Gebruiksvoorschriften

Vorig jaar ben ik een keer gewaarschuwd voor het overtreden van de gebruiksvoorschriften. Ik heb de memberdesk gevraagd wat ik dan verkeerd had gedaan maar daar kreeg ik geen inhoudelijk antwoord op. Ik heb toen alle nieuwe toevoegingen in mijn profiel verwijderd.
Kort daarna werd ik geroyeerd om dezelfde reden. Ik heb toen geprotesteerd, en gevraagd wat ik nu weer verkeerd had gedaan. Ik zou contactgegevens hebben vermeld. IK HAD ALLEEN VERMELD DAT IK NIET INHOUDELIJK KON REAGEREN.
JE BENT GEWAARSCHUWD: DE MEMBERDESK BESCHOUWT DIT ALS HET VERMELDEN VAN CONTACTGEGEVENS.
Toen ik die zin had verwijderd is het royement ongedaan gemaakt. Er hadden ook nog eens twee memberdesks langs elkaar heen zitten werken.
Een vriendin van mij was slechter af: zij werd ook ten onrechte geroyeerd, en was het geld van haar (jaar!) abbonnement ook nog eens kwijt. Want in de gebruiksvoorschriften staat ook dat je geen restitutie krijgt.
Afgelopen week ben ik opnieuw geroyeerd als lid, om dezelfde reden. Ik ga geen moeite meer doen om dit weer ongedaan te laten maken. Als RP het verdomt om de gebruikersvoorschriften te verduidelijken én goed te communiceren én klachten over royement serieus te nemen én de memberdesk een alfabetiseringscursus te laten volgen, is dit voor mij reden om over te stappen naar een andere site.
Ik vraag mij ook af waarom RP zo hoog scoort als datingsite. Als de jury bonafide is, zou ze de volgende keer ook eens kunnen onderzoeken hoe het zit met deze kant van de successtory.

Sterke punten
Veel leden (zeggen ze maar volgens mij tellen ze de - vaak al jaren - inactieve leden ook mee)

Zwakke punten
Gebruiksvoorschriften en memberdesk

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

3 reacties

Hier loopt iedereen te schreeuwen zonder sterke argumenten. Radar heeft allang een berisping (koude douche) gekregen. Google er maar eens op.
Op technisch gebied werkt de helpdesk wel redelijk tot goed. Alleen biet alle medewerkers zijn even betrouwbaar in de zin van kwaliteit. Datzelfde geldt voor het ledenbestand.

Ben jij van R.p ofzo met je radar heeft koude douche gekregen. Het onderzoek ziet er heel valide uit omdat maar liefst ruim 1242 mensen de vragen over r.p hebben ingevuld. Conclusie R.p werkt slecht omdat er vooral lustzoekers opzitten met name vrouwen op zoek naar virtuele aandacht het laten strelen van de ego en dan de mannen aan het lijntje houden langer dan de transatlantische kabel. Wel het bonnetje goed bewaren. En heren die gewoon in relatie zijn gesettelde snelle jongens die ernaast willen neuken zonder hun portomonnaie te willen trekken.

Ik heb ook problemen met RP, mijn lidmaatschap is geblokkeerd, heb net een mail gestuurd of ik mijn geld terug krijg?

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden