Oplichters

Ik had ooit iemand gevonden via een datingsite , en nog vrij snel ook.
Dus ik dacht het zal deze keer ook wel vlot gaan, en zo komt men dan bij relatieplanet terecht
Het 1ste wat opvalt , er zitten veel vrouwen bij met een WAUW profiel , te mooi om waar te zijn.
Maar de eisen die er gesteld worden zijn onrealistisch, een rijke playboy met enige miljoenen, een jacht, sportief is, 1m80, niet roker, goed uitziend en van reizen houd, die maakt een kans.
Schrijven: Op een moment gaat men zelf aanschrijven, en bijna nooit komt er een reactie terug. Vreemder nog , de dames in kwestie lijken vanaf de dag dat je ze aanschrijft wel verdwenen van de aardbodem, ze lezen het bericht dus nooit.
Fictieve leden: velen schrijven zich in als gratis lid, ze staan op de site te pronken met foto , data enz, maar kunnen niet antwoorden. Daar ga ik me vragen bij stellen, als betalend lid verwachtte ik dat iedereen , net zoals ik netjes heeft betaald, waarna iedereen met iedereen kan communiceren, Niet dus . Eenmaal lid geworden bij relatieplanet al meteen een koude douche, gratis leden kunnen niet terug schrijven, maar mits het upgraden van het abonnement naar Full member kunnen ze wel contact zoeken, Pardon nog eens extra betalen. Deze valstrik staat nergens vermeld bij de inschrijving.
Oplichters: met regelmaat krijg ik in mijn inbox berichtjes van een mooie slanke, blonde juffrouw van 1m74 en 29 lentes
Die vind mijn profiel zo aantrekkelijk dat ze wil schrijven, dat kan via een Gmail email adres.
Vreemd genoeg verdwijnt dit bericht na 2 dagen uit de inbox, reden ??
Een week later een identiek bericht , met alweer hetzelfde profiel en een email adres erbij om te schrijven, ook dit bericht verdwijnt.
Dit gebeurd een aantal maal, waarop ik ben beginnen zoeken op dit profiel en tekst, ik ben deze (dame) 34 maal tegen gekomen en toen ben ik gestopt met zoeken.
Ik heb dit gemeld aan de helpdesk, volgens hen zou het gaan om scammers die proberen mensen geld afhandig te maken met zielige verhaaltjes.
Ze deleten deze leden zo snel mogelijk was hun antwoord , op mijn vraag waarom ze geen ip Block toepassen , kreeg ik als antwoord dat ze meerdere ip adressen gebruiken, en dat ze dat niet kunnen
Hoezo ,meerdere ip adressen , niemand heeft 10 ip adressen, dit is larie en zoiets meld je bij de provider en politie.
Daar stel ik me ernstig vragen bij, een lid dat schrijft is een betalend lid, 34 x het inschrijving geld betalen om iemand geld afhandig te maken lijkt me een enorm hoog bedrag, zelfs voor een oplichter.
Hieruit kan men maar 1 ding concluderen , ze zetten deze hele handel zelf op.

Sterke punten
Daar zoek ik nog naar

Zwakke punten
eentje maar, deze hele site is opgezet met maar één doel, mensen oplichten die hun geluk hier proberen te zoeken, het is één grote leugen en oplichterij verscholen achter een dating site.
Degene die deze site runnen zijn gewiekste criminelen en horen achter tralies.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

5 reacties

Nou kijk, daar heb je toch echt 1 van de meest sterke punten te pakken, waarvan ik echt benieuwd ben hoe RP daarop gaat reageren: het gegeven dat een lid dat berichtjes schrijft, een betalend lid is.
En dat geldt btw niet alleen voor RP, maar voor elke andere willekeurig datingsite, waarbij je eerst moet betalen alvorens je iets van berichten kan versturen (of lezen).

Ja natuurlijk is het een grote leugen das nogal wiedus . Daarom wordt internet ook wel de virtuele wereld genoemd....... Wanneer je een vrouw wilt versieren zul je toch echt life op haar af moeten stappen cq een gezellig praatje moeten starten......

quote: "Wanneer je een vrouw wilt versieren zul je toch echt life op haar af moeten stappen cq een gezellig praatje moeten starten......"

Ik denk dat door de misvatting dat mannen denken vrouwen "te versieren" de boel al fout loopt.

Mijn ervaring is dat vrouwen kiezen en mannen kunnen bepalen of ze door haar gekozen willen worden. Dus op een vrouw kunnen afstappen als er
wat oogcontact (bijvoorbeeld in een kroeg) is geweest of na een reactie van haar op een datingsite verder contact met haar willen.

kortom, ze zien iets in je, of gewoon niet.
In het laatste geval, leave it.

Zie Greta duisenberg, vrouwen zijn gewoon het zwakke geslacht jarenlang de handen boven het hoofd gehouden.

veel internetproviders werken met dynamische ip nummers. dus even ubuntu installeren
inloggen bij de modem en aan en uit en je hebt een ander ip nummer na installatie van
ubuntu. na een week kan je windows weer opstarten met een nieuw ip nummer

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden