Scam

Een echte rot site, 0,0 interesse van vrouwen indien wel zijn het dan nog oplichtings praktijken ook, ik ben nogthans totaal geen lelijk mens als ik de mensen in men buurt mag geloven, zoals ze zeggen in populair dans r b club veel meer waar voor je geld

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

reacties

Ach je ziet het op elke site en ook in het echte leven steeds meer. Je bent als man schuldig tot het tegendeel bewezen is. Terwijl vrouwen onschuldig zijn tenzij je hun schuld kan bewijzen.

Helemaal geen scam. Zorg ervoor dat de foto's die erop staan op rel.planet een positieve emotie opwekken bij de profielbezoekster (vrouw). hoe kan een vrouw jou nou leuk vinden vanaf de foto als je er niet spontaan op lacht, of jou niet ziet als jij lol hebt, of gewoonweg omdat ze geen aantrekkingskracht voelt bij de foto. inderdaad je moet als man er echt aantrekkelijk en/of heel leuk uitzien met internet daten vooral relatieplanet, vanwege best veel concurrentie. denk je eens in dat een vrouw zo-even 20-30 berichtjes (soms meer) krijgt op een dag als ze online is, nou maar 3 ofzo krijgen misschien een bericht terug. maar dat is geen scam, of oplichting, dat is een beetje zwak om zo uit te drukken, en heeft geen betrekking op bepaalde feiten.

Probeer er maar aantrekkelijk uit te zien als je niet moeders mooiste bent.

0,0 interesse van vrouwen komt omdat er een enorm overschot aan mannen aanwezig is.
Ben je niet moeders mooiste dan moet je wel met een enorme goede tekst komen willen de dames reageren en dan nog zijn het niet de mooiste en de gemiddelde vrouwen.

Nou ik denk dat het overschot op zich wel meevalt. Maar mannen reageren sneller en dat doen ze omdat ze niet genoeg reacties terugkrijgen. Logisch toch? Voor 100 luie vrouwen staat er 1 actieve man. Vrouwen kunnen deze scheefgroei dus zelf herstellen als ze zelf actie ondernemen.

Maar het probleem is dat vrouwen weigeren dit als probleem te zien. Ze zien niet in waarom ze hierdoor zichzelf voor lul zetten.

ik lees vaker dat er in verhouding veel meer mannen dan vrouwen staan ingeschreven op datingsites maar nergens wordt dat aangetoond met cijfers. Zijn die cijfers ergens gepubliceerd en waar kan je die dan vinden? Of is dit gewoon nagepapegaaid in de loop der jaren door een meninkje van een paar klagende klagers?

Scammers,
Mensen kijk uit met mensen die zich voor doen als een slachtoffer die in Negeria zitten omdat ze berooft zijn en dat ze geen geld meer hebben en honger hebben.
En vragen of je geld wilt storten want een vriend heeft een ongeluk gehad om geld te brengen en ligt in het ziekenhuis.
En niemand kan bereiken maar alleen jij bent online.
Ik ben er niet ingestonken ik vondst het al een raar verhaal,en mijn gevoel zegt al dit stinkt.
En ja hoor na 1 week heb ik haar zo ver gekregen dat ze een scammer is.
Ik heb me voor gedaan als een politie agent en dat wij de bende aan het achterhalen zijn en getraceerd te hebben via de satelliet .
En ze waren meteen offline.
Dus mensen kijk uit !! Voor deze oplichters " Maak nooit geld over voor wie dan ook,en ook is de verhaal zo zielig genoeg TRAP HiER NiET IN!!
Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Veel succes en plezier met datingsites.

Afz:Rich

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden