Secret Sensation - 37 Reviews

Last updated: 6 juni 2018
Secret Sensation Logo

91.2% aanbevolen, 37 Reviews

 1. Secret Sensation informatie
 2. Doelgroep
 3. Inschrijven
 4. Gratis lidmaatschap
 5. Anoniem
 6. Geen nep profielen
 7. Contact gegevens
 8. Secret Sensation Reviews
 9. Schrijf ook een review over Secret Sensation

Niet tevreden over Secret Sensation? Probeer dan eens Lexa.

Secret Sensation informatie

Je bent op zoek naar een leuk vrijblijvend flirtcontact en je wilt graag anoniem blijven. Je mist de passie in je leven en bent de dagelijkse sleur en beslommeringen eigenlijk wel een beetje beu. Je geniet van het flirten en je vindt het leuk om op een plezierige manier met gelijkgestemden contact te leggen. Welkom bij SecretSensation.

Wij bieden een 100% anoniem, 100 veilig, 100% echt en 100% gratis flirtplatform!
Of het nu gaat om een leuk chatcontact, vriendschap of meer, dat is geheel aan jou.
Wij maken geen onderscheid tussen single personen, mensen met (LAT) relatie of personen die gebonden zijn. Wij faciliteren een leuk contact, jij bent zelf in controle hoe je dat contact wilt invullen.
Door de strenge controle aan de voordeur (en daarna) zijn er alleen personen die oprecht op zoek zijn naar leuk contact. Wij verwachten van onze leden dat ze welgemanierd en beschaafd met elkaar om gaan.
What you see is what you get ! Het is geheel vrijblijvend, je kunt je weer direct uitschrijven, zonder dat je nog maanden vast zit aan een duur abonnement.

Secret Sensation Details

Hits: 12050

URL: http://www.secretsensation.nl/home.php

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 37

Doelgroep

Secret Sensation is bedoeld voor een ieder vanaf 18 jaar, die graag anoniem en discreet willen flirten. Naarmate het flirten vordert, kan er ook veel meer gebeuren, dan alleen flirten. Elke gebruiker bepaalt zelf hoever zij bij het flirten wensen te gaan. Deze website is een platform voor alle (wettelijk geaccepteerde) sexuele voorkeuren. Deze site is echter geen site voor seksafspraakjes.

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze datingsite. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op "meld je gratis aan". Na hierop geklikt te hebben, komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met een inschrijfformulier. Hier kan men dan een wachtwoord en gebruikersnaam naar keus ingeven alsook enkele persoonlijke gegevens. Na de gebruikersvoorwaarden geaccepteerd te hebben, kan men ervoor kiezen om het account aan te maken.

Gratis lidmaatschap

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis aanmelden bij Secret Sensation. Met een gratis account hebben gebruikers de mogelijkheid om profielen te zoeken, kan men reageren op profielen, kan men gevonden worden, kan men afgeschermde foto's plaatsen en foto's anoniem wazig maken. Men heeft ook de toegang tot een eigen privé berichtenbox, men kan privé berichten versturen, berichten ontvangen, eén op één privéchatten, eén op één videochatten en foto's sturen via chat. Een gratis account aanmaken, is het enige wat men moet doen om te kunnen flirten met andere gebruikers.

Anoniem

Secret Sensation is een 100% anonieme site. De site maakt alleen gebruik van het e-mail adres welke gebruikers ingeven. Dit wordt alleen gebruikt voor interne communicatie en wordt nooit getoond aan andere gebruikers of derden. Persoonlijke informatie wordt niet gedeeld met derden en gebruikers zijn ook zelf verantwoordelijk voor berichten, chats, en foto's die zij op de site plaatsen. Aan gebruikers wordt het advies gegeven om een ander e- mail adres te gebruiken voor hun SecretSensation account in plaats van hun reguliere e- mail adres.

Geen nep profielen

Bij Secret Sensation hoeven gebruikers niet te vrezen dat zij op gegeven moment te maken zullen hebben met nep profielen. Er worden ook geen nep berichten gestuurd naar gebruikers om hun een betaalde account aan te smeren. Deze site beschikte over een zeer strenge fakersbeleid. Met behulp van diverse ingebouwde mechanismen, worden fakers geweerd van de site of worden ze snel ontdekt.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers en of geïnteresseerden contact opnemen met de klantenservice van deze site, middels het invullen van het online contactformulier. Dit kan men doen door op de startpagina van de site, te klikken op "contact". Vervolgens komt het contactformulier tevoorschijn, waar men zijn of haar naam, e-mail adres en de vraag kan ingeven en versturen naar de klantenservice.


Maak nu een gratis account aan op Secret Sensation

Secret Sensation reviews (37):

Secret Sensation - Top site

13

Review:
Ik kom regelmatig terug op deze site, die steeds beter wordt. Vroeger was het karig qua dames maar ik merk dat de site langzaam steeds populairder begint te worden. Inmiddels 2 dates gehad. Je moet er wel hard voor "werken" maar dat is op elke site zo. Tot nu toe ook nog geen enkele faker "aan de lijn" gehad. Bizar dat zo'n gratis site zo goed kan werken als ik dat vergelijk met menig betaalsite. Ga zo door secret sensation!

Sterke punten:
Aantrekkelijke site, helemaal gratis, werkt goed. Hard werken maar met een goed profiel en een goede babbel wordt je zeker beloond.

Zwakke punten:
Er mogen nog wel wat meer dames komen, maar op elke site zijn er te weinig, dus dit is meer een algemeen punt.

HendrikJan beveelt Secret Sensation aan bij vrienden/bekenden

Secret Sensation - Alii

1

Review:
Altijd geil.

Secret Sensation - Correcte site

0

Review:
Hier kun je vrienden maken, daten, en ook een spannend contact vinden. Alles is goed overzichtelijk en goed verzorgd. Wil je alleen chatten dan kan dat ook.
Helaas is de verhouding man-vrouw niet in balans maar waar vind je dat wel?
En dat allemaal gratis, super goede site dus.

Sterke punten:
Goed verzorgd en goede controle. Veel aanbod voor de vrouwen. Gratis en geen betaalde diensten voor specifieke zaken.

Zwakke punten:
Beetje te weinig vrouwen ten opzichte van alle mannelijke profielen.

Andre beveelt Secret Sensation aan bij vrienden/bekenden

Secret Sensation - Juweeltje van een site

0

Review:
Onlangs deze site gevonden toen ik zocht naar gratis flirten. Had er nog nooit van gehoord dus ik kwam er toevallig op. Deze site is absoluut een aanrader. Een gratis site met alles d'r op en d'r aan. Chatten, mailen, foto's uitwisselen. Er zitten leuke vrouwen op die in zijn voor een chat, je moet wel je best doen om eerste contact te krijgen, maar dat is altijd zo is mijn ervaring. Inmiddels chat ik met één a twee dames per dag. Nog geen date helaas maar ik zit er nog niet zo heel lang op, in zoiets moet je investeren. De dames die ik hier heb gesproken waren zeker echte profielen, wat wil je ook, op een gratis site, die hoeven geen nepperds te maken om betalende sukkels binnen te harken :-)
Bovendien een vriendelijke admin die me hielp met een probleem, wat later een bugje bleek te zijn. Werd snel verholpen.
Ik raad deze site ABSOLUUT aan !

Sterke punten:
Gratis ! Leuke dames en echte profielen, geen fakers. Chat en mail, met foto's sturen

Zwakke punten:
Soms een klein bugje, maar dat wordt dan in overleg snel verholpen.

Peter beveelt Secret Sensation aan bij vrienden/bekenden

Secret Sensation - gratis met echte profielen

5

Review:
Sinds paar weken lid van deze site. Het is echt een verademing om op een site te komen die echt gratis is en ook alleen maar echte profielen bevat. Tenminste, ik heb nog geen nepprofiel ontdekt. En hoe check je dat? Simpel, bij aanmelding kreeg ik geen hordes hijgende vrouwelijke leden in mijn nek. Geen lokmail met gewillige dames die in de rij staan voor me. Op betaalsites is dat natuurlijk allemaal nep! Als je eenmaal betaald hebt dan hoor je niks meer.
In plaats daarvan op deze site een hoop vrouwen die zo nu en dan online zijn en waar je ook echt wat voor moet doen om reactie te krijgen. Kortom, een heer zijn en een positief verhaal hebben.
Een ander duidelijk voorbeeld is de verhouding vrouwelijke leden tot mannelijke leden. Deze is gewoon realistisch, want laten we wel wezen, dit is een site om te flirten.
Technisch zit alles goed in mekaar, op de informatiepagina staat dat er een groep ICT-ers achter zit. En dat is duidelijk te merken, technisch goed, maar oogt soms een beetje statisch qua vormgeving.
Mooiste aan de site is dat je één op één kunt privechatten en fotoś kunt versturen naar elkaar.

Sterke punten:
Geen nepsite. Gratis EN voldoet aan (mijn) verwachtingen.

Zwakke punten:
Er mogen wat meer leden komen, hoewel er genoeg interactie is, moet je wel je best doen als man. Maar dat is op andere sites niet anders gebleken.

Boris beveelt Secret Sensation aan bij vrienden/bekenden

Secret Sensation - gratis flirten

0

Review:
Gratis flirten, mooi man. Paar maanden geleden lid geworden van deze site. Ik kan hem echt iedereen aanraden.
Er zijn soms wel wat technische problemen, maar deze worden snel verholpen door de admin, of de mensen die er achter zitten. Blijkt dat de site al een paar jaar bestaat, ik sprak met een aantal dames die er al vrij lang op zitten. Maar dus nu pas ontdekt. Omdat het een gratis site is hebben ze denk ik ook geen budget voor reclames. Zoals gezegd, ik kan deze site iedereen aanraden, als je een beetje vrijblijvend wilt chatten. Het mooie is dat je je gewoon weer kunt uitschrijven zonder dat je vastzit aan een duur abonnement.
De verhouding man-vrouw is ongeveer 15:1 en dat is niet eens zo slecht. De (meeste) betaalsites hebben veel nepdames is mijn ervaring, en dat schijnt te kloppen als ik soms de reviews lees hier op datingwebsites.nl. Tot nu toe heb ik een paar leuke chats gehad, helaas nog geen dates, maar fotoś uitwisselen is ook leuk.

Sterke punten:
gratis
veel mogelijkheden
vrijblijvend, je kunt je gewoon weer uitschrijven

Zwakke punten:
soms wat technische problemen

Bert beveelt Secret Sensation aan bij vrienden/bekenden

Secret Sensation - Secret Sensation is voor mij top

0

Review:
Ik zit nu 9 maanden op SS en heb enorm veel plezier van deze datingsite. Alle profielen zijn echt 100%. Er komen steeds meer vrouwen, ik heb er al een aantal ontmoet.
En ja er zitten vrouwen tussen die op zoek zijn naar sex, maar heren leer nu eens af om daar zelf over te beginnen. Als vrouwen je leuk vinden en sex met je willen dan geven ze dat zelf aan. Tot nu toe alleen maar leuke vroiwen hier ontmoet.
De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en het is gratis, geen verborgen kosten.

Sterke punten:
Gratis, echte profielen, leuke vrouwen

Zwakke punten:
Geen

Kees Snel beveelt Secret Sensation aan bij vrienden/bekenden

Secret Sensation - één van de betere sites, ever

0

Review:
Ik kan de vorige review alleen maar beamen. Dit is echt één van de betere sites van Nederland. Datingsites zijn vaak nep in dit segment, het flirt-segment zeg maar. Deze site niet en is ook nog volkomen gratis. Hoe ze dit zo kunnen doen weet ik niet, maar petje af!
Je moet net zoals op alle andere sites als kerel wel je best doen. Als je tactisch en beleefd communiceert dan krijg je zeker response. Van mij mag deze site de NR 1 site van Nederland worden, weg met al die nepperds. Als je 20 euro per maand wilt betalen om voor de gek gehouden te worden... be my guest. Hier loop je dit risico tenminste niet.
Qua opties biedt secret sensation alles, chatten, onbeperkt mailen, foto's plaatsen en via de chat foto's sturen. Vette shizzle allemaal.
Jammer dat je in de media kapot gegooid wordt met reclames van sites die hier maar 10% review scoren, terwijl secret sensation op 90% staat en bij weinigen bekend is.

Sterke punten:
zie boven

Zwakke punten:
you tell me, ik heb er geen kunnen vinden.

Grindbak beveelt Secret Sensation aan bij vrienden/bekenden

Secret Sensation - SecretSensation: Waarom staat deze site niet boven

6

Review:
Ik begrijp echt werkelijk niet waarom ik op datingsites.nl moet zoeken met een zoekopdracht naar deze site.

Heb diverse sites bekeken en geprobeerd. Echt allemaal NEP. Je krijgt soms van drie verschillende profielen hetzelfde type antwoord in dezelfde woordkeus... pff.

Secretsensation is een site die zn gelijke niet kent. Het is GRATIS! ALLES! dus mailen, chatten, knipoogjes (senses) geven, foto's, fotobeheer, mobiele website, alles!

De admin is zelf prima benaderbaar, via een profiel (Coenos), geeft ook gewoon direct antwoord. De vrouwen die ik heb gesproken zijn ECHT. dat houdt in dat je soms even moet wachten op een antwoord, in tegenstelling tot de nepperssites, waar je altijd binnen 2 minuten antwoord hebt ("ik spreek niet zomaar af hoor")

Dus ja: het is een flirtsite. En je moet wel echt zijn. Maar dan heb je ook echt goede gesprekken over werkelijk vanalles. En een echte vrouw begint niet met "zullen we n**ken" en een naaktfoto maar toont nieuwsgierigheid, benieuwdheid, elkaar leren kennen. Subtiel. En soms blijft het bij een goed gesprek. echt. en soms, eenmaal, is het meer geworden.. super!

Dus: Deze site is , zo ver als ik bekend ben, veruit de enige, de beste, de gratis site! (en nee, ik heb geen aandelen.!)

Sterke punten:
Echt.
Gratis.
Functioneert oha goed
Geen neppers.
Best veel functies.
Alles is gratis!
Geen winstbejag, maar gewoon leuk.
Chatfunctie.
Mobiele site.
Relatief snel

Zwakke punten:
Op een heel enkel punt is technisch verbetering door te voeren. Zo krijg je geen duidelijke online melding als iemand wil chatten. Soms loop je elkaar daardoor mis. Dat is op te vangen met een berichtje, die wel netjes in de mail komt.

Soms wordt je midden in een chat eruit gegooid. Uitgelogged. Dat is niet altijd op het beste moment :-P

Dit alles vind ik echt kleine punten tov de fakerssites met winstbejag en openlijke nepperigheid van sites als seekbang, lekkerstiekem, victoria milan en ga zo maar door. Probeer deze site voordat je ergens een abonnement afsluit!

Datingwebsites.nl: Koester deze site!

Nogmaals: Geen enkel belang in of connectie met deze site, behalve dat ik een uiterst tevreden gebruiker ben, die te lang naar deze site heeft moeten zoeken!

Bobby beveelt Secret Sensation aan bij vrienden/bekenden

Secret Sensation - spannend!

1

Review:
Een hele leuke spannende site. Ik gebruik de app en soms logt ie me opeens uit. Dat kan nog wel iets beter. De admin luistert naar je wensen en geeft altijd op tijd antwoord.
Genoeg leuke mannen om me bezig te houden !

Manon beveelt Secret Sensation aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Secret Sensation

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Secret Sensation aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Secret Sensation aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Secret Sensation


Home Ľ Algemene Datingsites Ľ Secret Sensation