gratis

Ik snap niet dat ze RP een gratis datingssite noemen. Krijg je een reactie, kun je geen mailtje sturen omdat je geen fullmember bent. Dus als diegene die belangstelling toont ook geen fullmember is...........kun je hartjes sturen tot je een ons weegt bah.
Ze verplichten jou dan wel op deze manier, om fullmember te worden. En sorry dat ik het zeg, maar het is alles behalve goedkoop.
Dus kom op zeg, laat iedereen die actief wil daten een kleine bijdrage leveren, zodat de tarieven behoorlijk naar omlaag kunnen toch?
Gelukkig zijn er ook nog andere sites waar het wel gratis is.

Sterke punten
veel aanbod van mensen die opzoek zijn naar een partner

Zwakke punten
te duur (verplicht) lidmaatschap,
zonder lidmaatschap kun je geen gegevens uitwisselen

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

1 reactie

Beste C. Sour,

je hebt helemaal gelijk. Ik vind het ook te duur. Er is echter een andere mogelijkheid.

De site van RP zelf notabene attendeerde de lezer op de mogelijkheid een zgn. 'date cadeau' te doen. Je kunt dan bij bepaalde winkelketens een pasje kopen om vervolgens met een code in te kunnen loggen. Je activeert daar mee een 10 daags geldig fullmemberabbonement. Het kost ? 10,- ! Dat is nog te doen als je iemand op het oog hebt.

Mooi van ze.... maar tegelijkertijd ergniswekkend want RP kiest ervoor er eigenlijk geen enkele aandacht aan te schenken, niet meer dan een heel klein snelkoppelingetje en al helemaal niet in het rijtje van de te kiezen mogelijkheden lid te worden. Bovendien promoten ze het dan ook nog eens als was het cadeau doen de enige optie om van zo'n kort abbonement gebruik te kunnen maken. En dat is onzin natuurlijk..... want oncontroleerbaar, ik geef jou een abbonemnet en dan krijg jij er eentje van mij.

Dus mijn advies is; als er echt eentje bij zit gewoon even een tientje dokken en voor de rest lekker onbetaald aanwezig blijven op die onvolprezen planeet.

groet, Pippi246

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden