ze maken van je 1 malige betaling Ideal gewoon een automatische incasso van en dat mag niet

ze maken van je 1 malige betaling Ideal gewoon een automatische incasso van en dat mag niet

Als je full member bent geworden en je betaald er met ideal dan zou je zeggen dit is een 1 malige transactie maar relatie planet maakt er misbruik van en maakt er gewoon een automatische incasso van bij het verlengen wat dan automatisch gaat dit mag niet dus wees gewaarschuwd en let hier op

wie kan mij aangeven waar ik dit kan melden welke instantie zodat dit niet meer kan gebeuren bij andere mensen?

Sterke punten
geen

Zwakke punten
ze maken gebruiken van je ideal gegevens voor automatische incasso wat niet mag dit nagegaan bij de rabobank let hier op

veel nep profielen

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

7 reacties

Gebruik de volgende keer comma,s en punten.Dat maakt het een stuk leesbaarder.Merci.

beste Pascal als je gaat zeuren over punten en komma's schrijf dan komma wel goed. comma met een c en dan ook nog eens comma met komma s ;-) kansloze reactie dus van je PUNT ................. komma ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Volgens mij is het heel simpel. Zelf kijk ik altijd eerst de voorwaarden en instellingen er op na voordat ik een abonnement neem.
Hier is een tabblad "instellingen" en daar kan je automatisch verlengen uit zetten.
Er staan trouwens nog wel meer instellingen die op het moment worden aangepast. De laatste is dat je kunt instellen dat je niet in de zoekresultaten gevonden wil worden. Je foto die gebruikt wordt voor promotiedoeleinden kan je daar ook aangeven als je dat niet wilt.

Wanneer je bij het afsluiten van je Full Membership hebt gekozen voor automatisch verlengen dan kun je dit zelf op ieder gewenst moment stopzetten tot 1 dag voordat je huidige Full Membership verloopt.

Beweeg hiervoor je muis-cursor na het inloggen over het tabblad "home", er verschijnt dan een drop-down box, klik hier op "Mijn account" vervolgens op "Mijn account status" en dan op de link om automatisch verlengen stop te zetten. Je lidmaatschap zal nu niet meer automatisch verlengd worden.

Gevonden achter de HELP (rechtsboven) en daarvan veel gestelde vragen....

Zware oplichters dat relatieplanet. Meteen voor 6 maanden verlengen als de periode die je via Ideal betaald hebt afloopt. Mag dat wel? (ook al staat er een standaard geactiveerd vinkje onderaan de aanmeld pagina waardoor je akkoord gaat met automatisch verlengen bij het afsluiten van je Ideal betaling.) Een net bedrijf zou dit vinkje standaard uit hebben staan en je vervolgens netjes vragen of je misschien automatisch wil verlengen. Buitengewoon hufterig dit.

Relatieplanet hanteert anno juli 2014 nog steeds dezelfde praktijken omdat het default (standaard) een instelling onder je account heeft afgevinkt dat er een automatische incasso volgt als je membership is verlopen. Wat ze doen is op de dag zelf aangeven dat het membership automatisch wordt verlengd, tenzij je dit een dag voor afloop van het membership ongedaan maakt. Hier trappen natuurlijk veel members in die hun instellingen niet nalopen. Feitelijk is het de omgekeerde wereld, ik vind dat ze de optie tot verlenging met incasso niet moeten aanvinken, maar het aan de consument moeten laten het lidmaatschap wel of niet te verlengen. Blijkbaar komt Relatieplanet hier nog steeds mee weg en vindt er geen regulering plaats. Notificaties worden in tegenstelling tot eerdere jaren noet meer gemaild. Feitelijk is het vervalste verkoop.

het klopt, je abb wordt stilzwijgend verlengt en ze kunnen kennelijk bij je rekening?
verder idd veel nepprofielen en nare, gestoorde vrouwen

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden