ongelijke verhouding man / vrouw

ongelijke verhouding man / vrouw

Heb al heel wat ervaring op RP. Mannen verspil je geld er niet aan uit. Vrouwen bepalen er de spelregels. Zij zijn immers in de minderheid. En de spelregels zijn op zijn zachts gezegd verwaand, onfatsoenlijk en arrogant te noemen. De verklaring hiervoor is heel simpel. Wie nog dacht dat vrouwen naar het innerlijk kijken, heeft het goed mis. De gemiddelde oproep van een vrouw gaar ongeveer als volgt: "Ik zoek een aantrekkelijke, humoristische en goed verzorgde man die langer is dan ik. PS. Oudere mannen of mannen zonder foto hoeven niet te reageren en op hartjes reageer ik niet".
De reden voor deze arrogantie is simpel. Op de vrijgezellenmarkt (leeftijdscategorie 20-40) zijn er meer mannen dan vrouwen. Deze verhouding is ontstaan omdat immigrerende gelukszoekers of asielzoekers voornamelijk mannen zijn. Daar komt nog eens bij dat deze buitenlandse culturen hun vrouwen streng onder de duim houden. Veel Nederlandse vrouwen lopen daardoor enorm naast hun schoenen en komen er nog mee weg ook. :(
.

Sterke punten
- je kunt heel gemakkelijk betalen

Zwakke punten
- on-line dating verwordt, door het relatieve kleine aanbod van vrijgezelle leuke vrouwen, een vleeskeuring door en voor vrouwen.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

4 reacties

Klopt er zijn vier maal zoveel mannen op datingsites zoekende als vrouwen. De mannen zijn dus in de meerderheid aanwezig en de vrouwen kunnen daardoor extreem hoge eisen stellen, in het land der blinden is een oog koning. Vergelijk het met de arbeidsmarkt in tijden van crisis stelt de werkgever extreme eisen aan sollicitanten die moeten dan onder de 25 zijn met afgeronde Universiteit en 6 jaar ervaring, vraag aanbod verhaal....
Allochtonen kan je niet over een kam scheren er zijn goed geintegreerde buitenlanders en minder goed geintegreerde buitenlanders die voornamelijk in hun eigen groep/cultuur blijven zitten met familie omgaan en daarbuiten geen contact met nederlanders. Deze laatste groep zal je dan ook niet aantreffen op sites als R.p. Een huwelijk is vaak gearangeerd via familie welke een beslissende en selecterende rol heeft.
De goed geintegreerde groep is net als de Nederlandse vrouw geemancipeerd wat betekent dat ze ook participeren op de huwelijks/datingmarkt als R.p en de arbeidsmarkt.
Daarbij maken ze m.i een gelijke of misschien wel betere kans omdat in mijn optiek deze
donkere schoonheden mooier zijn zowel qua uiterlijk als karakter (aardiger/liever) verslaan zij de Nederlandse grof gebouwde carriere bitch !

klopt aardig, je vergeet nog er bij te vermelden : minimaal hbo nivo, ook al ben je een leuke vent met mbo, gewoon weinig tot geen kans

de nederlandse vrouw en haar ziekelijke eisenlijstjes succes heren . je kan maar beter een vrouw uit het buitenland halen. die weten zich nog te gedragen als echte vrouwen

zeg vertel mij 's met al die wijsheden, zijn deze zaken onderzocht zoals de verhouding man/vrouw qua aanbod en zo ja waar kan ik deze cijfers vinden?

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden