seduction24 - bedriegers

seduction24 - bedriegers

Had mij eerst gratis ingeschreven om de site eens te verkennen. Ik kreeg constant reacties, ik kreeg mails, chatverzoeken, ik was populair. Ik ben nog steeds kwaad op mezelf dat ik erin gelopen ben. Ik heb betaald en plots is het gedaan. Niemand heeft nog interesse. Op geen enkel chatverzoek wordt ingegaan en geen enkele mail wordt beantwoordt. Ook niet van die vrouwen die voordien zogezegd chatverzoekjes naar mij sturen. Kortom Seduction 24 is zuivere oplichting. Ik overweeg om klacht in te dienen.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
volledig nep

Bezoek Seduction24 Reviews over Seduction24

4 reacties

Ging mij net zo als E. Storm.. Mij is dus PRECIES hetzelfde overkomen. Eerst enorm populair en als je hebt betaald helemaal niets meer. Mails naar de 'klantenservice' worden ook niet beantwoord. Ik ga een officiele klacht indienen en ook aangifte doen bij de politie. DEZE SITE IS PURE OPLICHTING!!

Hoe kan ik in godsnaam uitschrijven op deze site???

hetzelfde geld voor de site 123sexmatch en temptation dating
ze beloven van alles maar als je betaald krijg je geen enkele reactie meer

Neem de proef op de som. Schrijf je in en kies een willekeurige woonplaats. Al die gewillige vrouwen wonen op een steenworp afstand. Gooi je cookies weg en schrijf je in. Kies een willekeurige woonplaats aan de andere kant van het land ten opzichte van de eerste keer. Laat nou al die vrouwen met je mee verhuisd zijn.. En allemaal zijn ze op vakantie gefotografeerd, de meeste gingen in Rusland op vakantie, een enkeling was naar Amerika..

En vraag jezelf eens af, wie maakte die blote foto's? Welke pooier was dát dan?

Bezoek Seduction24 Reviews over Seduction24

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Seduction24
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden