Advies

Wordt eerst gratis lid en kijk eerst goed rond of er genoeg vrouwen van je interesse opstaan. Meestal blijkt het als je gaat filteren dat er maar weinig vrouwen overblijven en dan moet nog blijken dat je in haar interessegebied valt. Als je geen positieve reacties krijgt of helemaal geen e-mails, beslist niet betalen. Als je enthousiaste e-mails van hele mooie en jonge vrouwen krijgt weet je dat het fake is. Ook niet intrappen in zielige verhalen. Het beste zou zijn dat je als nieuw lid minstens een week met alle rechten de website kan uitproberen en daarna kan bepalen of je betalend lid wil worden. Ik vermoed dan wel dat er een heleboel hevig teleurgestelde mannen zullen zijn die het voor gezien houden. Van het geld van zoveel mogelijk mannen moeten ze het juist hebben. Een datingwebsite met een no cure no pay voorwaarde bestaat niet, dan zouden ze maar weinig verdienen. Het zou wel makkelijk zijn. Als je geen vaste relatie hebt gekregen hoef je niet te betalen.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

18 reacties

Relatieplanet was de site waar ik na een relatie van 12 jaar weer voor het eerst ging daten. 5 Dates gedaan in 3 maanden. Ik dacht ook dat vrouwen hier serieus op zoek waren naar een eventuele relatie op den duur. Helaas heb ik dat daar ook niet gevonden. Mijn eerste date was een coole chick dacht ik eerst. Ook de enigste waar ik op reageert hebt als eerste. Maar ze was een trickster. Ik was enkel de dwaas die bespeelt was geworden. Voor mij was het echt, maar voor haar was het nooit echt. Het ergste is nog dat ik het had moeten weten. Ik negeerde mijn instincten. Ik negeerde wat ik werkelijk ben. Dat zal nooit meer gebeuren. Haar verlies. Ze zal nooit meer iemand als mij vinden. Ook nooit meer een man die meer van haar zal houden als ik. Ook al date ze met andere mannen. Ze zijn allemaal mij niet. Andere 4 heb ik een leuke tijd mee gehad, maar allemaal geen relatie materiaal. Het is dus wel mogelijk.

Johan ik heb net gelezen dat je boven de 50 bent. Je zit natuurlijk met een leeftijd die moeilijk is om dates te vinden. Is zwemmen niks voor jou. Ik ga 1 keer per week zwemmen en ik kom altijd veel vrijgezelle vrouwen van jou leeftijd daar tegen. Meeste daarvan klagen ook dat ze geen serieuze, goed bedoelende man tegenkomen en dat mannen van hun leeftijd liever vrijgezel blijven. Je moet gewoon een fles zonnebrand meenemen en met een smile op je gezicht met de smoes aankomen dat je je hulp nodig hebt je rug in te smeren. Als ze je wegsturen heb je tenminste nog wat fun met jezelf gehad en wat mensen aan het lachen gemaakt. Vinden ze allemaal leuk. Als ze het wel doen kom je van zelf aan de praat en wordt je meestal ook niet afgewezen.

De vrouwen van mijn leeftijd en wat jonger die me iets doen zijn getrouwd of hebben weer een nieuwe vriend. Van wat ik weet van rond mijn leeftijd die vrijgezel is zie ik niet zitten, niet mijn type. Vrijgezelle vrouwen die ik wel zie zitten zijn te jong. Ze zijn heel aardig tegen me maar een relatie zit er niet in. Ze zien me als een goede en betrouwbare vriend tegen wie ze hun hart kunnen luchten en zelfs hun geheimen kunnen vertellen.

@Dave, Vreemd dat 50+ vrouwen er over klagen dat ze geen serieuze en betrouwbare man/vriend kunnen krijgen. Het is juist mijn ervaring dat veel vrouwen vanaf 50 geen man meer nodig hebben omdat voor hen seks een gepasseerd station is en de kinderen al groot zijn. Een man is voor hen dan lastig en ze gaan liever met vriendinnen om.

In real life ben ik helemaal geen Ugly Joe,en lig goed in de gewone markt.Maar uit nieuwsgierigheid ook eens op datingsites geprobeerd,en daar ben ik het wel.Vandaar mijn bijnaam.Dit heeft zeker te maken met de totaal scheve m/v verhouding en het veeleisend zijn van de vrouwen.Als gemiddelde man is het op datingsites tijd en geldverspilling.Tip : Lees het boek Master flirt eens en bezoek de site Datewijsheid eens en ga dan de deur uit.
Wist je dat 83% van de mannen die het (zelfs jaren) op datingsites proberen nooit een date hebben? Plak eens in Google ; Online dating sucks for men

Voorbeeld? Ik zat in de zon aan een tafel voor een café. Een superslanke mooie vrouw van begin 30 die ik eerder had gesproken kwam er aan lopen, ze zag me, boem, tas op tafel en drie dikke zoenen op mijn wang. Ze ging naast me zitten en heeft minstens een uur met me zitten praten.

@ Johan. Dat is de friendzone x). Effe een minuut van stilte voor onze broeders die in de friendzone zitten ;). Vrouwen vergelijken goedheid, ze met dingen helpen en graag samen zijn met zwakte. Dat idee krijgen ze van de feministen ingeprent. Ze gaan van +/- 15 jaar tot 40 door de cock carousel. Waarbij ze gebruikt en uitgeleeft worden door de zogenaamde "bad boys". Die geen ene fuck om ze geven. Daarna is hun schoonheid verdwenen en hebben ze veel te veel concurentie van de jongere vrouwen. Daarna gaan ze [vaak al met kind] dan voor een man die ze makkelijk kunnen manipuleren en veel resources [geld] heeft. Waarvan ze vaak nog scheiden en de helft van deze naive man zijn bezittingen afnemen. Fuck die stomme wijven die roepen ik voelde geen klik, maar ik wel wel vrienden zijn. De meeste mannen begrijpen dit niet. Nee heren ze is geen verstandige vrouw die het rustig aan wil doen. Nee ze voelt niks voor je en nee ze zal ook nooit iets voor je voelen. Ze gebruikt je alleen voor haar eigen bennefits, geld, aandacht en als emotionele tampon. Egoistische en narcistische vrouwen zijn dit. Dit zwakke mens probeert haar ego omhoog te halen ten koste van jou. Waarschijnlijk heeft ze dat vaker bij mannen in het verleden gedaan of ze heeft een mannelijke fanclub die ze allemaal gebruikt voor iets. Ze weet precies wat ze doet. Ook al speelt ze de ontschuld. Dit wil niet zeggen dat je geen vrienden met vrouwen kan zijn, maar alleen als beide zijden neutrale gevoelens hebben en beide evenveel investeren. Zoals je ook met je mannelijke vrienden doet dus. Weet je het niet zeker. Speel het spel een tijd lang mee en hou je voor dom. Kijk of alles van jou kant komt, ze je om dingen vraagt en of ze je behandeld als tweede rangs burger. Zo ja, verlaat het schip. Mocht je later toch gevoelens ontwikkelen. Verbreek de vriendschap maar. Date ook gewoon door. Je bent haar niks verplicht. Vergeet nooit dat zij jou afgewezen heeft. Als ze je terug wil winnen moet dat nu van haar kant komen.

@ Joe. Ik hou niet van dat soort boeken. Van die sok poppen die je proberen te vertellen hoe je je als man moet gedragen. Daarbij ben ik veel mannelijker als een schrijver van een boek. Die pisvingers proberen je ook maar iets te verkopen. Al die regels met daten slaat nergens op. Ze moeten het niet complexer maken dan het is. Daarbij als je opvolgt wat ze zeggen verander je in een spelletjes spelende mega asshole die totaal niet om anderen mensen geeft.
Wil je echt zo worden? Ik ben van nature al af en toe een behoorlijke asshole. In mijn jongere jaren was dat nog veel erger. Ik liep over alles heen dat me in de weg kwam. Ik heb spijt van veel dingen die gedaan heb toen. Of ik ben een asshole die probeert een good guy te probeert te worden of zijn. Ik ben er zelf nog niet helemaal over uit. In iedergeval blijf gewoon lekker wie je bent. Blijf weg bij de datingsites. Gewoon old school. Je stapt een dame af. Slaat haar met je knots op het hoofd en neemt haar mee terug aan de haren naar je grot x). Oww verkeerde tijdlijn. Na ja, ik denk wel dat je weet hoe het werkt ;).

Hoi
Ik schrik eigenlijk een beetje van jullie reacties,mannen.
Is het echt zo erg gesteld met de dames op de datingsites?
Ik ben al een tijdje aan het twijfelen om ook lid te worden. Maar als ik jullie reacties zo lees,denk ik, wil ik wel bij dit soort vrouwen "horen"?!

@Renate. Wegens het zeer grote mannenoverschot op datingsites hebben vrouwen daar alle keus. Op datingsites staan wel degelijk goede, serieuze en betrouwbare mannen maar ook veel foute players die vaak nog getrouwd zijn en enkel op een avontuurtje uit zijn. Omdat deze players precies weten wat ze aan een vrouw moeten schrijven met hun leuke berichtjes vallen ze op en worden daardoor vaak voor een date uitgenodigd. Later klagen deze vrouwen over deze players omdat ze maar op één ding uit zijn terwijl ze toch echt zelf deze mannen hebben uitgenodigd, maar de goede mannen, omdat deze niet opvallen, geen antwoord op hun e-mail waard vonden. Pas op voor jongere mannen omdat juist onder de vaak knappe jonge mannen veel players zitten. Er zijn niet zo veel jongere mannen die echt gemeend op een oudere vrouw vallen. Het gaat meestal om de seks en haar geld. Het is veel veiliger om het bij je eigen leeftijd te houden of ouder. Een oudere man loopt niet zo snel bij je weg. Bij een jongere man is de kans veel groter dat hij er op een gegeven moment vandoor gaat, ook dat hij vreemd gaat met een vrouw van zijn eigen leeftijd of jonger. Wordt eerst maar eens voor een maand lid. In een maand heb je genoeg tijd om veel profielen van mannen te lezen en om hun foto’s te bekijken. Geef geen machtiging en betaal met Ideal en let op het automatisch verlengen vinkje en verwijder dit. Dit vinkje staat er standaard al in de hoop dat niemand dit opvalt en dat men er dus aan vast zit.

En, als het te mooi om waar te zijn lijkt is het ook niet waar.

Bedankt voor de tips, Johan.
Ik zal er nog eens over nadenken.
Is het jou inmiddels gelukt een leuke vrouw te vinden?
Groetjes

Ik heb nog geen relatie en ik heb het opgegeven om via een datingsite iemnd te vinden. Ik heb er me bij neergelegd en ik laat het aan het toeval over of ik er "in het wild" nog één zal vinden. Er zie er genoeg vrouwen naar mijn smaak lopen maar die zijn allemaal bezet. Op Datingsites bij vrouwen waarin ik geïnteresseerd was beantwoorden mijn e-mail niet of ik viel buiten hun pakket aan eisen zodat het geen zin had hun een e-mail te sturen. Vaak waren dit vrouwen die het alleen jonger zochten. In hun profiel schreven ze zelfs dat ze alleen op jonge mannen vielen en dat dus oude mannen (ook van tegen haar leeftijd) haar niet mochten schrijven anders zou ze deze blokkeren.

Ik heb de pech dat vrouwen die ik interessant vind mij niet interessant vinden. Bij de vrouwen die mij wel interessant vonden kon ik geen gevoelens voor opbrengen, mijn gevoel was neutraal, ze waren absoluut niet mijn type. Als ik geen vlinders krijg hoef ik er niet aan te beginnen, dan wordt het niets.

Tuurlijk. Dat snap ik helemaal. Er moeten wel vlinders zijn, anders werkt het niet.
Hoe oud ben je dan,als ik vragen mag?

Aangezien dit een open website is geef ik mijn leeftijd niet precies, maar ik ben 50+

Ik hoorde van een kennis dat paiq een hele leuke app is. Je wordt daar gematched nav je intresse. Misschien is dat te proberen?

Ook over Paiq veel negatieve reacties. Mannen kopen voor veel geld credits maar ook hier antwoorden de vrouwen niet. Knuz is in ieder geval echt gratis. Voor de dingen die je moet betalen heb je niet nodig.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden