Desillusie

Ik heb op RP gestaan en stuur regelmatig interesse berichten. Onlangs een week lang leuk mail contact gehad en heel open naar mijn mening. Die persoon claimde ook heel open te zijn, maar waarschijnlijk trok hij het toch niet en is toch niet zo open als hij zelf claimt.

Uiteindelijk op basis van mijn foto aangegeven dat ik niet zijn type ben en gelijk alles afgekapt. Hoeveel diepgang zit er dan in?
Ik heb maar niet geantwoord dat de nieuwe foto op zijn profiel ook heel anders was, maar ja, ik zou hem toch hebben willen ontmoeten om te kijken of er een andere klik was.

Mijn collega's hebben dan ook gelachen om deze figuur die nu claimt lekker in zijn vel te zijn. Het lijkt wel of hij het meer tegen zichzelf zei dan tegen de dames, ik kan daar dan ook geen respect voor hebben. Ofwel hoe meer mensen daar eigenlijk op schrijven dat ze eerlijk zijn, hoe oneerlijker ze zijn. Kortom, je kunt eigenlijk geen informatie vermelden want het is onwaar. :-)

Ik lees hier veel reviews van mannen die claimen dat vrouwen op uiterlijk je afwijzen, helaas ervaar ik hetzelfde als vrouw zijnde. Dus heren, zowel de mannen en vrouwen bij RP zijn waarschijnlijk niet het slag mens waar jij mee klikt. Ga gewoon verder zoeken.

Inmiddels ingeschreven op een nieuwe dating site en dat bevalt zeer zeker. Maar kijken wat de uitkomst is.

Sterke punten
Ik kan er geen een vinden, misschien dat je je kan verlekkeren aan mooie mensen, maar meer ook niet.

Zwakke punten
Dat je je kan verlekkeren aan mooie mensen, maar daar houdt het dan bij op.
Je moet betalen voor 1 grote vleeskeuring.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

2 reacties

Ik snap wat je bedoelt dat heb ik als man ook. Je zou denken dat mensen die op datingsites staan beter moeten weten, dat was althans 1 van mijn voornamelijkste reden om op een datingsite te staan vanuit een soort altruistisch standpunt waar zelf minder knappe dames een kans krijgen een relatie op te bouwen met mij.

Maar ja de vrouwen waar ik mee praatte en het wel mee klikte hadden allemaal interesse in andere mannen, maanden kletsen maar nog steeds dagelijks inloggen, dagen niet zien maar dan nog steeds inloggen. Tja dan voel ik me als man ook niet speciaal meer, zeker als je er wat van zegt en dan gezegd wordt dat je niet moet zeuren. Daarbij moet je als man al heel wat rondes af om een vrouw te spreken en oppassen wat je zegt, want als je te diepe vermoedens uit of kwetsbaar opstelt dan lig je er ook uit. Tja het is niet leuk als je nog thuis woont en je met een vrouw praat maar je wel geroepen voelt om het te zeggen en je dan eigelijk aanvoelt dat een date er nooit meer gaat komen.

Maarja dat vind ik allemaal nog redelijk begrijpelijk dat had ik nog wel gecalculeerd en ik pik ook niet veel van vrouwen in het dagelijkse leven na een paar maanden een lichte vorm van bindingstangst maar dat ik niet eens genoeg vrouwen krijg om door de msn-ronde heen te krijgen is voor mij toch wel een zware dobber. Als je er jaren opstaat en je bent maar 200keer bekeken ga je je toch afvragen wat er zo lelijk aan je is of waar die grote fotoafknapper vandaan komt. Terwijl een vrouw dit in 3 dg al voor elkaar krijgt.

Maarja ik heb van rp wel geleerd dat je bij veel vrouwen beter niet te diepe vermoedens kan uiten. Ik doe dat altijd express omdat ik later in een relatie niet met een bindingsangst geconfronteerd wil worden. Bij een date moet het ook meer om de romantiek gaan dan om de vermoedens en probeer ze zoveel mogelijk weg te werken. In het dagelijks leven kan je uiteraard ook niet direct je vermoedens aan een vrouw vertellen, dat is waar, eveneens niet aan een man. Maar dan gaat het tempo ook niet zo hoog op een date en staat het samenleven op het spel.

Ik snap ook wel dat veel mannen op rp voorrang hebben op mij veel mannen storten zich eerst in een relatie en gaan dan pas denken, een evolutionair voordeel bijna, maar zoals ik al zei het aantal views is voor mij totaal onverklaarbaar.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden