Secondlove = fake

NIET DOEN!!! Deze site is zooo fake. Hoefde ik niet eens geld voor uit te geven om dat te zien. Bekijk de profielen op de site en je weet genoeg. Wanneer gaat iemand dit melden bij de consumentenautoriteit? Of misschien wel bij de politie? Volgens mij oplichting, maar harde bewijzen heb ik (ik heb ook geen geld uitgegeven, ik vertrouw het totaal niet) niet. Maar jij misschien wel: Heb jij geld uitgegeven aan SL en vervolgens geconstateerd dat t niks was? Meld t! Kunnen ze een keer een rechercheur op pad sturen en de logfiles bekijken.
Ik vermoed dat de eigenaar een leuk tooltje in elkaar geknutseld heeft waarmee hij profielen genereert. Dit klopt echt helemaal *niet*.
En wedden dat hier dan weer een reactie op komt van "Willem" met: "goh ik heb echt een leuk avontuurtje eraan overgehouden. Maar sommige profielen zijn echt dom, maar ik snap hoe het werkt en dus heb ik succes gehad bij second love"

Update: geweldig, uurtje later is er al reactie van 'Tim' die precies weet 'hoe het werkt'. Een overtuigender bewijs had ik niet nodig lol. I rest my case.

People, trap er niet in. Het is fake.

Sterke punten
Bedrog doen ze goed

Zwakke punten
Het is helemaal nep. Geldverspilling dus.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

1 reactie

Kolder reactie van iemand die teleurgesteld is in een dating site.
Het is geen fancy site en absoluut voor verbetering vatbaar, maar wel degelijk met echte vrouwen, die ook echt zwaar teleurgesteld raken van rare mannetjes die zelfs op het internet naast de boot pissen..

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden