ik vond rp wel leuk totdat .........

ik vond rp wel leuk totdat .........

Ik weet niet of de publieke chat nog bestaat?Maar ik was lid vanaf het begin,al jaren dus.Maar door toedoen van andere zeikstralen zeg maar,werd ik verwijderd en nog meerdere leden die er van het begin al waren.Gewoon omdat rp er mensen op ging zetten die van de toeten nog blazen wisten en niet verder keken dan twee uur terug zoiets,na klachten neer te hebben gezet,deden ze er niks mee.Ja 1 ding deden ze wel mensen eruit gooien die al jaren lid waren.Het voelde net of we werden geweerd omdat ze een nieuw beleid wilden gaan voeren,de ouden eruit de nieuwe erin.En wat ik heb gehoord 1 op 1 chat,daar pasten wij niet in denk ik.Maar ik vraag me toch echt af hoe ze dat hebben kunnen doen,misschien hadden ze ons oude rotten in het rp gebeuren niet moeten weren op het laatst,maar misschien moeten vragen wat de wensen waren.Misschien hadden ze nog wat geleerd.Wat ik nu hoor over rp is niet je van het zeg maar.En de meesten voelen zich bedonderd,want voor een jaar laten betalen terwijl niemand wist van de nieuwe gang van zaken is in mijn ogen oplichting,want niemand kreeg zn geld terug,en ze staan echt niet nummer 1 hoor.Ach en achteraf ben ik ze nog dankbaar ook.want ik heb een hele leuke vent,en niet mede door rp,ik had weer tijd voor mezelf en niet voor dat chatgebeuren,kijk achteraf ben ik blij dat ze mij eraf gegooid hebben.Bedankt rp.
Maar ik heb heel wat gezellige uurtjes doorgebracht bij rp op chat en lief en leed gedeeld met elkaar.
Maar de rotte appels bleven hangen en de goeie moesten eruit.
En dat nemen wij rp kwalijk en ik hoop dat t nog blijft bestaan,maar er zijn meerdere sites en rp was iets apparts omdat je lekker met elkaar kon lullen,helaas is vernieuwing niet altijd ok
groetjes vanaf hiero

Sterke punten
niet meer net als andere sites niks apparts

Zwakke punten
niet opletten

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

1 reactie

Hoi Helma,

De publieke chat is er vanaf half april niet meer. Ik ben er niet afgegooid maar ook nooit geinformeerd door RP dat ze de chat eraf hadden gehaald.
Ook ik was jaren betaald lid van RP toen ik hoorde dat de chat weg was. Ik was 2 weken daarvoor net weer voor 3 maanden betaald lid geworden. Zonder aankondiging hebben ze de chat eraf gepleurd.
Dit moest ik via een andere rper horen.
Heb een mail gestuurd en kreeg een standaard mail terug. Daarin stond dat er te weinig gebruik van de chat werd gemaakt, wat een bullshit zeg.
Ik zat daar zeer regelmatig en er waren altijd mensen.
Vooral in de avonduren was het er altijd druk.

Ik heb een 2 mail gestuurd en gezegd dat ik het er niet mee eens was om de betaalde leden niets te laten weten. Je betaalt het grootste gedeelte juist vanwege de chat.
Heb er ingezet dat ze de chat niet hadden afgesloten vanwege de geringe belangstelling maar omdat ik had gehoord dat er teveel klachten binnen waren gekomen van mensen die blijkbaar alleen maar willen zeiken.
Dat ze dit niet konden maken en dat er altijd mensen zullen blijven zeiken omdat ze niet tegen de waarheid kunnen, of omdat ze een teer zieltje hebben en dat de goede niet onder de klagers moeten lijden.
En hoe het met de compensatie zat.
Ik heb gevraagd om geen standaardmail terug te sturen maar met een oplossing.
Kreeg een mail waarin excuses stond vanwege een fout in de communicatie van hun kant maar dat er te weinig belangstelling voor de chat was, (blijven volhouden dus) en dat hun in hun voorwaarden hebben staan dat ze geen geld terug hoeven te storten. Maar ik kon een kaartje krijgen voor hun RP feest, ja duhhh, die paar euro zeker, kom op zeg.
Er werd verder nog in verteld dat het systeem verouderd was en dat ze in de toekomst met meerdere opties en vernieuwd terug kwamen en dan gratis.

Helma, je hebt zo gelijk he, ik zit er nu 3 jaar, heb er juist vanwege de chat vele vrienden gemaakt, dates en relaties gehad.
Ik had het er naar mijn zin, en natuurlijk is er op iedere chat wel eens gezeik, ook ik ben zwart gemaakt, uitgescholden enz.
Ben ik gaan klagen?? nee, dat helpt toch niet, behalve 1 x toen ik en mijn kids werden bedreigd door een rper.
Er zullen altijd mensen zijn die klagen en idd zijn er zoveel goede en leuke mensen eraf gegooid.
Ik zeg op mijn beurt, als je een teer zieltje hebt, ga er dan niet op.
De klagers mogen blijven, lekker laten dan.
Ik denk dat RP een hele grote fout heeft gemaakt om de chat eraf te gooien, juist omdat de mensen daardoor betaald lid werden.
Mijn abbo loopt bijna af en ik ga nie meer verlengen, zonde van mijn geld.
Ik ga wel kijken of er sites zijn waar ik gratis kan chatten.
Toch blijven ze adverteren op tv enz.
Ze beseffen niet dat juist mond op mond reclame zo belangrijk is.
Als er nu iemand aan mij vraagt of ze moeten betalen voor RP dan zeg ik doe het niet, je schiet er niets mee op.
Het enige wat je kan is onbeperkt mensen kijken en een berichtje sturen, thats it.

Net als Helma heb ik ook heel wat uurtjes op de chat gehangen, veel gelachen, geplaagd, met mensen meegeleefd, gehuild, truth or dare gespeeld enz.
Erg jammer dat RP op deze manier met de oudgediende om is gegaan.

Hoop dus dat er mensen zijn van RP die dit lezen en zich kapot schamen wat ze hebben gedaan en de chat terug halen.
Maar dat zal wel weer niet.

gr.

Jacq.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden