Mannen

Ik vindt dat er weleens goed onderzoek naar gedaan mag worden,wat betreft de mannen die met meedere namen deelnemen op secondlove want ook dat gebeurd om iemand uit zijn tent te lokken erg kinderachtig.
En dames neem van mij aan,bijna iedere man gaat bij beetje aandacht van andere vrouw zijn pik achterna en dan wordt jou gedumpt als stuk straatvuil.
Totaal geen respect of wat dan ook,het gaat hun meer om het scoren of bewijzen of ze nog goed in de markt liggen.
Dus kortom heb ik mijn twijfels of er een ware tussen zit,namen genoeg om genoemd te worden maar dat fatsoen heb ik om daar maar over te zwijgen,maar ken er helaas teveel en misschien in dolle bui dat ik ze ooit nog eens vermeld,want ze verpesten het voor de serieuze kandidaten.

Sterke punten
n.v.t

Zwakke punten
n.v.t

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

4 reacties

Ben het met je eens , ben zelf een man op SL , en vind ook dat dit soort praktijken eruit moeten.
Wat je al zegt , de goed lijden onder de kwade
Het is volgens mij heel makkelijk om profielen te weren waarvan er 2 afkomen van het zelfde IP nummer.
En het zou ook een kwaliteit's slag zijn voor de site

Wij wachten weer es vol spanning op de eerste dolle bui van Leonie.......
Over niveau gesproken...........

Beste carola

Dat jij conclusies trek betreft niveau is jou zaak verder,weet niet wat voor niveau jij hebt ?Ik wilde alleen maar aangeven dat ik het niet fair vind dat iemand met meedere profielen iemand uit zn tent wil lokken DAT HEEFT BIJ MIJ ECHT GEEN NIVEAU MEID.

Ik heb wel die ene speciale persoon leren kennen op SL. Uiteraard bleven er reacties komen van andere mannen/profielen. En het kan best zijn dat hij ook een tweede profiel had om mij uit te testen. Maar ik heb het altijd eerlijk gespeeld en tegen al de andere mannen gezegd dat ik iemand had gevonden en verder dus geen interesse meer had om nog te daten. Dus had deze ene speciale persoon toen ook een extra profiel aangemaakt om mij te "testen" dan had hij zeker ook die reactie gekregen van mij : "geen interesse want ik heb iemand gevonden". Dus ik zie daar echt geen probleem in dat mannen een extra profiel maken (dat maakt het voor hen trouwens wel dubbel zo kostelijk dan) . Je moet het als vrouw ook eerlijk spelen in dit geval. Als je op zoek bent naar die "ene" dan heeft het verder geen nut om nog met andere mannen te blijven flirten. Maar dat is dan weer mijn mening.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden