelichte profielen van interessante gebruikers. Je zult verder zien, dat de site geen kosten in rekening brengt om je aan te melden, je betaald geen abonnementskosten en veel meer. Je merkt het, Sexappen.nl is de meest spannende en sexy hangout op het internet. Jong en oud zijn hier op zoek naar spannend contact. Sexappen.nl staat voor ondeugende fantasieën, expliciete foto's en flirten met gelijkgestemden. Gratis registratie en je kunt direct kosteloos op zoek naar de perfecte sex-match! Genoeg reden om je dus vandaag nog geheel gratis aan te melden op deze site. Ook qua privacy ben je goed beschermd op deze site. Sex Appen maakt gebruik van een beveiligde verbinding (SSL) en je gegevens worden nooit gedeeld met derden. De beheerders van de site vinden het belangrijk, dat je privacy wordt beschermd op dit onlineplatform.


Doelgroep

Sex Appen is een exlcusieve casual dating site welke bestemd is voor alle geile mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar andere gelijkgestemde mannen en vrouwen voor het uitwisselen van spannende sex apps en meer. Het is goed om te weten, dat alle leden op deze site namelijk net als jouw op zoek zijn naar spanning, vriendschap, erotiek en meer. Lijkt dit je interessant en wil je ook graag sex appjes uitwisselen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op SexAppen.nl. Wie weet scoor je vandaag nog een hete date.


Aanmelden

Een ieder die interesse heeft in de diensten van Sex Appen kan zich op elk gewenste moment van de dag geheel gratis aanmelden op deze site. Je kunt je aanmelden door als eerst te surfen naar de startpagina van de site alwaar je het online aanmeldformulier kan invullen. Het formulier tref je aan onder het kopje 'Begin direct met flirten, Registreer nu gratis!'. In dit formulier vul je onder andere in wat je nick name, wachtwoord naar keuze en werkende e-mail adres is. Na alle gegevens ingevuld te hebben kun je gerust klikken op het tabje 'gratis aanmelden!'. Na alle gegevens verwerkt te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben, kun je direct van start gaan met doorzoeken van de profielen van de Sex Appen leden en direct contact opnemen met je favoriete gebruikers.


Kosten

Een ieder kan zich geheel gratis aanmelden op Sex Appen. Na de aanmelding krijg je automatisch een gratis account toegewezen. Je kunt daarmee je profiel verder bewerken en profielen doorzoeken op de site. Echter wordt er wel een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits gevraagd als je onder andere van plan bent berichten te sturen naar andere leden. De credits worden verkocht in credit bundels. De kosten hiervoor zien er als volgt uit: XSMALL, 50 credits, 10 berichten / €1,30 per bericht, €13,00 SMALL, 100 credits, 20 berichten / €1,25 per bericht, €25,00 MEDIUM, 170 credits, 34 berichten / €1,15 per bericht €39,00 LARGE, 375 credits, 75 berichten / €1,00 per bericht €75,00 XLARGE, 695 credits, 139 berichten / €0,90 per bericht, €125,00


Profiel verwijderen

Een ieder, die geen gebruik meer wil maken van de diensten van de site, heeft de mogelijkheid om zijn of haar profiel zonder moeite te verwijderen van de site. Je kunt je profiel verwijderen door in te loggen op de website en dan vervolgens te gaan naar 'instellingen' in het menu. Hierna kun je aan de onderzijde van de nieuwe webpagina klikken op het tabje 'mijn account verwijderen'. Na je account verwijdert te hebben worden al je gegevens ook verwijdert van de databases van de site.


Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site, dan kun je gerust het online contactformulier van de site invullen. Dit formulier kun je benaderen door op het tabje 'contact' te klikken. Na hierop geklikt te hebben komt er een Contactformulier tevoorschijn waarin je je naam, e-mail adres, onderwerp en bericht kan verwerken. De klantenservice medewerkers doen er alles aan om je bericht zo snel als mogelijk te beantwoorden.


Sex Appen Reviews

  Ze geven duidelijk aan dat ze nep zijn

  Als je de website bezoekt krijg je een duidelijke waarschuwing dat de website fictieve profielen bevat en niet bedoeld is om af te spreken. Je moet wel erg dom zijn om je toch in te schrijven en credits gaat lopen.

  Sterke punten
  Ze geven duidrelijk toe dat ze nep zijn

  Zwakke punten
  Geen echte profielen

Bezoek Sex Appen

Schrijf je eigen review