Vreemdgaan

ik houd er van om vreemd te gaan, ik weet hoe slecht het is. Maar hier kan ik volledig discreet en anoniem vreemdgaan en er is altijd wel iemand te vinden die even wil neuken!

Bezoek SecretSexClub Reviews over SecretSexClub

reacties

Zo te zien hou je ook van FAKE reviews schrijven.

De wekelijkse reeks fake reviews zijn steeds van dezelfde sites.Toeval?

Ik denk dat de wekelijkse schrijver van nepreviews eigenaar is van de sites.
Hij hoopt dat er sukkels zijn die niet verder kijkt dan zijn neus lang is.
Daarmee bedoel ik dat de sukkels de voorgaande reviews niet lezen en ook dereacties niet lezen.

Dit is gewoon iemand een chat operator of een aandacht trekker die jou probeert aan te paaien dat je iemand zal vinden. Het kan zijn dat het iemand is die ook veel schulden heeft op gebouwd, We weten grotendeel dat de meeste door mafia's worden gerund om geld te verdienen via pay-pal of id-eal als je geld aan site hebt betaalt ben je die ook kwijt. Vrouwe op dating sites zoals Nederland en europa zal je nooit een date mee hebben en het zal ook nooit gebeuren.

Ze proberen je aan te paaien met hun mooie smoezen en beloftes. De vrouwen op dating en in real life in heel Nederland en europa kunnen niks waar maken. Hoeveel vrouwen hebben al gefaald met daten. De vrouwen zijn lusten en lasten en materie en we leven in de 26 century. Om met een vrouw vreemd te gaan moet je veel geld hebben voor de zelfde krijgt je een stink kut als cadeau en er lopen heel wat stink kutten rond. Daar wil je toch je mooie hard werkende euro's voor kwijt. Je hoort ze al vaker praten als je een neger bent dan heb je een voor streep je en dan kom je in aanmerking voor een date. Je hoort ze vaak praten ik heb al veel scharrels gehad en als ik een man vindt en hij wil met mij een relatie dan moet hij veel geld hebben. Vaak zitten ze op chat sites negeren ze anderen er zijn vele mannen die nooit tot een date komen. We weten dat heel Nederland en Europa helemaal verrot is.

De vrouwen in Nederland zoeken al jaren geen man meer. De meeste grotendeels gaan altijd vreemd. Kijk maar de jongere meisjes van 12 jaar die zich voordoen als 20 jarige of 25 jarige. Ze zitten zogenaamde met je te geilen via zo'n smartphone.

Het is net solliciteren als je haar type wel bent of haar smaak. Ze kijken niet naar jou karakter en willen graag vreemde gaan met donker je leest het en hoort vaak op sesx forums.

Bezoek SecretSexClub Reviews over SecretSexClub

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SecretSexClub
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden