Napoleon

Wat fijn om te lezen dat er zovelen een wensenpakket neerzetten in hun profiel. Een man of vrouw die weet wat hij/zij wil is voor mij heel positief. het is duidelijk, dus als het profiel genegeerd wordt is het aan diegene om jou te negeren. Ik haal altijd even iets aan uit mijn profiel en blijkt dat dan pas mijn profiel gelezen wordt, tja vaak toch zonde van beider tijd. Verder zie ik het als positief, omdat duidelijk wordt dat de ander niet voor jan en alleman gaat. kijk eens om ons heen. hoevelen hebben er een echt goede relatie? als de vlinders zijn verdwenen worden de karaktereigenschappen duidelijker. veelal gaat men dan mopperen over hun partner omdat hij dit en zij zus is of doet. die eigenschappen waren er al, maar verblind door lust niet gezien en vaak ook niet willen zien. hij of zij verandert wel of mij lukt het wel om de ander te veranderen. Dus niet! Zelf denk ik dat dat geen goede start is voor een uiteindelijke stabiele mooie relatie. wil ook absoluut geen relatie met een man die niet duidelijk weet wat hij wil of wat bij hem past. dus sta ook ik er al langer op. en niemand kan daarover oordelen, want niemand weet op rp dat ik drie serieuze relaties achter de rug heb. oa een van 9 en 5 jaar!

als er in profielen staat; ik wil dit niet of het moet zus of zo, dan lees ik tussen de regels door en denk dan dit is wellicht iemand die veelal negatieve ervaringen heeft gehad en nu dus nog duidelijker zijn/haar profiel moet neerzetten. niemand wil negatief over komen. jammmer dat het nodig blijkt te zijn! kijk maar hoe profielen van die mensen telkens anders worden. eerst gewoon later steeds "agressiever".

dat er niet veel geschikte partners zijn op rp is begrijpelijk, gelukkig ook maar. als je met duidzenden mensen in een concertzaal bent zie je toch ook niet tientallen potentiele partners.
dat iemand jou leuk vind hoeft toch niet te betekenen dat die persoon jouw leuk vind. hoe kan iemand nou weten via een digitale weg dat de ander geschikt is voor jou, dus had moeten reageren. misschien is je bericht een uit een dozijn en val je niet op. dus steek niet je hand in eigen boezem, maar let op je eigen aandeel in het geheel!
ik hoef (en denk ik velen eigenlijk met mij) niet iemand die een jan en allemans vriend is, die mensen heb je nooit alleen!

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden