Tegenvaller

Ik heb even vlug een kijkje genomen door een (eerlijk) profiel aan te maken.
Als hetero man enkele zoekpogingen gedaan naar spannend contact met vrouwen, maar kreeg steeds 0 zoekresultaten.
Vervolgens maar in de ledenlijst gaan kijken, blijkt het overgrote deel dus mannen te zijn. Uiteindelijk ergens op pagina 25 een vrouw gevonden van 41 jaar, maar een redelijk onduidelijke profielfoto die alleen in groot formaat bekeken kan worden na het kiezen van een abonnement. Overigens wel lage prijzen voor de twee verschillende abonnementen, maar onduidelijk of het genoemde bedrag voor het volledige abonnement geldt of dat het een bedrag per maand betreft.
Zag allerlei berichten van andere mannen gericht aan haar staan, maar nergens reacties van de vrouw in kwestie. Voor mij dus onduidelijk of er reacties van haar zijn geweest en ook niet zo'n prettig gevoel erbij dat jouw bericht dus gewoon door anderen gelezen kan worden.

Mijn eerste, korte indruk van de site is dat deze erg onoverzichtelijk en onduidelijk is.
Daarnaast zijn er ook erg weinig vrouwen te vinden.
Sommige mannen zullen het geweldig vinden, ik als hetero voel mij er niet op mijn plek.

Sterke punten
Relatief lage abonnementsprijzen

Zwakke punten
Onoverzichtelijk, onduidelijk en te weinig vrouwen.

Bezoek SamenNaakt Reviews over SamenNaakt

3 reacties

Samennaakt is een homo-ontmoetingsplaats geworden, wat niet de oorspronkelijke idee was van de oprichter van Ssmennaakt.
Iedereen is welkom, ongeacht sexule geaardheid, maar er komen alleen mannen. Er worden in tegenstelling tot andere erotische datingsites geen fictieve vrouwelijke profielen aangemaakt.
Helaas komt het er op neer dat je als hetero man hier niets te zoeken hebt. Als homoman zit je hier goed en kan je naar hartelust chatten zonder het risico dat je zo reden wordt geband zoals bij andere homochat sites.

De prijs is overigens per jaar dit staat er ook duidelijk bij. Na het betalen zijn alle optie toegankelijk. Bij ons zitten er geen adertjes onder het gras. Inderdaad helaas weinig vrouwen. maar wel veel meer koppels. Alle profielen zijn echt, vandaar dat er helaas weinig vrouwen komen. Het overgrote deel van de leden is biseksueel.

Beste Webmaster SN,
Dat de prijs per jaar geldt heb ik er niet zien staan, vandaar ook dat ik in mijn review heb aangegeven dat voor mij de site onoverzichtelijk en onduidelijk is. Voor anderen werkt het kennelijk wel en over de echtheid van de profielen heb ik geen aanmerking gemaakt.
Voor mij heeft SN niets te bieden en ik heb er ook niets gezien waarvoor ik de site zou aanraden bij vrienden.

Bezoek SamenNaakt Reviews over SamenNaakt

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SamenNaakt
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden