Afzetterij

Ik dacht ook de sprong te wagen met RP. Ja, wel gratis natuurlijk... Je kan niet eens een berichtje terugsturen kwam ik al snel achter. Dus ik wilde dat duidelijk maken door op mn profiel te zetten dat ik een 'gratis member' ben en dat ik dus geen berichtjes terug kan sturen. Je krijgt gelijk al een error bericht zodra je ook maar iets in de richting van 'gratis member' wilt typen... Dus ik dacht dat ik wel kon zeggen dat ik gewoon geen berichtjes terug kan sturen. Nee hoor! Ze hebben zomaar zonder ook maar iets aan te geven mijn profiel aangepast alsof ik iets verschrikkelijks erop had gezet! Ik heb dus direct mijn profiel opzegd. Bovendien zijn die prijzen om Full Member te worden belachelijk. Ik zoek wel ergens anders!

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

reacties

Tja. even kijken.
Jij wilt, dat AL die mensen bij RP het werk gratis doen, zodat jij lekker kan daten.....
Ket kost iets van 42 euro per 3 maanden...14 euro per maand. Nou nou, poe poe....da's wel HEEEEEEEEL veel geld......

Sorry, maar ben er een beetje klaar mee, om steeds maar weer die reacties te lezen als "te duur, als standaard lid kun je niks" etc etc,....

Als dit al te duur is, vraag ik me af wat je op een date met een dame doet.. zeg je dan: rekening delen? of zeg je "ben zo weer terug' en ga je alvast in de auto zitten..? gewoon even, puur uit interesse...

Jordy, voor jou is 42 euro voor 3 maanden mischien niet veel geld maar voor andere wel en volgens mij is het voor 1 maand niet 14 euro maar wel wat meer. Er zijn nou eenmaal ook nog al wat gratis sides waar je kunt daten zoals Knus bijvoorbeeld en dat trekt nou eenmaal meer mensen. Waarom betalen als het gratis kan toch?

Voor 1 maand betaal je ? 27.95, is dus wel iets anders dan ? 14. Het is ook niet erg om je eigen rekening te betalen, als je iemand voor het eerst ontmoet. Is toch niet eerlijk als je als man altijd moet betalen.

Je kunt voor 10 euro 10 dagen een datingcadeau nemen, maar...... als je het gratis wil dan kies je toch een andere site? Die zijn er genoeg. Maar ze worden wel over het algemeen gemeden door de wat serieuzere dates. Daar staan namelijk vooral mensen op die gefixeerd zijn op gratis seks.

O die rekening, liever mijn eigen rekening betalen dan. Dan ben ik goedkoper uit.
Moet ik ook niet dankbaar zijn of zo. Kan je ook beter beleefd blijven als je het maar bij die ene date wil laten.

Heeee, "gratis dating" kan hier links zelfs kiezen voor een overzicht.

spijt me Jordie maar 27,95 per maand is duur, 14 euro valt wel mee...maar 3 maanden in één keer afrekenen is ook niet erg aantrekkelijk...mijn conclusie= Duur.

Waarom zou je betalen voor zo een discriminerend dating site terwijl je nu een paar mooie 100% gratis sites zijn? Mijn foto werd keer op keer verwijderd terwijl dit redelijk duidelijk was. Je ziet sommige leden met zonnebril op zijn foto's staan, toch deze foto's werden niet weggehaald. Ik kom nu tot het conclusie dat hun reactie te maken heeft met mijn oosterse uiterlijk. Ik vind het vreselijk, discriminatie. Ik ben nu lekker bij een 100% gratis site en heb prima naar mijn zin! Ga allemaal inschrijven bij dating2000!

Dat heeft echt niets met discriminatie te maken. Ik ben gewoon blank en ook mijn foto's worden verwijderd. Ik heb daar ook al anderen over gelezen en het is willekeurig die controle op foto's. Het schijnt zo te zijn dat een bepaald standaard formaat (dat ze niet hoeven bij te snijden) niet zo snel bekijken. Sinds ik zelf mijn foto's bewerk wordt dat ook niet meer gedaan. Zo had ik een foto voor de test waarop mijn haar nog nat was gemaakt. Die was best wel grappig. Snijden zij alles er af zodat er alleen een close-up van het gezicht stond. Helemaal niet de bedoeling en het was ook geen leuke foto meer.
Maar gewoon op de gratis sites gaan proberen. Gelijk heb je.

Wat ik ermee bedoelde, was 42 delen door 3 maanden. En het zo terug berekenen.
Als 42 euro te veel geld is, dan denk ik werkelijk waar serieus: Wat doe je op zo'n site? ga dan naar knuz of een andere gratis site. Maar ga niet verwachten op een pay site dat je alles gratis kan wat betalende leden ook kunnen doen.
Er moet geld verdiend worden, simpel zat. En da's prima.
Voor elke service in je leven worden mensen betaald. Dus voor deze service (het koppelen) ook.
Momenteel staat mijn profiel uit, omdat ik dikke verkering heb dankzij RP. mocht het uit gaan, gaat mijn profiel gewoon weer aan. bevalt mij namelijk vele malen meer dan die gratis sites met hun on overzichtelijke layouts en vele vele fakers.

" Voor elke service in je leven worden mensen betaald. Dus voor deze service (het koppelen) ook" , schrijft Jordy.

Nou, ga er maar vanuit dat de meerderheid nog steeds "ontkoppeld" is na betalend lid te zijn geworden c.q. geweest.
Je bent als man gewoon een nummer, waarbij vrouwen je op je uiterlijk selecteren ( tja, lekker makkelijk he, als je bakken vol met reacties krijgt), om je vervolgens op het stapeltje "leuk" of "wil ik geen moeite voor doen om deze persoon beter te kennen" , te leggen.
En over de prijs kan je twisten, maar 3 maanden betaald lid zijn voor 43 euro is nog steeds idioot veel.Zeker als je weet dat het nog niet zo lang geleden e 27 was.

En inschrijven bij dating2000 moet je helemaal never en nooit aan beginnen.Google maar eens op " ervaringen dating2000", je zal zien dat het niets anders dan negatief is, en terecht.
Profielen worden zomaar, zonder enige reden, verwijderd, je krijgt zomaar een IPban waneer je in die chatbox aldaar zegt dat je in een verleden lid was van RP of Knuz....
Die moderator van die baggertroep dating2000 geniet er in om zomaar willekeurig mensen te verwijderen, zonder dat deze persoon maar ook iets verkeerds heeft gedaan of gezegd.Nooit lid worden van deze k*tsite.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden