SL gaat steeds meer over geld verdienen (3)

SL gaat steeds meer over geld verdienen (3)

SL raakt gaandeweg meer klantonvriendelijker, en de database steeds meer uitgekleed. Ik noem een paar voorbeelden.

Op SL zijn het afgelopen jaar diverse functionaliteiten verdwenen, die het moeilijker maken succes te hebben:
- een gratis mannelijk lid kan niet eens meer ontvangen berichtjes lezen
- op 'wie bezochten mij' is niet meer te zien hoevaak iemand per dag je profiel aanklikt, dat was eerder een aardige manier om de aandacht te trekken
- nu wordt op een aangeklikt profiel niet eens meer aangegeven wanneer/hoe lang geleden een lid ingelogd is geweest: het kan best zijn dat je naar een 'dood' profiel zit te kijken (zijn er veel op SL).
- er wordt sinds kort hysterisch jacht gemaakt op profielen waarin een e-mail adres verstopt zit; op zich hoort een mailadres niet in een gratis profiel, maar maak dan de lidmaatschappen betaalbaar.

Waar SecretFlirt uitstekende en uitgebreide zoekfuncties heeft (op opleiding, bijvoorbeeld) ontbreken deze op SL.

Met de uitgeklede mogelijkheden is SL erg onaantrekkelijk geworden, maar ook zonder dat: het is veel te duur (70 euro voor twee maanden, en dat is nog een 'aanbieding'!). Wie een affaire zoekt, moet daar (als man) een flinke tijd voor uit trekken, zeg een jaar, en dat kost dan dus 420 euro als je er al in slaagt de 'aanbieding' steeds te verlengen. Ter vergelijk: AdultMatch biedt al een jaarlidmaatschap voor 50 euro, SF zit iets boven de 100.

Kortom, 'charlie', gooi het roer om, denk aan je klanten en continuïteit op langere termijn, en niet uitsluitend aan hoe zo snel mogelijk een paar centen te verdienen aan de onnozele halzen die afkomen op jouw vaste groep vrouwen die het allang niet meer te doen is om een echt contact en SL meer zien als grappig gratis (!) tijdverdrijf, als een 'leuke hobby'.

Sterke punten
tja. Bekendheid?

Zwakke punten
slechte zoekfunctie, nauwelijks meer functionaliteit, vaste groep gratis vrouwen die niet (meer) op zoek zijn, kortom: klantonvriendelijk. Een korte termijn 'verdienmodel'.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

1 reactie

Ik heb dit hier ook ergens gelezen.Zit wel waarheid achter:


Het probleem van de man en zijn second love date.
Voor mannen ligt het anders dan voor vrouwen. De meeste mannen zoeken vooral een aantrekkelijke vrouw liefst jonger voor uitsluitend seks. Maar elke aantrekkelijke vrouw kan zo veel mannen in bed krijgen als ze wil, getrouwd of niet getrouwd.
De vrouw kiest, tenminste in deze bemiddelingsvorm, uit welhaast ontelbare mannen, terwijl hij een zeer beperkte keus heeft. Het is niet voor niets zo dat alle internet sites voor second love vrouwen gratis bemiddelen, al verbergen zij dit meestal om mannen niet af te schrikken. Ze moeten het geld verdienen door mánnen in te schrijven. Duizend mannen à ? 100,00 is altijd nog ? 100.000,00. Maar als daar slechts 20 vrouwen tegenover staan als dat al gaat lukken? En als die vrouwen na een lawine aan mannelijke reacties gillend maken dat ze wegkomen? Hoeveel kans maak je dan als man?

Besluit : met 420 Euro (voor een jaar lidgeld) kan je 8 maal naar de hoeren.En nog 20 Euro over om iets te drinken.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden