RP = Maffia

Leuk voor die Chris van Tuyl dat hij miljonair is geworden door RP, chapeau, niks mis met een beetje slimmigheid en ondernemerschap maar het doel heiligt hier overduidelijk de middelen, het doel van de online dater staat namelijk haaks op het doel van vrijwel elke willekeurige datingsite: men wil natuurlijk niet dat de online dater snel beet heeft en echt (wederzijds) verliefd wordt want owee dan is hij of zij natuurlijk meteen weer offline en kan er niet meer aan deze mensen verdiend worden, (voornamelijk) mannen aan het lijntje houden is het credo want betalen zullen al die eenzame naievelingen denken ze in Roden. Door het grote aanbod aan singles kan menigeen geen keus meer maken en wordt al snel weer verder gekeken of het gras bij de volgende date niet groener is met onnodig kwetsend gedrag tot gevolg t.a.v. de vorige date, nog afgezien van de vreemdgangers, leugenaars en andersoortig geflipte figuren maar dat is mijn terrein gelukkig niet dus kan hier niet echt over meepraten. RP was enkele jaren geleden nog wel leuk om een beetje te flirten en te daten maar tegenwoordig zijn de meeste vrouwelijke profielen

Sterke punten
geen

Zwakke punten
teveel om op te noemen

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

reacties

Alle datingsites hebben een (groot) tekort aan vrouwen.Daarom maken de meeste betaalsites fake profielen van vrouwen aan(om mannen aan het lijntje te houden en te laten betalen).Moesten ze de werkelijke m/v verhouding vermelden,dan laat geen man zich nog inschrijven.

Tja ik zeg altijd maar je hebt 2 soorten liefde het labeltje liefde en het keurmerk liefde. Het keurmerk kan geen enkele vrouw wat schelen. Het labeltje liefde kan ik ook op koeien plakken..

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden