Relatieplanet

Op relatieplanet.nl komen veel fakers en andere oplichters voor, natuurlijk keuren ze die profielen goed zolang ze maar betalen

Sterke punten
Veel leden

Zwakke punten
Veel fakers

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

3 reacties

leuke site, je moet 't niet al te serieus nemen, ergeren heeft geen zin. Tuurlijk kost wel wat centen dus verwachtingen zijn er altijd als je full-member wil zijn. Sla de dames maar over die altijd online zijn of altijd bovenaan je matchprofiel staan want die hebben maar één ding nodig: aandacht. Geloof mij die zoeken geen relatie en meestal zelfs geen date. Ze hebben vaak de looks al dus hebben RP absoluut niet nodig om een leuke man aan de haak te slaan. Nee je moet echt een beetje die speldjes in de hooiberg vinden en ze zijn er wel, heb er al een paar keer één gevonden. Maar kan me voorstellen dat veel van mijn RP-collegas het frustrerend vinden dat ze geen reacties terugkrijgen nadat je een normaal berichtje in de mailbox hebt achtergelaten.. dit is denk ik wel het zwakste punt van datingsites, het gebrek aan normale communicatie en sociale vaardigheden van veel members.

Ben alleen even iets aan het testen. Wordt waarschijnlijk gelinkt aan allerlei gore posten...

Ik ben het helemaal eens met Jazz. Als je maar selectief blijft en alleen reageert op passende profielen. In een kroeg ga je ook niet tekeer als een vrouw heel subtiel laat weten dat ze geen interesse heeft. Ja, ook daar kan je als vrouw lastig gevallen worden door hardnekkige mannen die vinden dat ze leuk genoeg zijn voor jou en daarom een kans moeten krijgen. Zelfs met die enorme drankkegel die al voor een beetje heleboel walging kan zorgen. Kom je op RP en daar kan je niet ruiken, maar wel zien. En als iemand lijkt op zo'n lastig figuur dan is het snel afgelopen. In de kroeg en op RP ken je die man niet. Dus waarom zou je dan een kans geven als je er geen zin in hebt?

Voor jonge mensen absoluut ongeschikt, vind ik. Op een enkele uitzondering na.
Ik heb een site ontdekt met op de 10 inschrijvingen 1 man. Die is er niet alleen voor relatie, maar ook voor andere activiteiten en interesses. Daar blijven de vrouwen wel staan, maar krijgen ze ook niet de massale en ongewenste eenzijdig gerichte aandacht. Kunnen ze ook gewoon contact zoeken met andere vrouwen voor de gezelligheid. Dat lukt heel goed.

Die Diederik en die site heb ik dus nog nooit gebruik van gemaakt.

Zo, test is afgerond en einde verhaal.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden