Vervuiling

Wordt het niet eens tijd te stoppen met discussies op deze site over het al dan niet fake zijn van positieve berichten? Daar is deze site toch niet voor bedoeld? Is het niet de bedoeling dat iedereen die positieve of negatieve ervaringen heeft met datingsites, op deze site de mogelijkheid heeft deze ervaringen bekend te stellen?
Heeft het zin je mening achter te laten als je zelf geen ervaringen hebt met een datingsite? Het is de bedoeling dat men zich een mening kan vormen op basis van positieve en negatieve ervaringen, maar in mijn ogen is het niet de bedoeling dat je die mening dan weer ventilieert op deze site; hoe positief of negatief je ook bent (dus zelfs geen positieve mening als je het zelf niet hebt ervaren).
Dit is géén discussieforum. Hebben Sander, Jan-Willem, of gedupeerden behoefte een discussie te voeren, maak een chatroom aan op een site als Lycos of Chatten.nl, spreek een tijd af, en voer je discussie.
Ik ben Sander niet, en Sander is mij niet. Dat Sander zijn IP-adres controleert is me ook een raadsel. Vraag me überhaupt af waarvoor deze functionaliteit op deze site worden geboden.
Dat Jan-Willem het verdacht vindt dat na een negatieve reactie altijd een positieve volgt, heeft hij gemeld. Iedereen heeft daar kennis van genomen. Dat Jan-Willem refereert aan passages uit zijn studieboeken, prima. Maar eigenlijk hoort Jan-Willem zich van ieder commentaar te onthouden, omdat hij geen "ervaringsdeskundige" is.
Maar het is hem vergeven. Hij constateert dat malafide datingsites ook op deze deze sites fake reviews plaatsen. Vraag me af of dat is aangetoond, of dat dat ook weer een vermoeden is. Hoe dan ook, hetgeen hij aan de kaak stelt, geeft wel te denken. Misschien heeft hij wel gelijk. Voor de mensen die deze reviews lezen, iets om in gedachten te houden, en dat is altijd goed. Gezonde achterdocht kan geen kwaad.
Het feit dat ik twee keer een review heb geplaatst, is omdat ik de eerste keer aangaf dat de site niet fake LIJKT te zijn. De tweede review had te maken met het feit dat ik na een paar maanden een beter beeld van de site had dan op het moment van de eerste review, en dat wilde ik toch nog even mededelen. Waarom? Ik krijg net als Jan-Willem en andere een mailtje dat er een review is geplaatst. Ga die dan altijd lezen. Wanneer ik dan denk hee, ik heb inmiddels wel een beter beeld, dan zet dat me ertoe aan een tweede review te plaatsen. Lijkt me niet vreemd. De andere reacties van mij kan ik amper reviews noemen. Het zijn meer reactie op aantijgingen en vermeende constateringen van Jan-Willem. Ik heb me laten verleiden hierop in te gaan, wat ik eigenlijk niet had moeten doen, omdat daar de discussie alleen maar mee werd aangewakkerd.
Dus ik stop er mee. Wil je hier verder over discussiëren, volg mijn raad dan op, en zoek een chatroom waar dit kan. Kunnen mensen zich weer een mening vormen op basis van werkelijke ervaringen.

Sterke punten
Dit is geen review

Zwakke punten
Dit is geen review

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden