Relatieplanet

Relatieplanet: technisch werkt de site prima. Helpdesk reageert snel (binnen 30 minuten!) en er is veel aanbod. Ook de zoekfunctie werkt prima!

Het merkwaardige is echter dat misschien één op de 100 vrouwen uberhaupt de moeite neemt om te reageren. Of je nou gewoon een interessebericht stuurt of een persoonlijke mail maakt (waarbij je al dan niet op een luchtige/grappige/korte/uitgebreide manier inhaakt op iets wat op het betreffende profiel staat), in de regel krijg je nooit een reactie terug.

Blijkbaar wijk ik nogal af van die 'norm' op relatieplanet, want ik vind het eigenlijk een beetje asociaal om helemaal niks terug te sturen als ik zie dat iemand tijd vrij gemaakt heeft en moeite heeft gedaan om mijn profiel te lezen en een persoonlijk berichtje te sturen.

Het valt mij trouwens ook op dat wanneer je een persoonlijk bericht stuurt aan de andere kant van de 'lijn' vaak niet eens de moeite wordt genomen om ook even jouw profiel te bekijken (dat kan je namelijk zien via het menu). De tragikomische conclusie lijkt toch te zijn dat het weinig uitmaakt wat je op je profiel invult en het er ook niet toe doet wat je voor berichten rondstuurt. Als er niet een (bovengemiddeld) knap koppie op de foto staat houdt 't sowieso al op. Althans, daar lijkt het op...

Aan de andere kant heeft het grootste deel van de vrouwen wel al uitgevonden dat het 'gewoon lachen met iemand moet zijn', 'dat er gewoon een klik moet zijn' of 'dat ze een reislustig iemand zoeken die lief en betrouwbaar is'. (of vul hier één van de andere 100 karaktereigenschappen in die je tegenkomt in profielen) Ergens is er dus wel die goede bedoeling, maar ondertussen kijkt 't gros van de vrouwen toch niet verder dan de foto en neemt al helemaal niet de moeite om te reageren.

Aan de ene kant vind ik 't wel jammer dat het blijkbaar zo gaat, maar aan de andere kant vind ik het eigenlijk ook weer zo suf dat ik er om lachen moet. Tragikomisch dus :)

Sterke punten
Technisch goed

Zwakke punten
Het lijkt er op dat het alléén fotootjes kijken is. Heb je geen lekker koppie? Fogget-a'bout-it... Verder neemt bijna geen enkele vrouw de moeite om uberhaupt iets terug te sturen.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

16 reacties

Ik ben 7 fakers in 2 weken tegengekomen en ik heb kontakt met nog 2, verspilde moeite relatieplanet. Er word een munt uit serieus zoekende mannen geslagen met medeweten van de site.

Nou ik denk het bewijs te hebben van de sms diensten ondertussen al nummer 11.

Na het onderdruk zetten van zo'n sms chick:

hey hallo niet zo brutaal en je loop achter het bestaat niet meer DAAAAAGGGGGG

Heeft deze opmerking betrekking op relatieplanet of zegt ze zomaar wat?

Ik ben ook lid van relatieplanet en ik vind het een goede site. Ten eerste wil ik zeggen dat je via je instellingen kan verbergen dat je iemands profiel hebt bezocht, dus bovenstaande klacht is niet terecht, je weet niet altijd of iemand je profiel heeft bekeken. Mijn ervaring is dat mannen ook bijna nooit reageeren op je bericht als ze je niet de moeite waard vinden. En verder wil ook bijna iedere man een goeduitziende vrouw, ongeacht of hij zelf knap of minder knap is. Dik zijn maakt je zo goed als kansloos. En dan heb ik het nog niet gehad over dat bijna alle mannen perse een jongere vrouw willen, sommige mannen van 60 zoeken het rustig onder de 50, omdat ze zich nog zo 'jong' voelen en ze daarmee vinden dat ze een soort 'recht' hebben op een veel jongere vrouw. Vrouwen van hun eigen leeftijd vinden ze 'niet leuk.' Dat die zich misschien ook jonger voelen dan hun leeftijd maakt ineens niets uit. Ik zelf ben overigens in de 40 mochten jullie je dat afvragen. Dus niet zeuren, zowel mannen als vrouwen zijn (overdreven?) kritisch op datingsites. Jammer maar helaas.

Dag Jolanda. Ik heb ondertussen ook gezien dat de optie bestaat om te verbergen welke profielen je bekeken hebt. Blijft natuurlijk staan dat het aantal reacties terug werkelijk bedroevend is! Blijkbaar is iedereen ontzettend kritisch.... en dan niet inhoudelijk qua profieltekst, maar puur op uiterlijk. Er zijn her en der wat reacties te vinden van mensen die de proef op de som genomen hebben. Zelfde profiel met andere foto plaatsen en opeens wél reacties van vrouwen: "Wat een leuk profiel heb je!" Haha, tja...

Idem voor vrouwen: plaats een leuk koppie en je krijgt 200 berichten in 24 uur - maakt niet uit wat je op je profiel zet. Maak nog een account aan en je krijgt precies dezelfde teksten binnen van dezelfde lui :P Ook minder knappe koppies kunnen rekenen op aandacht. Misschien geen 200 in 24 uur, maar wel 50 in een week. (ja, zelf uitgetest)

Geldt alleen voor vrouwen hoor. Mannen hoeven daar niet op te rekenen, tenzij je er weer erg knap uitziet natuurlijk! Maargoed, dit hele internetgebeuren volgt vrij goed 'de wet der natuur' waarbij de man op op jacht gaat om zoveel mogelijk vrouwen voor zich te winnen en de vrouwen alleen hoeven te beslissen met welke man ze verder willen. Het nadeel van internet is dan weer dat het allemaal zó laagdrempelig is dat de verhoudingen nogal zoek zijn. Mannen spammen met honderden berichten tegelijk de mailboxen van de vrouwen vol die op hun beurt geen idee meer hebben wie serieus is en wie niet en wie alleen op seks uit is en wie niet. En tja met zoveel reacties is er werkelijk geen beginnen aan om alles te beantwoorden. Dus moet er rigoreus op de delete knop gedrukt worden totdat alleen de knappe koppies overblijven. En ik geef ze geen ongelijk hoor daar niet van (wat moeten ze anders?), maar zo gaat het dus uiteindelijk toch weer om fotootjes beoordelen terwijl 'knap koppie' maar zelden terugkomt in de 'wensenlijstjes'

Hallo Bas. Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn ervaring heel anders is. Ik kreeg wel veel berichten, maar ik vond het vrij makkelijk het kaf van het koren te scheiden. Ik had al staan dat ik een niet-roker zocht, natuurlijk heel veel rokers die wel reageerden, dan weet je meteen dat ze je profiel niet hebben gelezen. En natuurlijk gaan de berichten met een peroonlijke toets voor op die interesse berichtjes. Maar sorry dat ik het zeg, maar veel mannen hebben gewoonweg geen leuk profiel. Het staat bol van de eisen, ondanks het door jou aangegeven moeilijk krijgen van een vrouw. Ze moet op hakken lopen, achter op zijn motor op vakantie willen en noem maar op. Het is prima hoor die veeleisendheid, maar sta dan niet gek te kijken dat er weining reacties volgen. Een leuk uiterlijk is altijd prettig, en ook jij zult graag iemand aanschrijven die je bevalt kwa uiterlijk. Misschien moet je je pijlen richten op iemand die je echt leuk lijkt, op een dag is het misschien een schot in de roos. Ik heb zelf een paar dates achter de rug en ook al is er geen grote liefde uit voort gekomen. Ik vond de mannen aardig en aan twee ontmoetingen heb ik zelfs een vriendschap overgehouden.
En om eerlijk te zijn, als je de reactie hier op de site van die man die stelt dat vrouwen waar anders nooit naar wordt omgekeken voelen zich nu ineens een ster, hoe vind je dat? Het lijkt mij een erg onaardige man, want aardige mannen zeggen zoiets niet over een vrouw.

hey jolanda ik denk eerder dat het anders om is vrouwen zijn veel eisender heb je wel eens gekeken wat ze in hun profiel schrijven hou niet van jongens met gympen aan hou niet van jongens met leen bakker meubels in de kamer en ga zo maar door mij zie je er nooit meer

Dat de vrouwen veeleisend zijn vind ik niet eens het ergste maar wel dat het de vrouw van tegenwoordig geen reed kan schelen wat een man van hen vindt, elke vrouw vind zich perfect voor een man en vinden zelf dat ze daar ook recht op hebben. In het echt nemen ze ook geen genoegen als iets minder is als het beste. Dat heb ik ondertussen wel ondervonden met het plaatsen van een andere foto. In het dagelijkse leven zie je dat ook vaak terug bij vrouwen of ze nemen een vriend van je om jou te krijgen of ze gaan liegen tegen zichzelf omdat ze veel voordeel hebben bij een situatie. Ze verkopen zichzelf dus.

Dag Jolanda,

Ben het helemaal met je eens hoor. Ik vind het ook belangrijk om het profiel van de ander écht te lezen. En als ik reageer, dan zorg ik voor een persoonlijk bericht waaruit dat ook wel blijkt. En nee, ik heb niet allerlei eisen op m'n profiel staan en ook geen ellenlang verhaal over hoe geweldig ik ben enzo. Gewoon een kort verhaaltje in de trant van "Jongeman zoekt leuke date. Wie lijkt dat ook wel wat? Altijd antwoord terug" Uiteraard is ie wel iets uitgebreider, maar you get the point! :)

Tja, sommige reacties hier, daarvan val ik ook van m'n stoel hoor! Kan me voorstellen dat een paar procent van de vrouwen op rp door dat soort figuren vervelende ervaringen hebben gehad... Maar waar ik het over heb is dat ruwweg 90% van de vrouwen helemaal niks terugstuurt, ondanks dat je een persoonlijk berichtje maakt volgens de 'good practices' en geen drempelverhogende eisenlijst of rare teksten hebt staan in je profiel.

Waar 't dan aan ligt? Ik hoor 't graag van je :P

hey bas,
Fijn om te lezen dat er weer wat positiever geschreven wordt over de vrouwen. ik denk persoonlijk dat datingssites (als je ook geinteresseerd bent in mij visie:-)) zo anioniem is dat je kan schrijven wat en naar wie je wilt. een blauwtje lopen is er niet bij want je hoeft niet rood te worden nadat je bent afgewezen:-) verder lijkt het wel dat beiden sekse door het laag drempelige van zo'n site dingen gaan schrijven die ze doorgaans niet zouden doen in real live. heb zelf wel eens berichten gehad van mannen die niet zo gepast waren (in mijn ogen) maar door het profiel te lezen en beter te kijken naar de foto heb ik die mannen daar vriendelijk op gewezen wat ik ervan vond. gelukkig begrepen ze mijn standpunt en werd het verder een beschaafde conversatie. daarentegen zijn er ook mannen (vast ook vrouwen) die het zo bond maken dat de motivatie van het schrijven of terug reageren zo werd beinvloed dat het me soms niet kon schelen dat ik iemand op een wat leuke manier terug schreef. Waarom? ...omdat er in hun profiel stond "Ik houd van rechtdoor zee vrouwen". wel altijd respectvol gebleven, maar duidelijk.tja, en dan begrijp ik het niet dat ik dan een antwoord terug krijg op mijn schrijven in de trant van "arrogante bitch" of "zo leuk ben je niet hoor". al schrijf ik persoonlijk wel altijd terug het kost me moeite telkens weer vriendelijk te blijven en terug te schrijven terwijl je toch al weet dat die ander niet de moeite heeft genomen je profiel ook goed te lezen. wat al eerder geschreven is ergens....is dat iemand als roker toch reageert terwijl de ander aangeeft geen roker te willen daten. dit is een voorbeeld maar er zijn er legio van....willen we (zowel man als vrouw) niet gewoon onze energie steken in die persoon die ten eerste echt oprecht geinteresseerd is en die daadwerkelijk je wensen (geen eisen) in acht neemt, omdat we uiteindelijk gaan voor een relatie?

ik denk dat zowel bij de mannen als vrouwen mensen tussen zitten die het verpesten voor de anderen met wel goede bedoelingen. het niet terug schrijven blijft niet leuk en niet zo aardig, maar aan de andere kant is het ook duidelijk dat die ander niet geinteresseerd is. terwijl er ook mensen zijn die terug schrijven en ook niet geinteresseerd zijn maar dat niet duidelijk maken. dus blijf ik schrijven, omdat ik denk dat de ander geinteresseerd is en vervolgens hoor ik niets meer. persoonlijk kies ik dan liever voor de eerste optie:-) heb liever dat die ander dan maar niet terug schrijft dat is sneller en duidelijker. al zal ik dat nooit doen, omdat ik mezelf wil blijven en hoop dat ik de mannen die me schrijven een positeve ervaring mee kan geven door ze met respect te behandelen. btw er zitten er ook best wel wat tussen die vragen waarom de interesse niet wederzijds is. ik schrijf dan terug met een aantal redenen waarvan ik denk dat ik de man in kwestie niet neerhaal. als vb geef ik aan dat ik afstand belangrijk vind omdat ik geen auto heb en het niet prettig vind dat de man telkens naar mij moet komen omdat treinreizen een drempel is voor mij en ik van mening ben dat je beiden moeite moet doen voor de ander, dus ik.....enz
maar krijg dan vervolgens weer berichten dat ze dat wel willen veranderen of er alles voor over hebben me te ontmoeten. maw soms lijkt negeren sneller en duidelijker dan reageren. want ik ben wel weer minimaal 3 berichten aan het terug schrijven op zo'n moment.

kijk maar eens voor de grap naar de fot'o's en profielen van mannen op deze site. ik ga niet voor een brad pitt, maar ook niet voor een zwerver. daarentegen denk ik ook dat beiden sekse toch genoeg kunnen zoeken naar een man of vrouw die leuker is dan de persoon die hun geschreven heeft. ik weet niet of mannen die ervaring ook hebben dat ze denken iemand getroffen te hebben (de ander had je als eerste geschreven) jij vind die persoon ook leuk je schrijft over en weer en ineens geen recatie meer. maar na een paar weken later (soms zelf jaren later) wordt het contact weer gezocht door de ander. lijkt dan alsof er een leuker persoon langs is gekomen en dat bleek toch niets te worden dus er wordt weer die ene uit het verleden maar gekozen, want dat is dan op dat moment weer een optie en misschien wel de enige. voor mij werkt het alleen niet zo. die man is voor mij passe en die negeer ik wel nadat ik hem een bericht hebt geschreven.

misschien heb ik je vraag kunnen beantwoorden en zou het leuk vinden als je je ervaringen deelt, omdat ik van die negativiteit en starrigheid niet leer van de tot nu toe reageerde mannen hierzo.

Dag Cleopatra,

Het lijkt mij meer dan logisch dat je even het profiel van de ander leest voordat je een bericht stuurt. Stel dat ik roker ben en ik reageer op iemand die aangeeft niet-roker te zijn, dan vindt ik het niet zo vreemd om niks terug te horen. Zelfde geldt voor andere wensen (leeftijd, afstand, hebben van auto, geloof enz). Dus tja, als ik iets lees waar ik niet aan voldoe, dan sla ik dat profiel gewoon over! Echter staat in een groot deel van de profielen alleen algemene dingen, zoals spontaan, aardig, ondernemend, lief en de alom populaire 'klik'. Soms zie ik ook profielen waarvan ik denk "Hey, dat herken ik allemaal!"

En als je op die profielen persoonlijk reageert en je krijgt vervolgens nagenoeg geen respons, dan vraag je je af hoe dat dan komt. Staan er 'rare' dingen in mijn profiel? Stuur ik misschien hele vreemde berichten? Komt het omdat ik 1m80 ben, 80 kilo weeg en films van Pixar leuk vind of omdat ik weinig boeken lees? Ik kan het me eigenlijk niet eens voorstellen...

Wat natuurlijk ook niet helpt is dat alles wat je stuurt automatisch een extra lading meekrijgt. We bevinden ons nml op Relatieplanet! Voorbeeldje: Ik ga binnenkort een maand naar een ver land. Ik lees vervolgens een profiel van iemand die oosterse culturen studeert en in het profiel staat "reizen" en "veel van de wereld zien". Dus ik denk: Leuk! Even vragen naar ervaringen, misschien nog een leuke tip. Do's en dont's etc.

Maar ook in zo'n geval krijg je geen antwoord. Kennelijk denkt de andere kant van de lijn direct in termen als "is deze jongeman interessant of niet", ongeacht de inhoud van het bericht. En natuurlijk: als je elk bericht kwalificeert als een openingszin voor verdere interesse, dan is het in het geval van geen wederzijdse interesse vaak makkelijker om maar helemaal niet te antwoorden. Want wel antwoorden kan dan natuurlijk ook alleen maar 'wel interesse' betekenen... en dat wil je dan natuurlijk ook niet! En zo valt het puzzeltje van beide kanten mooi in elkaar :)

Natuurlijk is relatieplanet er voor de relaties, maar ik vind het opzich wel jammer dat een praatje maken zonder dat de ander meteen denkt dat er allerlei wilde plannen achter zitten door de hele insteek onmogelijk is. Maargoed, dit is even zijpaadje en verklaart denk ik wel waarom ook op neutrale berichten (ik noem het maar even zo) net zo weinig respons komt.

Maar waar waren we: Ohja, bij alinea twee. Waarom zo weinig respons? Eens even zien, wat blijft over? Ohja, de FOTO. Voorlopig kan ik er weinig anders van maken dan dat het uiterlijk toch dé bepalende factor is. Wordt ook ondersteund door het feit dat hetzelfde profiel met een andere foto wél reacties krijgt (op de leuk geschreven profieltekst dan he!) Buiten dit experimentje valt me ook op dat op de meeste profielen een verhaaltje staat over allerlei karaktereigenschappen, hobbies en dagelijkse bezigheden! De man moet daarbij dan ondernemend, lief en grappig zijn en humor hebben (vul zelf aan...) Je snap wel waar dit heen gaat lijkt me: Want als puntje dus bij paaltje komt dan maken hobbies, interesses en karaktereigenschappen opeens nog maar weinig uit en gaat het tóch weer om de foto... Ik zou zeggen: weg met de profieltekstjes en maak er één grote foto-slideshow van!

Maargoed, alle gekheid op een stokkie! Op een gegeven moment ga je toch denken dat je familie bent van Smeagol ofzo, of dat de vrouwen op relatieplanet alleen interesse hebben als mr. Clooney himself reageert :P De waarheid zal wel weer ergens in het midden liggen. En dat vrouwen overspoeld worden door berichten van oude, schunnige, ongeduldige en niet-goed-lezende mannen helpt natuurlijk ook niet echt.

Hoe dan ook, als 14 van de 15 keer sowieso helemaal niks terugkomt dan vind ik dat gewoon raar, zeker als overduidelijk is dat iemand tijd en moeite heeft gestoken in een persoonlijk berichtje. Vind 't een beetje primitief en ongeinteresseerd en daar word ik op een gegeven moment ook een beetje simpel van...

Wat dat betreft wel mooi dat jij altijd even iets terug stuurt en zelfs nog moeite doet om vriendelijk te blijven als de reacties retour niet altijd even leuk zijn! Mag ik vragen in welke leeftijdscategorie je zit? Misschien heeft dat er mee te maken? Ik zit ruwweg tussen de 20 en 30 en misschien moet de 'wijsheid' bij die vrouwen nog komen met de jaren ofzo :P

Groeten!

aloha bas,
Ik ben 34 jaar, maar oog vrees ik veel jonger dan ik ben. ik heb niet de waarheid in pacht, maar door levenservaringen en soms komt daar ook levenswijsheid bij kijken weet ik dat ik aan de ene kant goed weet wat ik wil, maar wat een dilemma soms is is mijn spontaniteit of onbezonnenheid die door inmiddels jaren lange ervaring met een datingsite minder wordt.

er even van uitgaande dat misschien idd die foto het belangrijkst is is het iig voor mij lastig erachter te komen waardoor ik zoveel aandacht krijg van 20 jarigen of 50 jarigen en ouder. op de foto schijn ik een warme uitstraling te hebben en ben hulpverlener dus misschien is dat wel iets wat mannen en jongens doen besluiten mij te schrijven. denk dat ze denken (wat ook klopt) die vrouw is openminded. dus daardoor kan het zijn dat ik van die extreme berichten kan krijgen. alleen is er een verschil met mensen begrijpen en in hun waarde laten en wat voor een man bij mij kan passen.
vanaf 2003 heb ik ervaringen op gedaan. ben niet alle maanden lid geweest, maar wil ermee aangeven dat in 2003 ik al negative ervaringen opdeed en negatieve geluiden vanuit de man hoorde. alleen toen was dit medium nog nieuw voor me dus dacht dat het misschien een moment opname was. je ziet duidelijk het verschil tussen mensen die hier nog maar net lid zijn of juist al langer:-). ik bekijk dan ook zo nu en dan veel foto's zodat ik weet wie net nieuw is of dus niet. zelf kies ik voor diegene die langer ervaring hebben zodat hij meer weet van toeten en blazen. in het begin lijkt denk ik dit medium een egostrelend iets. en wil iedereen dat laten ervaren. ik merk dat ze overdonderd raken van de hoeveelheid aandacht en lijkt het soms wel op een kind in een snoepjes winkel:-) een kind wil eerst ook alle bekijken voordat hij/zij een keuze kan maken. en soms is daardoor die keuze zo moeilijk te maken door de hoeveelheid keuze. snappez vous?
ik denk en hoop dat iedereen die weinig aandacht krijgt niet aan hun zelf gaat twijfelen. hoe begrijpelijk het ook is. ik geloof dat dit meduim te oppervlakkig is want je kent elkaar niet. de toon waarop men spreekt niet. houding kunnen we niet zien en bovenal de intonatie van de woorden niet. ik probeer duidelijk te zijn, maar kom kennelijk ook over als een hard iemand als ik schrijf. gelukkig zijn er die smileys. maarruh als die te pas en te onpas gebruikt worden wordt die betekenis ervan ook minder waard. enfin, met een gezonde dosis zelfvertrouwen, geduld en een positieve kijk op het andere geslacht kan deze site ook heel leuk zijn.

Beste Bas,
Ik heb ook al een aantal maanden lid van RP. Ook ik heb hetzelfde ervaren als jij. 90% (misschen wel meer) van je berichten worden gewoon niet beantwoord (worden wel gelezen overigens). Ik stuur altijd nette berichten en doe moeite te laten zien dat ik hun profiel gelezen heb. En dan stuur je berichten naar dames die in profiel hebben staan hoe (te) lief, (te) aardig, betrouwbaar, spontaan enz zijn. Kijk als je niet eens de moeite kunt doen om op die knop 'geen interesse' te drukken dan ben je echt niet te aardig, lief of wat dan ook. Dat is ook een ander aspect wat tragikomisch is. Vertellen hoe fantastisch aardig je wel niet bent maar dan het fatsoen niet op kunnen brengen om op een knopje te drukken. Dat vind ik wel heel veelzeggend over deze personen.
Maar anderzijds moet ik ook wel melden dat ik wel eens met dames van RP praat die veel mannen tegenkomen die gelijk seks willen of halve stalkers zijn. Daarom heb ik ook het vermoeden dat vrouwen zeggen van nee dat is niks zo iemand als je erbij hebt staan dat je graag sport en zo.
Maar wat wel zo is, is dat de meeste vrouwen op RP ongelofelijk kritisch zijn. Echt je moet bijna zo zijn dat je Brad Pitt bent of zo wil je ook maar een beetje bericht terugkrijgen. Er zijn uitzonderingen maar dat zijn er zo weinig.

Dag mensen,

Inmiddels is het een aantal weken verder en loopt m'n abbo binnenkort af. En nee, ik ga 't niet verlengen :) Wel goed nieuws daarentegen: Ik kreeg zowaar voor het EERST (!!!) een persoonlijke reactie terug van een vrouw die bedankte voor 't berichtje, maar meldde dat ze al met iemand aan het mailen/chatten was en dus verder geen interesse had. Het is een amazing discovery zou Mike zeggen! :)

Verder (helaas) weinig anders. Geen reactie terug blijft nog steeds eerder regel dan uitzondering - wat je ook stuurt... Wat ook wel jammer is dat die enkele vrouw waarmee je vervolgens via mail/msn verder praat opeens niks meer laat horen. 't Vogeltje is dan naar een andere boompje gevlogen blijkbaar?

Een andere variant hiervan is dat iemand jou benaderd en vervolgens toevoegd op msn, maar vervolgens bij het eerste 'gesprek' (wat ik dan begin) alleen maar met 'ja' of 'nee' antwoord met hele lange tussenpauzes. Even later is deze persoon offline en zie je nooit meer terug.

Op een andere manier ergens op inhaken om een gesprekje te starten via de site werkt ook niet. Soms lees je namelijk wel eens iets waar je even kort op wil inhaken zonder daarbij allemaal bijbedoelingen te hebben. Alleen weet de vrouw aan de andere kant dat niet (of verwacht dat niet) en dus gaat meteen 't alarm af! Oké, oké, dat komt natuurlijk door de context van RP enzo... maar dan nog blijft 't een beetje jammer.

Graag zou ik wat positiever zijn hoor, maar ik ben d'r gewoon niet echt van onder de indruk. Van een date is 't ook nooit gekomen. Jammer! Maar aan de andere kant, misschien loopt de dame in kwestie dan ook midden in 't gesprek weg of denkt dat ik trouweplannen heb of dat ik direct bij d'r wil blijven slapen ofzo.

Bas

EEN GOUDEN TIP WORDT GEVERIFEERD MEMBER ALS MAN MAAR met MSN WEGLOPERS HEB JE DAN NOG EVENEENS TE MAKEN KEN HET HELE VERHAAL.

nou ik ben het zeker met Bas eens.
De "dames" bij rp zijn behalve veelal hoog opgeleid ook inderdaad enorm kritisch, zoeken bijna allemaal een leuke lieve stoere knuffelbeer voor "erbij", vragen allemaal om een persoonlijk bericht maar de meesten sturen niets terug of een simpel "geen interesse".
ik heb tot nu toe 1 leuke date eraan over gehouden, dus er zijn wel normale dames bij.
Echter, een groot deel van de dames is van het type "met eigen paard" , carrieredoos of 3x de hele wereld in het leven willen zien.
Vaak worden er eisen aan een man gesteld waar je niet aan voldoen, (en ik wil dat ook niet ;-) )
Daarom weet ik niet zeker of ik het nog een keer verleng

Ik ben enkele maanden op RP actief en herken me volledig in bovenstaande. Wat ongelooflijk irritant is dat toch als er niet wordt gereageerd. Het maakt je inderdaad onzeker en ben dus erg blij te lezen dat het gebruikelijk is dat er door vrouwen niet wordt gereageerd. Ik heb trouwens 1 x iemand voor jokkebrok uitgemaakt toen ze op haar profiel aangaf "actie = reactie" want ik had natuurlijk weer geen reactie gehad. Ze bood vervolgens wel haar excuses aan, dat dan weer wel.
Ik heb zelfs gereageerd op een vrouw met wie ik, als teener, een korte relatie heb gehad. Zelfs van haar, met wie ik enkele jaren geleden nog een leuk telefonisch gesprek had gehad, kreeg ik geen enkele reactie. Het is om moedeloos van te worden......

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden