Wisselend

Ik heb een paar jaar op relatieplanet gestaan (betaald lidmaatschap), alsmede wat gratis sites. Relatieplanet steekt bij de gewone gratis sites vrij schril af. Negatief dan. Ik, als gewone man, had verreweg de minste succes op relatieplanet.

De site staat vol met vaak zeer aantrekkelijke vrouwen, maar het overgrote gedeelte reageert niet op je berichtjes, waardoor je tamelijk gefrustreerd raakt. Ik krijg het idee dat de site vooral is bedoeld voor jongere, knappere en veelal aantrekkelijke mensen.

Ook staat de site vol met profielen van mensen die al jaren niet meer zijn ingelogd of zijn geupdated (met name vrouwen), inactieve profielen dus, waardoor de site een vertekend beeld geeft van de aantallen leden.

Als gewone man van middelbare leeftijd ben je bij deze site echt niet in beeld en levert het alleen maar veel frustratie op. Een gratis site (bijv. Knuz) levert gemiddel meer reacties op.

Mocht iemand het leuk vinden om meer over mijn datingverhalen te lezen (desondanks alles wel e.e.a. meegemaakt namelijk) google dan eens op datingleed blogspot

Sterke punten
- veel (vaak erg knappe) dames
- groot aanbod
- hele goede zoekmogelijkheden
- goed werkend contactsysteem (berichten)

Zwakke punten
- waarschijnlijk veel fake profielen van vrouwen om mannen naar de site te lokken
- aan betaald lidmaatschap ontkom je bijna niet als man zijnde
- de vrouwen zijn ontzettend kieskeurig
- als gewone man maak je vrijwel geen kans
- soms lastig om je foto's goedgekeurd te krijgen (als man zijnde)

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

2 reacties

hallo ikheb je blogspot gelezen, heel herkenbaar ik zelf sta al jaren niet meer op datingsites ik heb het gehad met vrouwen geen zin meer in, blijf lekker alleen.

.... en wat goed dat ze een nieuwe optie hebben opgenomen waardoor je jezelf onzichtbaar kunt maken in de zoekresultaten van andere leden.
Kan je ook uitsluiten dat je gevonden wordt door leden voor wie geen interesse is.
Nu nog een filter toevoegen op leeftijd zodat de oudere mannen gewoon niet kunnen vinden wat niet voor hen bestemd is. Komen er misschien wel leuke dates uit.
Kans is en blijft klein.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden