" 3 dagen gratis full membership"

" 3 dagen gratis full membership"

Regelmatig hebben sites als "Relatieplanet" en "Lexa" een bepaalde actie waarbij je maar liefste " 3 dagen gratis fullmembership" krijgt wanneer je je inschrijft als lid.
Dit klinkt natuurlijk leuk, en men probeert hiermee het gevoel uit te stralen
" een cadeau van ons, voor jou."
Maar, als je logisch nadenkt: Niets is gratis, ook niet met dit soort acties waarin men op je gevoel probeert in te spelen.
Bijvoorbeeld.....als jij als man het lukt om binnen die 3 dagen de speld in de welbekende hooiberg te vinden ( een vrouw die reageert, en dan niet met een goedkoop "geen interesse"), en je denkt "he, morgen is mijn 3 daagse trial over, ik kan dan niet meer met haar mailen.Weet je wat ? Ik noem mijn persoonlijke emailadres in een persoonlijk bericht.Kan ik toch nog contact blijven houden."
En daar zit het gluiperige: Dan noem jij je persoonlijke email, maar wat doen Lexa en Relatieplanet? Die halen het : of weg, of het wordt met sterretjes onleesbaar gemaakt.
Dan blijkt dus dat de dame jouw email niet kan lezen, en jij wilt het contact behouden na die 3 dagen....zodat je een betaald lidmaatschap neemt, want Relatieplanet en Lexa willen niet dat je contact kan houden buiten de site om...Kost hen geld.
Dit is dus het doel...zodat je na die 3 dagen "gratis" full membership een betaald lidmaatschap neemt, want zoals gezegd..wanneer je contact hebt ( wat al een zeldzaamheid is) en je wilt het voortzetten na die 3 dagen...en je noemt je persoonlijke email...Dan wordt het vrolijk door de meelezende medewerkers weggehaald of onleesbaar gemaakt.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles.Sites als RP, Lexa, en andere rommel is 1 bron van desillusie voor de gewone man.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

14 reacties

Als je nou zoiets schrijven als:
"Laten we zaterdag om vier uur koffie drinken bij Starbucks op het NS station.

Wordt dat ook verwijderd?

Ik ben het volledig met Bertus eens.
Ik vind dat er over het algemeen best knappe vrouwen aanwezig zijn.
Die vind je niet op gratis sites zoals knuz, relatieklik, badoo of wat dan ook, dat zit me al niet lekker.
Site ziet er verder best professioneel uit, maar wat heb ik aan 80% nep-profielen?

Ik vergeet nog wat....

Je komt op relatieplanet nooit vrouwen tegen vol tatoeages of onverzorgde types. Altijd keurige foto's, dus het stinkt naar gebakken lucht.

Of de vrouwen nu al dan niet nep zijn is moeilijk rechtstreeks aan te tonen. Wat je wel makkelijk ziet is het zeer beperkte aantal vrouwelijke inschrijvingen. Vraag eens een normaal uitziende vrouw hoeveel berichten zij ontvangt. Je zult zien dat de beperkte hoeveelheid vrouwen overspoeld wordt met berichten. Wanneer de verhoudingen zo scheef liggen is de kans op een match klein. Daarom kunnen ze moeiteloos een korte periode gratis weggeven.

Ik heb het erotiekpakket van mijn provider. Het valt mij op dat de mannen en vrouwen in de films vaak getatoeëerd zijn. Zouden mensen met tatoeage uit het vak willen stappen en hopen iemand op een datingsite met een goed inkomen tegen te komen?

In de veehouderij is het plaatsen van tatoeages gemeengoed. Het domme publiek kan natuurlijk niet achterblijven.

Als man met gemiddeld uiterlijk en ook niet rijk mag je het op een datingsite vergeten.Ook al krijg je drie dagen gratis,of een maand of volledig gratis.

En mannen die er echt goed uitzien of rijk zijn hebben geen datingsite nodig.
Tenzij ze niet vrij zijn.

Ben je rijk maar niet zo knap dan maak je nog steeds weinig kans omdat de eerste selectie op uiterlijk plaats vindt.
Heb wel eens gedate met een golddigger; slecht geacteerd, nep interesse,weinig te vertellen, kost je alleen maar geld (diners)

Er zijn maar 2 mogelijkheden om als man op te vallen op datingsites :
1 Er als een filmster uitzien
2 Een bijnaam zoals RentenierX, FerraririjderY enz,..
Anders lezen ze je berichten of profiel niet eens.

Mannen dat is niet alleen op datingsites zo. Veel vrouwen hebben sterrenallures, eisenpakketen en verwachtingen die niet realistisch zijn. Daarbij niet getreurd. Huwelijk is een wurgcontract voor een man en dan heb ik het er nog niet eens over als er kinderen in dat huwelijk betrokken zijn. Wees blij dat je de dans ontsprongen bent en wakker bent geworden van de sprookjes waar jullie in geloofden. Tijd dat jullie de red pill nemen.

Veel vrouwen rijden in de bloei van hun leven tussen +/- 15 en 30 jaar de cock carousel. Daarna verwelken ze en gaan ze voor een beta male provider omdat ze de mannen die ze vroeger konden aantrekken niet meer kunnen aantrekken en zelfs de mannen van haar leeftijd meestal voor een jongere vrouw zullen kiezen. Dan opeens [Na het lijden van een ontverantwoordelijk leven, als ze een uitgelebberde vagina, dik en oud beginnen te worden en vaak ook al 2 tot 3 kinderen en menige trauma te hebben veroorzaakt en te hebben opgelopen] zijn ze klaar voor die goede man die goed voor ze zorgt en willen ze zich settelen [ maar eerst moet die man nog aan een eisenpakket doen natuurlijk x)]. Dan roepen ze meestal ook nog rond rond die leeftijd ik kan maar geen goede man vinden of alle mannen zijn smeerlappen x). Helaas snappen ze nog steeds niet als je een man niet voor zijn 30ste gestrikt hebt, is het vaak te laat. Daarbij zou een vrouw dit gedrag van een man, 2 tot 3 kinderen met verschillende moeders, misschien soa's? Aantrekkelijk vinden? Ik zal jullie een verhaal vertellen hoe ik ontmaagd werd als jongen. We waren beide 19 en ik vroeg mijn vriendin achteraf met hoeveel mannen ze al ervaring had. Ze begon te tellen en zei: 32. 32 Met 19 jaar.............. 32 p.nissen. De week daarna heb ik alleen nog maar p.nissen. P.nissen overal. Zoveel p.nissen x). Eind van de week heb ik het uitgemaakt.

Of door je knieen en kniel als een knecht voor een afgelikte boterham. Biedt haar een stuk goud met diamanten aan [Herinnert me aan die scene van Lord of the rings Gollum]. Zo wat een geluk dat ze ja zegt x). Misschien mag je ook nog kinderen van andere mannen erbij opvoeden en hun vaders elke week over de vloer krijgen. Het is zo prachtig. Haha.Elke normaal denkende man trapt daar niet in.

Heerlijke reviews. Hard gelachen, maar eigenlijk is het diep triest omdat de reviews 100 % waar zijn.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden