Helaas

Helaas

Ik denk dat we in het algemeen mogen stellen wanneer iemand zich op een datingsite inschrijft het hem of haar in het dagelijks leven niet gelukt is een geschikte partner te vinden. Helaas is het zo dat het op een datingsite voor 99% ook niet gaat lukken en zeker niet als je je ideale type zoekt en alles wat daar niet aan voldoet resoluut afwijst. Ik zie vrouwen jarenlang met dezelfde foto's op datingsites staan terwijl ze beslist niet te klagen hebben over het aantal emails die ze per dag krijgen. Je moet je realiseren wanneer je in het in het dagelijks leven niet lukt om een partner te vinden dat je om één of andere reden bij het andere geslacht niet in de smaak valt. Je hebt bijvoorbeeld gezien je uiterlijk, leeftijd en/of je persoonlijke situatie veel te hoge eisen, je kan niet goed communiceren, je sluit jezelf teveel af of je durft door angst voor een blauwtje niet op een ander af te stappen zodat die ander niet weet dat je interesse voor haar of hem hebt. Ik lees vaak de klacht dat alle interessante mannen of vrouwen getrouwd zijn of al een relatie hebben. Wat nog vrij rondloopt vinden ze dus niet interessant. Wat mij opvalt is dat, ook getrouwde, dominante mannen succes bij de vrouwen hebben terwijl de niet zo dominante en niet zo op de voorgrond tredende mannen het nakijken hebben omdat ze niet opvallen. Sommige mannen doen hun best om er "apart" uit te zien en zich anders te gedragen zodat ze opvallen. Niet blanke mannen vallen ook op en krijgen vaak aandacht. Een goed verzorgde en goed geklede man valt niet op bij de vrouwen omdat dit de norm en dus gewoon is. Als je wilt opvallen draag aparte kleding, gedraag je zelfverzekerd, doe alsof je het helemaal hebt gemaakt en aan vrouwen geen gebrek hebt. Als je serieus bent vinden vrouwen je een saaie grijze mus en dus oninteressant. Een vrouw wil lachen en plezier hebben en heeft geen zin in serieuze gesprekken behalve als ze zelf ergens mee zit, haar verhaal kwijt moet en een luisterend oor nodig heeft. Vrouwen vragen vaak om een man met humor zodat ze kunnen lachen en die het leven niet al te serieus neemt. Mannen boven de vijftig hebben het probleem dat voor veel vrouwen boven de vijftig een relatie niet meer hoeft, ze hebben genoeg aan hun vriendinnen. Hierdoor is het extra moeilijk voor een man boven de vijftig een relatie te krijgen met een geschikte vrouw van ongeveer zijn leeftijd. Leuke vrouwen van in de veertig zijn er nog wel maar die zijn niet op zoek naar oudere mannen maar juist naar jonge mannen.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

6 reacties

Op datingsites moet je het met minder den met wat je op de gewone markt kan krijgen.

De vrijgezelle vrouwen waren allemaal heel positief over me maar ze hadden geen klik met me. Ze begrepen zelf niet waarom ze die klik niet hadden. Ze hadden juist wel een klik gehad met minder goed uitziende mannen die duidelijke minpunten hadden en omdat die mannen zichzelf niet wilden verbeteren hadden ze de relatie met die mannen verbroken. Ik ben waarschijnlijk te netjes, te serieus, te betrouwbaar en daarom niet spannend, dit is nu eenmaal mijn karakter en wordt als een goed karakter gezien. Ook getrouwde vrouwen zijn heel positief over me en begrijpen niet dat ik geen leuke vrouw kan vinden, niet dat ze zelf iemand voor me weten want die vrouwen hebben allemaal al een partner. Ook op datingsites is het niets geworden want daar is de situatie voor mannen veel slechter. De mannen die op een datingsite succes hebben, hebben dat ook in real life. Die mannen zien een datingsite als aanvulling.

Dat je vrouwen niet in het echte leven niet ontmoet kan komen omdat je op de verkeerde plaatsen en tijd komt.
Waar je dan wel en op welke tijden dan wel moet zijn weet ik niet.

Je moet geen vrouw in Nederland zoeken. De vrouwen van hier zijn gek en gestoord en 1 man is nooit genoeg. En vele vrienden van mijn kant zijn ook daardoor gescheiden en de meeste zijn met een ander vandoor gegaan.

En in Nederland en heel Europa bestaat er geen liefde meer. En het is meer van jij zorg voor en ik zoek voor jou en je sluit dan een soort overeenkomst met elkaar. Maar je moet ook wel wat spek hebben. Waarom je geen leuke vrouw hier kunt vinden, omdat ze gewoon ziek en gestoord zijn de vrouwen van Nederland zijn geen vrouwen meer, dan zijn gewoon economische hoertjes geworden. Als je met ze in het echt praat dan beginnen ze gek te doen, omdat ze gewoon gestoord zijn en je nog veel leugens vertellen en slijmen dat je medelijden met ze moet hebben.

Ga gewoon lekker op vakantie in het buitenland heb je meer succes dan hier. De mentaliteit van Nederland is niet meer de jaren 80 waar we naar streven. Het zijn gewoon jongen goedkope hoertjes geworden. Ze willen trouwen als je goed betaalde baan hebt en liefste willen ze cashen, jou pensioen en partner alimentatie en AOW. En het is weer scheiden en je blijft toch door betalen voor haar partner alimentatie en mevrouw kan altijd scheiden en partner alimentatie stopt niet, maar je betaalt je rot door. Je kan je tijd besteden aan een lekkere escort of een lekkere wip met een prostituees en dan heb je nog dubbel plezier. Verliefdheid bestaat niet meer mensen doen als of ze gelukkig.


(No subject)
Het grappige is deze sukkels willen de Nederlanders hier in Nederland vernederen. De wereld draait om geld en sex. Macht en lust.

Als de vrouw op zo'n manier aan d'r trekken kan komen? Why not? jonge man zoekt warmte en sex. Jonge vrouw, zoekt geluk en welvaart.

En aangezien men tegenwoordig niet z'n/haar hart laat spreken? Gaat men voor het zekere.

Dan doet liefde er niet toe. Jij zorgt voor mij en ik zorg voor jou. Geen gedoe.
Niet elke huwelijk is waardevol .veel mensen trouwen om heel veel redenen ,dan doen ze als of ze gelukkig zijn voor het oog van de mens.dan heeft die vrouw iemand anders dan heeft die man iemand anders .
Als ze niet binnenshuis gaat vinden wat ze zoekt gaat ze et buiten zoeken. We leven in the 21St century for gods sake. Niemand blijft voor eeuwig in een relatie,zij het nou huwelijk of niet. Als ze andere mannen boven der man kiest Dan weet zij waarom.

Ik ben waarschijnlijk te aardig, lief en voorkomend voor vrouwen en daardoor beland ik in de friendzone wat dodelijk is voor een relatie. Dat vrouwen op mannen kunnen vallen die tegen het hufterige aan zijn?

Johan: zo was ik eerder ook!!
Direct mee stoppen, ik heb zelf de term 'uithuil-homo' verzonnen en komt hoop ik nog eens in de Dikke van Dale.
Daarmee bedoel ik: een vrouw wil niks van je weten, date met de meest louche types en als het misloopt komt ze bij jou uithuilen.
Wanneer jij dan toenadering zoekt zegt ze, daar komt ie: je bent meer een broertje voor mij.
Ik ben daar een stuk harder in geworden: je gaat maar naar je beste vriendin als je wilt zeiken over je ex, geen zin in dat geouwehoer.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden