super

Ik vind SamenNaakt een super site
makkelijk, overzichtelijk, en vooral Nederlandstalig.
En gezellige mensen die begrijpen wat je wilt

Sterke punten
De gehele opzet voor de leden is zeer overzichtelijk en begaanbaar.

De Admin zet zich in voor de leden om het geheel zo goed mogelijk gangbaar te te maken. En houd onregelmatigheden goed in de hand.

De begaanbaarheid en het gebruik is eenvoudig en voor ieder goed te begrijpen

Echt een super site!

Zwakke punten
Het bezien van de video's die geplaatst worden zijn helaas niet allen te bekijken door het verschil van systeem van plaatsing.

De Cam wordt door sommigen alleen gebruikt om zelfbevrediging voor zichzelf te regelen . Ook zijn er bepaalde leden die alleen op jou foto's uit zijn zoals op alle sites waar je jezelf naakt kan en mag vertonen wat ik wel jammer vindt

Bezoek SamenNaakt Reviews over SamenNaakt

8 reacties

Eigenaardig dat er opeens veel positieve reviews geplaatst worden.
Ik heb ook een profiel aangemaakt op deze site, puur uit nieuwsgierigheid.

Nou mensen, ik verzeker u, ga hier geen tijd in steken.
Misschien een leuke site als u homo of gay bent, maar daar is alles mee gezegd.
Vrouwen zijn ver te zoeken, en laten we eerlijk zijn....wie gaat nou in godsvredesnaam naaktfoto's tentoonstellen aan dit soort bagger sites?
Dan spoor je echt niet !!!

Hallo Hans,

Ik krijg veel kijkers die nieuwsgierig zijn en met valse of onherkenbare foto’s een kijkje komen nemen. Deze worden na controle, dan ook direct door mij verwijderd.

Iedereen mag vinden van samennaakt.nl wat hij of zei vind. Het doet mij deugt dat ik veel tevreden leden heb, alleen voor hun doe ik het dan ook!

Iedereen is welkom hetero, bi, gay, lesbiennes, transseksuelen en alles wat er nog meer is!

Alles was in het gewone leven niet mag, mag ook op samennaakt.nl niet.

Ik heb liever 10 echte mannen dan duizend nep vrouwen op mijn website!

Bij ons draait alles om eerlijkheid!

Wie een datingsite begint en laat geen single mannen toe,heeft een lege site.

Je moet op geen enkele site naaktfoto's tentoonstellen. Wat me in al die reviews opvalt is dat mannen niet zeggen of ze met vrouwen of mannen contact hebben. Ik denk alleen met mannen.

Een foto (en zeker een naaktfoto) gelijk waar op internet plaatsen is nooit verstandig.Die kan wel eens gaan "zweven" en op sexsites terechtkomen.Als je er als man wat goed uitziet kan hij ook op een echte homo site terechtkomen.

Als je wraak wilt nemen op iemand die je totaal niet mag, kun je deze site mooi gebruiken en deze persoon door de zeik heen halen.
Maar alleen kerels zien hem/haar.

Verder heeft deze site weinig inhoud, bespaar je moeite en doe iets nuttigs.

Ik denk dat er advertenties van deze site in een aantal homobars hangen. Vandaar de vele positieve reviews van alleen maar mannen.

Hans de raadgever en urbenis.
Gezien de commentaren die jullie op alle hier genoemde sites. Hebben jullie al menis blauwtje gelopen .en zijn jullie een hoop geld kwijt. Wij de Echte leden van Samennaakt zijn wel tevreden. En of het nu Homo Hetro Bisexuele of lesbienes zijn. Maakt totaal niet. Als je niet op een site zit of wil is dat jullie keuze. Maar val dan niet andere lastig met jullie banale bevindingen Ok er zijn inderdaad site's die op je centen uit zijn maar om dan elke site over één kam te scheren vindt ik niet getuigen van enig goede inzicht in de zaken . Er zitten ook nog goede bij .Ok ze zijn te zoeken als een naald in een hooiberg . maar ze zijn er wel en deze is er één van .dus uhh zoek lekker verder misschien vindt je nog eens iets wat je bevalt. Maar val ons niet lastig met je gefrustreerde commentaar

Bezoek SamenNaakt Reviews over SamenNaakt

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SamenNaakt
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden