reaktie

Na het lezen van enige reakties wil ik toch wel even het volgende kwijt.

Aan vrouwen wil ik graag het volgende zeggen: heb je nare ervaringen met mannen van RP of deugde die man waar je voor viel totaal niet en = zoals ik ergens las= een man met een groot persoonlijkheidsprobleem,dan is dan natuurlijk heel erg belabberd.

Maar geef RP hier niet de schuld van. Jij hebt voor die man gekozen en dat kan je ook overkomen als je iemand gewoon spontaan ergens ontmoet.

Sterke punten
Scheer niet alle mannen over een kam

Zwakke punten
het sturen van hartjes vind ik minder

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

8 reacties

als je naar een kroeg gaat waar veel mensen komen die je naar behandelen zeg jij dan toch: "dat is een leuke kroeg"? denk dat je het te serieus neemt willemien wat hier allemaal staat. ook deze site, net als rp, is dat geworden waar het in oorsprong vast niet voor bedoeld is. ook jij doet hier aan mee. door bv te schrijven dat rp's sterke punt is dat mannen niet over een kam geschoren moeten worden. nu lijkt het alsof het jou sterke punt is en niet die van rp:-). ik denk dat het gros van de vrouw hier de man minder over een kam scheert dan de man. mannen komen hier met theorien over hoe vrouwen behandeld moeten worden en doen dan alsof de vrouw dat zelf uitlokt of zou willen. vreselijke termen gebruiken ze daarbij. de vrouw is hier meer gewoon haar negatieve ervaringen aan het vertellen zonder een huis tuin en keukenpsychologie over de man aan het maken. ik zie hier nergens staan bij de vrouwen dat mannen misbruikt dienen te worden oid.

wanneer ik een melding maak van iemand die seksistische opmerkingen maak...en geloof me...ik heb dat vaak gekregen. ik ben zo oppervlakkig mogelijk en in mijn profiel is daarin duidelijk en toch nog nooit een reactie heb gekregen van rp over mijn meldingen....dan kan ik weldegelijk zeggen dat het ook aan rp ligt.

Heb vier maal de RP-politie melding gedaan van foute zaken, zowel tekst als foto (foto's van Rob Lowe, Brian Ferry etc)
Vier maal heel snel reactie van RP gehad. Profielen waren verwijderd.

fijn voor je nikky dat het bij jou helemaal perfect gaat op rp. dat je elke negatieve ervaring van een ander wel weer positief weet uit te leggen. maar wat doe je op deze site als alles zo perfect verloopt bij jou?
ik heb nl echt geen ervaring met rp die reageert op mails van mij (gestuurd via de daarvoor bedoelde mogelijkheid!). en de meldingen gaan over berichten waar echt alleen in staat. wil nu seks met je oid. dus laat anderen inclusief mijzelf gewoon ons verhaal doen. tenzij je idd gewoon een webmaster bent....dan kan ik je legio reacties wel begrijpen.

Jammer dat cynisme hoogtij viert. Ik vertel alleen mijn ervaring, that's all, en ben niet bezig met kleinerende opmerkingen zoals : "maar wat doe je op deze site als alles zo perfect verloopt bij jou? ". Wat ik daar doe? Contacten opbouwen met leuke, normale mensen, en soms vloeit daar een date uit voort.

Wat doe je op DEZE site (www.datingwebsites.nl/reviews/relatieplanet.nl) vroeg ik als jij zelf geen negatieve ervaringen hebt op RP. begrijp dat je een keer nieuwsgierig bent. wellicht een tweede keer. door telkens een reactie gevend hoe goed het bij jouw verloopt op wat bij anderen niet prettig verloopt kom je over als een webmaster. that's all!

ach wij mannen vallen vrouwen toch alleen lastig maar zelf laten ze 5 mannen achter zich aanlopen en verkondigen leuk de tekst de aanhouder wint, vraag je wat ze nu bedoelen ik ken je pas 2 sec. dan ben je geen echte man.. Misschien scheer ik alle vrouwen wel onder 1 kam maar ik ben er ook nog geen 1 tegengekomen die niet het bloed onder je nagels vandaan haalt.

Ik wam hier terecht omdat ik wat sites aan het vergelijken was. Deze site is toch niet alleen een klaagmuur? Je kunt hier toch ook je positieve ervaringen kwijt?

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden