De beste

RP was de beste tot nu toe. Hier kreeg ik tenminste wel regelmatig standaard afwijzingen en af en toe een berichtje terug, niet dat er echt interesse voor me was. Hier ook veel berichten geschreven maar zelden iets terug, dat is weer precies hetzelfde als bij de andere. Het kan zijn dat ik juist berichten stuurde naar dames die gratis lid waren die niets terug konden schrijven, dan kan je lang op een bericht terug wachten. RP, graag aangeven wanneer iemand gratis lid is of al een maand niet ingelogd is geweest. De mogelijkheid om in het zoekfiiter aan te geven dat je enkel betalende leden zoekt zal er wel niet komen, dan krijg je door enkele andere wensen erbij maar een paar of misschien wel helemaal geen hits. De datingsites willen juist dat je heel veel hits krijgt om te laten zien dat ze veel leden hebben al klopt er van die hits geen hout van. Als je twee weken lang niet inlogt ben je niet serieus of je hebt op het moment iemand. Om te weten of iemand gratis lid is bespaart mannen een hoop moeite met het schrijven van nutteloze e-mails omdat de dames toch niet in staat zijn te antwoorden. Op geen enkele datingsite bestaat de mogelijkheid dat bij het zoeken wordt gekeken of je bij de ander wel binnen de gewenste leeftijd valt zodat je het profiel moet openen om dan pas te ontdekken dat je er buiten valt. RP geeft geen gewenste leeftijd, dat moet in het profiel vermeld worden, dus ook geen mogelijkheid e-mails te blokkeren van iemand die buiten de gewenste leeftijd valt. Gratis leden worden wel eens aangezien voor fakeprofielen maar dit hoeft niet zo te zijn. Op deze website kan je als gratis lid in ieder geval wel e-mails ontvangen wat op Lexa niet zo is. Lexa geeft aan dat er een bericht is maar om het te lezen moet je betalen. Een scammer breekt wel eens in maar die wordt wel weer verwijderd. Ik heb de indruk dat er wel eens door inbrekers e-mailadressen worden gestolen om iemand rechtstreeks een scambericht te sturen. Hoe komen ze anders aan mijn e-mailadres en weten ze dat ik een vrouw zoek? Berichten op deze website worden echt wel door de datingsites gelezen maar ze doen er niets aan. Ze doen of hun neus bloed en blijven op dezelfde voet doorgaan. Niet klantvriendelijk omdat het om geld gaat.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Geen vermelding of iemand betalend lid is zodat je moeite kan nemen een email te sturen.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

5 reacties

Het absolute aantal betalende vrouwelijke members per regio is zeer beperkt. Dan zijn er ook nog eens veel meer mannen dan vrouwen actief. Het resultaat is uiteindelijk dat de meeste singles ook single blijven en dat past ook precies in het verdienmodel van de datingsite. Persoonlijk vind ik relatieplanet een van de slechtste sites en kan niemand aanraden hier geld aan te besteden.

Dan kan je je beter inschrijven op een gratis datingsite. Niet dat de kansen voor mannen daar beter zijn.

Op gratis sites zal het als man ook niets worden,maar je bent je geld niet kwijt.

Het schijnt op RP zelfs verboden te zijn om te vermelden dat je gratis lid bent! Waarom laat zich raden.

Antwoord geven op e-mails die RP je stuurt is niet mogelijk, dit wordt door hun server niet geaccepteerd. Stel je voor: Om antwoorden te behandelen hem je mensen nodig, die kosten geld. Dat wil deze datingsite niet. Alweer geen klantvriendelijkheid!

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden