leegloop

Ik krijg nu een bericht van relatieplanet dat er geen nieuwe matches meer voor mij zijn. Hoe kan dat toch. De grootste datingsite van Nederland en keer op keer verkozen tot beste datingsite van het jaar heeft niks meer in de aanbieding??

De waarheid is dat er voornamelijk mannen zijn ingeschreven. Hier tegenover bevinden zich per provincie slechts enkele tientallen vrouwen met een betaald lidmaatschap. Uit navraag blijkt dat een beetje vrouw meer dan honderd berichten binnen enkele dagen ontvangt. Voor vrouwen is dit niet leuk. Voor mannen ook niet, zij krijgen nooit bericht.

Niet voor niets geeft relatieplanet geen informatie over hun ledenbestand (man/vrouw-verhouding, actief/passief etc. Als klanten dit vooraf zouden weten zouden zij zich niet inschrijven.

Sterke punten
ik heb echt geen idee

Zwakke punten
man/vrouw verhouding
duur
rommelige inbox

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

3 reacties

In de reclame zeggen ze alleen maar positieve dingen. Bij datingsites valt niet zo veel positiefs te vertellen, dus vertellen ze sprookjes.
Je ziet in de reclame alleen maar mooie jonge mannen en vrouwen die in werkelijkheid geen datingsite nodig hebben.

Aantrekkelijke vrouwen krijgen bijna dagelijks voorstellen zonder op datingsites te komen dus daar keuze genoeg.Komen ze toch op datingsites,dan komen ze beter zoeken dan wat ze op de gewone markt kunnen krijgen.Veeleisend zijn noemt men dat.

Inmiddels heb ik het derde achtereenvolgende bericht ontvangen dat er geen matches meer zijn. Voorheen waren er wekelijks wel rond de 4 nieuwe inschrijvingen in mijn leeftijdsgroep. Relatieplanet dankt haar bestaansrecht dus hoofdzakelijk aan de mannen. Zij zullen op deze site zoeken maar niet vinden. Beste mannen, stop met doneren aan deze site. Dan verdwijnt deze onzin vanzelf.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden