Tja,

Voor mij (vrouw, 28 jaar) heeft rp na 5 jaar nog niks opgeleverd. Maar wat ik hier allemaal lees.. als vrouwen niet reageren hebben ze hoogmoedswaanzin.
Ik ben een zeer fatsoenlijk persoon en zou absoluut reageren als ik dat kon. Maar als je 5 jaar op zo'n site zit gaat het een erg duur grapje worden om 5 jaar ook betalend lid te zijn. Ik heb me regelmatig nog een maand betalend lid gemaakt omdat een ander en ik hartjes heen en weer stuurde wat niet opschoot... toen ik uiteindelijk een geschreven bericht stuurde kreeg ik geen reactie meer. Maar had toen wel weer geld neergelegd.

Dus als iemand niet reageerd is het handig als je zelf full member bent dat je even de status van die ander checkt voordat je iemand gaat beschuldigen van hoogmoedswaanzin.

Ik vind het altijd zeer vervelend dat mensen meteen conclusies trekken en iedereen over een kam scheren. Ik zie er niet onaardig uit.. fotografeer en heb modellenwerk gedaan. Heb zowel modellenfoto's als dagelijks leven foto's op de site.. als mensen modellenfoto's zien zeggen ze ook meteen dat je profiel nep is. Nou ja, als je dat denkt.. reageer dan gewoon niet.

Sterke punten
-

Zwakke punten
-

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

69 reacties


Ik zit er zelf ook al weer 3 jaar op. Wel met tussenpauzes. Je hebt helemaal gelijk als het over hoogmoedswaanzin gaat, Ik heb zelf er ook paar mooie foto's opstaan en al vaak denken ze dat je fake bent, of dat je het ergens anders voor doet.

Ik ben de mannen een beetje zat die iedere keer andere bedoelingen hebben dan waar voor jij zelf erop zit. Ik heb nette foto's erop staan. Geen ordinare of wat dan ook. Ik kan mij erg goed in jou situatie plaatsen. Na al die jaren nog steeds geen leuke vent....

tja na 5 jaar nog geen vent hoe zou dat komen denk je beetje kieskeurig. en inderdaad veel vrouwen op rp zijn arogant en denken dat ze mooi zijn. en zijn niet op zoek naar een leuke vent maar een pooierboy. want dat is zo lekker spanend. een gewonen man is maar sdaai en voorspelbaar volgens jullie

Nou Piet......sorry....maar wat denk je wat de meeste mannen willen op die site?
Een klik toch? En als je dat niet hebt, dan houdt het al snel op.
Mannen moet niet zo negatief denken.....krijg je het warm van PIET.
gewoon normaal doen is er niets aan de hand.

Ik ben kieskeurig ja. Mag dat? Ik ben kieskeurig JUIST omdat ik serieus ben. Wat wil zeggen dat ik in iemand toekomst moet zien.. dat ik iemand eventueel in een later stadium wil zien als evt. papa van mijn toekomstige kinderen. Is dat nou zo vreemd? Jij vind dat ik maar met elke kerel in een relatie moet springen? Waar gaat dat in hemelsnaam over. Maar als je even kijkt naar de mannen die ik heb ontmoet via rp.. kerels die je mee naar een duur restaurant nemen en dan zeggen dat ze hun pinpas vergeten zijn en geen geld bij zich hebben... kerels die niet over hun ex heen zijn... kerels die op een eerste date zeggen dat een vrouw thuis moet blijven voor het huishouden... mag ik die afwijzen of is dat strafbaar? kom nou zeg. Piet, mensen die dingen opschrijven zoals jij zijn duidelijk gefrustreerd en nee, dat nodigd niet uit om te reageren.. is absoluut niet aantrekkelijk. En als het gaat om uiterlijk... ja.. OOK daar let ik op. Wie niet tenslotte? Maar dat is wel en en. Als ik van een man een vraag krijg, waar het antwoord op, in mijn profiel te vinden is reageer ik ook niet. Want dan is die persoon enkel op mijn foto's afgegaan en ik hou er niet van, om als een stuk vlees behandeld te worden.

Ach wat zijn de dames toch zielig....wat een bs als je met een dagelijkse volle mailbox nog niemand kan vinden dan heb je gewoon bindingsangst. Een beetje volwassen vrouw zit een maand op de site en heeft dan een partner gevonden.

Sjaak.. weer zo'n triest figuur...bindingsangst.. whaha... je weet waarschijnlijk niet eens wat dat is. En ik hoop het voor jou want een man die ik ken via zo'n site heeft het en geloof me maar dat dat geen pretje is.
Daarnaast lees je niet goed, want ik noem mezelf niet zielig.

En Piet, Sjaak... de volgende reactie gaat zijn van Jan?

@meis

Mannen die je uitnodigen naar een duur restaurant toe maar. Als je nou is ophoudt met denken gewoon met een normale date begint van een 30 min en als het nix is next!

Nou meis ik zal je zeggen de dingen die jij opnoemt zijn mijn een compleet raadsel maar wat ik wel weet is dat ik al 20 meiden gesproken heb en ze tegen mij niks zeggen om mij vervolgens 2mnd een date te beloven en het die leugenaars zoals jij ze noemt het blijkbaar van een leien dakje gaat.

Een date van 30 minuten als je aan de andere kant van het land woont.. dat doe je ook niet met een beetje fatsoen in je donder. Als het niks is probeer ik zo'n avond gewoon nog zo goed mogelijk te laten verlopen (maar wel eerlijk zeggen wat ik ervan denk).

Oke, dat is jouw ervaring.. en Piet zal dan ook een slechte ervaring hebben, maar die frustratie hoeft niet op mij gebotviert te worden.. er wordt hier meteen geoordeeld over wie ik zou zijn als persoon en dat dat kan vind ik erg knap.

Wat jij noemt kan ook niet.. en hoor ook genoeg verhalen van mannen over hoeren die erop zitten om zichzelf te verkopen. Is heel vervelend, maar het stuit me tegen de borst dat iedere vrouw die er een beetje leuk uitziet meteen als zo'n meisje gezien wordt.

Ik vind het net goed voor je. Waarom zo ver omdat de portomonnee gevulder is dan thuis, hou nou toch geldbeluste megalomaan. Je kan ze in je regio ook wel krijgen, maar je wilt gewoon zooveel dat elke vent je gewoon streken gaat leveren.

Nee ik zit er ook lang op en dit zijn geen ervaringen meer. Elke vrouw op rp is zo. Jullie hebben allemaal luxeproblemen, maar de armoedzaaiers die wel hun best doen die schuiven jullie onder tafels.

om nog een voorbeeld te noemen... had een man van rp in mijn msn... die stuurt ineens een email maar per ongeluk met een CC ipv BBC... naar al zijn vrouwtjes van rp.. maar wel met persoonlijke inhoud. Als ik er dan achter kom dat zo'n gast kennelijk met 20 vrouwen tegelijk chat ben ik er net zo goed klaar mee.

En dan noem ik nog maar even de avond dat ik werd benaderd door een man.. die ik gelukkig vanwege leeftijd links liet liggen.. en die een week later bij Peter R de Vries was omdat hij zijn vrouw had vermoord en nieuwe mensen ronselde op RP. Nee, mannen zijn niet de enige die met vervelende zaken te kampen hebben.
Alleen de mannen raken daar altijd zo verbitterd van lijkt wel, dat geen enkele vrouw op de site nog iets goed kan doen.

Nee je moet niet mij erbij betrekken als man deze keer want dat flikken jullie altijd. Bedenk eerder is hoe zo man aan 20 contacten komt en hoe jullie vrouwen mannen beoordelen ga hem daarna is met mij vergelijken. Want ik doe geen vlieg kwaad. Maar jullie vinden het blijken geweldig om mijn klootzakerige geslachtsgenoten met mij te vergelijken en te bedienen.

sjaak.. je bent de grootste randdebiel die ik ooit heb meegemaakt... je weet absoluut niet waar je over praat. Portemonee... man... al moet ik met mijn grote liefde in een kartonnen doos gaan wonen. Maar jij bent zo verbitterd en bevooroordeeld dat je niet meer normaal kan doen... prima. Snap goed dat mensen niet op jou reageren. Liefde en interesse kent geen afstanden... net zoals het geen materiele rijkdom kent.. maar dat snap jij niet.

Armoedzaaiers schuiven we onder de tafel... sure. Je leeft echt in een fantasiewereld jij. Ik leef zelf door omstandigheden van een hongerloontje en als het me erom te doen was dat een kerel me daaruit zou halen had ik inderdaad in die 5 jaar allang iemand gevonden. En als je hiermee refereert aan de vergeten pinpas... dat was opzet. Ik ben niet te beroerd om een keer wat te betalen.

Maar jij bent niet voor reden vatbaar dus ik laat je maar links liggen. Veel plezier met uithuilen.

hahahaha
ik vergelijk je helemaal niet.. zie je... je trekt het zelf naar je toe. Misschien eens gaan praten met een psycholoog ofzo? Ik zie dat het je hoog zit. ;)

Oh.. en ondanks dat ik geen relatie heb heb ik aan de site heel veel leuke vrienden overgehouden. Zo'n verschrikkelijke vrouw ben ik dus. ;)

Mensen even serieus...waar gaat dit over....ruzie maken op een forum.
Je kan elkaar wel over en weer verwijten maken maar goed....mensen hebben nu eenmaal ervaringen, die heb ik ook...maar ik denk dat je zulke ervaringen ook mee maakt met mensen die je gewoon in reallife ontmoet. Zo zie ik het gewoon :)

Geen ruzie maken, want niemand heeft gelijk.

Ach ja ik ben de randdebiel ik ga geen vrouwen benaderen die het voor de rest verpesten maar het komt er toch altijd weer op uit dat vrouwen de grootste klootzakken gebruiken en die als voorbeeld gebruiken voor de rest. EN dat terwijl je genoeg aandacht krijg op zo'n site verpruts je het voor de mannen die wel hun goede kant willen laten zien. Want die zijn weer te romantisch enzo.

Dus kan je wel weer alles gaan reduceren tot vrouw(niks) maar je gaat toch ergens van uit en als je nix kan scoren in 5 jr als vrouw dan moet je toch is kijken of je wel kan waarnemen. Want daar schort het bij jullie aan je waarneming. En niet 1 maar allemaal op rp.

@Vanessa

Welke ervaringen ik zit er 6jr op en heb alleen msn contact gehad omdat vrouwen mij elke keer aan het lijntje houden. Terwijl de mannen die zeggen dat ze veel hebben direct binnen een week een date hebben.

En nee ik heb deze ervaring niet in reallife want ik kan heel slecht tegen afwijzend gedrag maar ik word wel boos van de manier waarop vrouwen met mannen denken om te gaan op die site.

Oh.. en ondanks dat ik geen relatie heb heb ik aan de site heel veel leuke vrienden overgehouden. Zo'n verschrikkelijke vrouw ben ik dus. ;)


ja allemaal sekscontacten om je honger naar geld nog meer te stillen. Mogen de katten meekijken!

@ Vanessa

Niemand heeft gelijk en ruzie maken? Ik maak geen ruzie en wil ook niet mijn gelijk, maar ik hou er niet van om voor vanalles hier uitgemaakt te worden door de eerste de beste mafketel die mij blijkbaar denkt te kennen.

Ik hoef je niet eens te kennen zie het al aan je reacties hier. Ik hoop dat je een kannibaal date en dat ie je weer uitpoept. Mij een beetje mafketel noemen. Vind je wel leuk he mannen links laten liggen zodat ze helemaal tegen je aanzwijmelen iets minder mee bezig houden en meer met het zoeken naar een partner

"maar ik word wel boos van de manier waarop vrouwen met mannen denken om te gaan op die site."

nee, jij gaat lekker met mensen om zeg. We mogen jou niet vergelijken met andere mannen maar tegelijk spreek je elke vrouw aan als 'jullie' en beweer je dat we allemaal hetzelfde zijn. Goed staaltje pot verwijt de ketel. Applausje waard.

Nee niet alle vrouwen zijn zo maar als je onder de 30 bent en je zit al 5jr op rp dan wel. Dan spoor je niet.


Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden