Te simpel

Ik ben welgeteld 5 dagen lid geweest en dat was lang genoeg. De verhouding mannen vrouwen ligt totaal uit het lood. En dan heb ik het nog niet over de lay-out van de site. Deze is qua functionaliteit echt ruk! Ik heb alleen vanaf mijn mobiel deze site bezocht. Weet dus niet hoe het op een desktop site functioneert. Maar de mobiele versie is geen aanwinst dus! Als je in een menu zit kun je alleen terug via de back knop van je mobiel. Dus niet vanaf de site zelf ( erg onprofessioneel trouwens) ook de algehele lay out is somber en triest. Niet iets waar je nou nieuwsgierig van wordt. De foto's van members zijn slecht van kwaliteit en levert ook niets op dan vraagtekens. Wordt dit überhaupt wel gechecked??
Totaal gratis??? Vreemd. Voor nu misschien. Maar zodra er meerdere (mannen) zich inschrijven zal er in de toekomst toch wat geld uitgemolken gaan worden. Of is diegene die deze site runt werkelijk zo begaan met het wel en wee van de virtuele daters van vandaag de dag?? Don't think so...
Dat roept meteen meer vraagtekens op! Zonder geld van ingeschreven leden, hoe houd je dan een site optimaal?
Ik denk niet dus.... Binnen no time een bak met bagger vol met nep profielen, mannen die alleen maar op sex uit zijn. In the end is het dus het bekende gezegde: Goedkoop, duurkoop...;-)

Ja. Vanuit een mannen perspectief bekeken snap ik: gratis en dus doen.... Maar vraag je eens af... Hoe kan in godsnaam een beetje goed functionerende site gratis zijn en blijven hm? Steek liever wat geld in een site die qua lay-out en functionaliteit meer biedt dan dit thuis in elkaar geflanste pakket. Waarschijnlijk tref je op een andere site (lees: betere en professionelere site) ook meer vrouwen aan ipv prostituees( zo las ik in een andere review over deze site) die echt wel met je willen daten als je wat te melden hebt.

En voor de dames: goed nieuws... Er zijn dating sites als deze waar je als vrouw ook gratis lid kunt zijn. En dan heb je beslist meer dan dit!
Doe het niet en kijk verder.....:)

Sterke punten
Sorry maar die zijn er voor dames niet.
Voor zuinige mannen die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten ( en voor de dames onder ons... Met zo'n zuinige man wordt dat etentje nooit wat. Je mag je eigen drankje en eten gaan betalen en met een beetje pech, ook nog die van hem.

Zwakke punten
Alles....

Bezoek Secret Sensation Reviews over Secret Sensation

5 reacties

Haha, aan het taalgebruik te lezen is deze review geschreven door een man. Zeker geen succes gehad op de site en nu gefrustreerd?

Weet niet waar deze 'dame' haar oordeel op baseert. Ze heeft duidelijk geen kennis van en ervaring met structuur en gebruiksgemak. Heb zelf de app doorgetest en her en der opmerkingen gemaakt. De app werkt nu heel goed en is een schil over de mobiele site.
Verder is het smaak of de kleuren en dergelijke je aanspreken. Ik vind het juist geweldig dat door de eenvoud het geheel juist goed oogt en vooral oberzichtelijk blijft.

Uiteraard wordt er direct gedacht dat ik een man zou zijn. Te triest, kan een vrouw niets te melden hebben??? Blijkbaar niet. Ik hoef mezelf niet te verantwoorden als het gaat om lay-out en functioneliteit. Maar omdat blijkbaar mensen denken dat je direct liegt ( of er geen verstand van hebt, of een man bent in plaats van een vrouw) kan ik zeggen ( voor wat het waard is) dat ik wel degelijk weet waar ik over praat en gestudeerd heb in deze richting ( als vrouw??? Ja!! Als vrouw!! En dus blijf ik bij mijn argument en als je een beetje ogen in je hoofd hebt en eerlijk bent, klopt dit ook.
Diegene die zegt dat hij de app heeft getest.... En opmerkingen heeft gemaakt ( opmerkingen maak je blijkbaar niet voor niets. Dat doe je niet als alles goed functioneerd... Toch??)
Ik ben en blijf een vrouw maar hoe je het ook wend of keert er valt niets te halen als vrouw niet en als man nog veel minder!
Sorry maar het is niet anders.

Wat vervelend dat deze "Hanneke" of zullen we zeggen "Han" geen plezier heeft gehad aan deze prachtige gratis site met inderdaad "echte profielen" van mensen die helaas niet allemaal gespecialiseerd zijn in het bewerken van foto's.
Ik raad deze "mevrouw/meneer" en haar/zijn portefeuille van harte aan om zijn geluk uit te proberen bij de vele andere prachtige sites die hem/haar en zijn conto van harte welkom heten.
Ik en andere gelukkige gebruikers wensen U veel succes in uw verdere leven.

Hoi Hanneke,
Waarom je zo negatief over deze site bent, begrijp ik niet.
Dat er te weinig mannelijk aanbod is, dat is niet waar.
Misschien was je aanwezig de eerste 5 dagen dat deze site online was, maar er is nu in ieder geval mannelijk aanbod genoeg.
En ook voor mannen, (anders dan bij andere sites) nog steeds 100% gratis.
De layout zal toen zeker voor verbetering vatbaar zijn geweest, (verbeteringen zijn er altijd, niets is perfect) maar de site is eenvoudig, overzichtelijk, en werkt goed op dit moment.
Als je suggesties of verbeterpunten hebt, zijn deze bij de admin. toch te bespreken.
Deze bieden in ieder geval een luisterend oor en is behoorlijk flexibel.
Dat je klaagt dat er alleen zuinige mannen zijn, die bij een ontmoeting jou je eigen drankje laten betalen,. Heb je een ontmoeting gehad?
Advies; Schrijf je nogmaals in, en bekijk t opnieuw, maak een afspraak met een man, en oordeel opnieuw.
Ik denk dat je van mening zult veranderen, maar je moet wel het geluk hebben dat je diegene treft waar jij naar opzoek bent.
Dit heeft niks met de site te maken, maar meer met de voorgaande gesprekken en jou keuze

Bezoek Secret Sensation Reviews over Secret Sensation

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Secret Sensation
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden