niks

het is niks en wordt ook niks vrouwtjes hebben een beetje last van hoogmoedswaanzin

Sterke punten
geen

Zwakke punten
nou echt alles maar het grootste probleem zijn de dames beetje arogant he.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

9 reacties

Vind het wel meevallen hoor marcel, het is eigenlijk ook een afspiegeling van real-life waar we met elkaar omgaan zoals op RP. Het verschil is alleen dat je op een veilige afstand van elkaar zit waardoor het makkelijker is om elkaar te negeren of op een vervelende manier te reageren. Ik zou er gewoon wat meer ontspannen mee omgaan als ik jou was of ermee kappen..zomaar een tip.

Ach kijk maar undercover in nederland(30 mei) en je ziet dat mannen nog steeds baas zijn over vrouwen en vrouwen daar vrolijk in meegaan. Anders zullen er niet zoveel managers zijn die speciaal een meid in huren tijdens kantooruren ze weten precies wat ze doen. Die meiden kunnen beter op zon advertensie reageren dan jaren op rp staan, krijgen ze nog betaalt ook.

Marcelnr2, hou dit soort adviezen voor jezelf want dat weet iedereen heus wel en anders kunnen we dit soort review sites maar beter ook opdoeken.

Mijn "grootste mysterie" op rp is waarom mijn berichten en hartjes nooit meteen gelezen worden? Soms na een dag pas en soms na een week maar ook weleens nooit... Ik vraag me af waar de dames zo druk mee bezig zijn dat ze hier geen tijd voor hebben? Loggen wel elke dag vaker in maar lezen geen berichten.
Ik heb dat voor de gein met een fake profiel (achter een proxy gedaan om ip te verbergen) met een foto van een leuke man maar leidt tot hetzelfde gedrag. Vreemd....

Ramon jammer voor jou maar als ik iets te melden heb dan meld ik dat of je het leuk vind of niet. En berichtjes worden regelmatig gelijk gelezen door dames, dat weet ik uit eigen ervaring. En er zijn er ook bij inderdaad die ze niet of heeel laat lezen...het blijft een mysterie zolang je niet letterlijk aan de andere kant kan meekijken. Nogmaals, het is nou eenmaal zo en als dat soort dingen mij dwars zouden zitten zou ik er lekker mee kappen. Het is een mening net zoals jij die ongetwijfeld hebt.

Marcelnr2, je meningen over rp respecteer zeker en vind het leuk om de ervaringen van anderen hier te lezen. Het gaat mij alleen om nutteloze adviezen zoals 'als je iets op tv niet leuk zit dan doe je het maar uit bla bla'

Marcel2 praat maar wat of het is iemand van rp. Tuurlijk krijg nooit bericht, ik heb er al 700 verstuurd in 3 maanden en krijg helemaal niks terug op 5 na die een zinnetje terugzeggen. Je kan hemel en aarde bewegen en niks terugkrijgen.

Ik heb ook meerdere accounts gehad en mijn totale berichtaantal overstijgt toch wel de 2000 denk ik, zonder succes, de enige methode waar ik een beetje normaal gevoel bij had was toen ik gevivieerd member was, toen reageerde vrouwen tenminste op een acceptable niveau, wat nog menselijk te benaderen is.

Marcel2 kan natuurlijk ook een vrouw zijn want voor hun is rp helemaal het paradijs, vooral als je meid bent die normaal geen aandacht krijgt. Heb je toch nog kans om je narcistische fantasieen te verwezelijk op rp.

Excuses, maar de mannen hebben ook hoogmoedswaanzin...ik denk 'goh, niet al te knappe kerel maar wel leuke tekst' en dan nog heeft meen geen interesse. Of 'ja we hebben wat gemeen en laat ik maar mijn foto meesturen zodat je weet wie je tegenover je hebt' en alsnog afgewezen. Misschien dat de mannen hoogmoedswaanzin hebben bij RP? Ik zit dan ook inmiddels elders, waar helaas ook meer RP'ers gespot worden.

Duidelijk een bericht van een zeer gefrustreerde man. Als je niet in de smaak valt bij de dames van RP, ligt het uiteraard aan de dames! En dat noemt ons arrogant!

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden