leuk

heb hier een aantal jaar geleden wel een afspraak met een leuke vrouw gehad. site heeft wel lekker veel aanmeldingen maar de meeste reageren niet. van alle sites die er nu online zijn lijkt RP wel het minst fake.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

reacties

Ja veel bekenden zien staan en de profielen kloppen ook aardig.

Alleen als betalend member kun je de interesse-berichtjes uit zetten. Vooral als nieuw member krijg te maken met mail-bombardementen. Er bestaat een zoekfunctie waarbij je tot op de laatste 4 weken kunt selecteren. Dus als je langer lid bent dan ben minder makkelijk te vinden. Betalende leden sturen geen hartjes. Daaraan kun je al herkennen dat het een gratis member is. Meestal proberen die alleen maar de site uit en zijn niet echt serieus op zoek. Als je dan massa's hartjes krijgt (gratis leden) en een enkel envelopje dan ben je er snel mee klaar.

O ja, dames die voor hun werk mantel-pakjes moeten dragen zitten echt niet te wachten op mannen die de Nederlandse taal niet beheersen. Een type-fout hier en daar kan, maar zinnen die vol staan met fouten en verder niet te volgen zijn. Dat kan echt niet.

g.m. ben benadert via relatieplanet door ene Paul Nix een amerikaan die zogenaamd technisch bouwkundig ingenieur zou zijn een wees zijn vrouw had hem 8 jaar geleden verlaten met zijn kind. na 5 dagen op m.s.m.over en weer praten kwam hij met een verhaal dat hij was beroofd in west-afrika waar hou op dat moment werkzaam zou zijn en of ik 300,00 kon overmaken dat hij iniedergeval naar mij toe zou kunnen komen. nogmaals zijn naam Paul Nix nou het is ook niks.

Met de site is niets mis. Met die vrouwen op de site des te meer. Met de meeste mannen waarschijnlijk ook. Interdaten is kortom een flop.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden