relatieplanet is puur op toeval gokken

relatieplanet is puur op toeval gokken

Ik ben nog lid van relatieplanet en nu voor de 3 keer als fullmember, de eerste 2 keer was ik nog terughoudend zonder erg veel resultaat. Ik deed er lang over iemand een bericht te schrijven, betaalde members meet ik een beetje en ik verstuurde veel interesse berichten. Elke dame die mij wat schreef, schreef ik pas erg laat terug. Het grote probleem voor mij is dat ik nog beter in een supermarkt rond vragen en een praatje kan maken dan op relatieplanet een meid zoeken waar je normaal mee kan praten, het is gewoon onmogelijk, mannen hebben niks te zeggen op die site.

Nu de 3 keer (de laatste keer) laat ik er geen gras over groeien, heb elke dame die aangeeft te willen chatten aangeklinkt en kwam erachter dat de werkelijkheid wat verder weg ligt. De eerste keer toen ik probeerde was het 4 uur s''nachts. Twee dames reageerde toen zonder enige klik, mijn overwinning op de site. Toch toen ik later nog vaker probeerde rond de avond, merkte ik op dat er niemand meer reageerde en steeds meer chat lichtjes uitgingen. Ik denk nu niet meer lang na en iedereen die wat aangeeft daar reageer is nu op. Het aantal dames die mijn profiel bekeken heeft stijgt tot recordhoogte maar de opmerkingen op de meest simpele vragen, blijven gewoon uit.

Ik kan niet anders concluderen dat er iets goed mis is op relatieplanet en de dames er 9 van de 10 keer niet zijn voor een date,relatie of zelfs vriendschap maar voor een beetje aandacht. Ik heb ondertussen iedereen gehad die maar een beetje leuk uit zijn ogen kijkt en het resultaat is echt teleurstellend gewoon. Ik zoek ook geen relatie meer op die site maar doe maar greep om op normale vragen gewoon antwoord te krijgen en de dames een beetje optejagen. Ik krijg gewoon medelijden voor mij medemannen op die site. Het is gewoon een belediging voor de mannelijkheid, een feministisch platform.

Dit is trouwens gericht op de jongvolwassenen hoe het er boven 35 aan toe gaat weet ik niet.

Sterke punten
- zolang je alles op je af laat komen is er niks aan de hand.

-Hou je van gokken en ben je een slimme gokker zou ik er zeker een gokje gaan wagen.

- Je moet wel goed weten wat je doet: tijd, empathie, foto, opleiding kan je een date opleveren helaas kan je niet weten hoe iemand bui is( ik zeg je alvast meestal slecht)

-veel buiten je bereik een man die daarop in weet te spelen is een koning in het land der blinden.

- toch zijn er veel mogelijkheden om kontakten te leggen.

- een goeie leermethode om je kennis van de markt te ontplooien, misschien iets voor de kredietkrisis?

- ben je snel van vertrouwen na 1 bericht terug en niet kritisch dan komt het vast wel goed tot aan de date.

Zwakke punten
- totaal geen manier om je kennis over vrouwen bij teschaven, je moet immers eerst normaal met ze kunnen praten.

- Zelfbewust word je er ook niet van eerder dat mensen niet echt bewust van je zijn.

- Mannen zijn vee, zonder goed liegen kom je er niet als je tenminste zelf op zoek ben.

-gevonden worden wordt je wel maar realiseer je dat dan de ellende pas begint

- Denk je teveel na dan gaat het mis.

- Pas op voor fakers.

- geloof niet in player verhalen, want wie niet praat kan je ook niet playen.

-gratis members hebben niks te zoeken want een interesse berichtje word opgevat als een afkeurt dier.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

3 reacties

Er is maar 37 % vrouw op rp. De dames hebben het voor het uitkiezen. De mooieste dames zitten alleen te wachten op mailtjes. De leukste mannen krijgen dus alsnog weinig. Het werkt demotiverend. Je kunt er wel veel leren. In het begin krijg je veel reaktie's. Zorg dat je oproep, meteen in het begin goed is: een mooi eigen verhaaltje met grotendeels toch echt wel de waarheid. Later bijschaven kan op elk moment. En zorg vooral dat jouw foto's meteen goed er op staan, want daar kom je toch voor op rp!

Hoi,

nou wat Sjon schrijft over de vrouwen kan ik over de mannen schrijven.
Het is een saaie boel op RP, klik ik op een leuke man, soms een knipoog soms een kort berichtje, ik zie dat mijn bericht gelezen is en vervolgens hoor/lees ik niets meer....
het lijkt wel of er ene kliek vorm is, mannen en vrouwen die elkaar al een tijdje kennen die blijven bij elkaar en kijken vooral niet verder en laten ook niemand toe voor een mailtje,
ik zelf heb er nog nooit gechat dus daar kan ik niets over zeggen...

en ja voor de dames is RP of welke andere datingsite dan ook, een snoepjeswinkel, volop keus en kleuren te over... maar dat maakt het er niet makkelijk op.....

een normale leuke monogame relatie zoeken via internet, welke site dan ook, valt niet mee, we willen allemaal hetzelfde maar als het er op aankomt op en date dan haken de mannen af of ze denken dat je op sex uitbent in plaats van een vriendschap met mogelijkheid tot een relatie en meer.... zo jammer, de mannen verpesten het dus zelf ook een beetje.

ik wens iedereen heel veel succes en positief te blijven, kost mij ook moeite hoor, eens komen we de "ware" tegen.

kusss

Hoi ann,

Jij zegt dat de dames daar ook last van hebben ik kan het me eerlijk gezegt niet voorstellen. Ik heb ondertussen heel relatieplanet 3 keer gehad en heb wel mailkontakt met dames (want op 1 dame reageren heeft geen nut) maar die waren gratis member en heb meteen mijn email erbij gestuurd voor kontakt. Wat mijj tegen het borst stuit is dat een site bedoelt voor onderling kontakt en het bewaren van de privacy zo weinig gebruikt word om met mensen te praten. Ook is het aantal fakers op relatieplanet groter dan wordt vertelt toen ik ondertussen de 4e faker aangaf bij relatieplanet zeiden ze dat een klein percentage aan de beveiligingsfilters ontsnapt en dat ze zo snel mogelijk ondekt word. Toch vermoed ik ondertussen weer kontakt te hebben met een 5e faker die al enige tijd op de site staat. Er wordt gewoon commercieel misbruik van dates gemaakt wellicht met medeweten van relatieplanet zelf, die dames beloven je een date maar hun internetverbinding is uitgevallen en of je effe hun boxnummer wil sms'en. Ik zou niet weten wat voor kliekvorming er moet zijn op rp, de chatruimte word hele dagen gedomineerd door mensen van rond de 45jr, er komen geen jongvolwassenen.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden