rp : alleen maar geld uit de broeken van leden kloppen .

rp : alleen maar geld uit de broeken van leden kloppen .

Ik ben een man van 39 en heb een tijd[ je ] op rp gestaan . enige tijd geleden is mijn account opgezegd , terwijl ik zelf van niets wist . ze zeiden oa dat ze niet gediend waren van mijn beoordelingen op een site als deze , terwijl ik gewoon de waarheid [ gebaseerd op ervaringen ] spreek ! rp is schijnheilig , oneerlijk , willen alleen maar geld verdienen over de ruggen van onschuldige mensen die op zoek zijn naar een leuke afspraak . vrouwen hebben het makkelijk en krijgen over het algemeen vaak berichtjen , mannen moeten veel meer hun best doen . het grootste gros van de vrouwen , zoekt , [ helaas] alleen maar mannen die nagenoeg perfect zijn [ een regelrecht lachertje ] anders zijn ze niet goed genoeg voor de vrouw in kwestie . ik heb veel van deze k## site geleerd , ik ben bezig om iets op touw te zetten , evt aan te klagen . mocht je me [ man of vrouw ] willen steunen omdat je hetzelfde gevoel hebt dat je ook beetgenomen / oneerlijk behandeld of wat dan ook was of bent mail of bel me dan . [email protected] of 0641325547 . van de mannen weet ik zeker dat ik zeker niet de eerste ben die dit op rp heeft meegemaakt heb , van de vrouwen ben ik ook benieuwd . dank alvast voor je reaktie of reakties .

* ik heb er geen problemen mee om voor een [ leuke ] datingsite ] te betalen , maar dan moet de kwaliteit er wel naar zijn en dat is het bij rp al lange tijd niet meer .

Sterke punten
Veel echte [?! ] , leden , vrij overzichtelijk .

Zwakke punten
oneerlijk , schijnheilig , vrijwel nooit reakties , geldklopperij , een site die ooit na een grote , opschoning , nooit meer de oude is geworden , veel , heel veel fake leden , een redaktie die [ ik van meerdere members heb gehoord ] waarschijnlijk [ 100 pct kan ik natuurlijk nog niet bewijzen ] members betaald om met leden op stap te gaan en vervolgens niets meer laten horen aan die onschuldige man of vrouw , zo kan ik nog wel even doorgaan...

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

4 reacties

Zeker een kutervaring, Marcel..Vroeger had je een andere site, "Iwannadate", dat was de enigste fatsoenlijkste die ik ooit heb meegemaakt.Vanuit daar ( en die heb ik na 7 jaar nog steeds) 2 leuke vriendschappen met 2 dames aan overgehouden.
Wat ik mij afvraag, hoe wist RP dat juist jij het was die de revieuw schreef waarover ze "vielen", zeg maar?
Want ik neem niet aan dat je met dezelfde naam op RP staat als hier waaronder je deze revieuw schrijft...

Klik maar eens op zijn naam en dan weet je wel genoeg.

Rp loopt vaak te pronken met het feit dat ze oa de populairste site zijn , ik ben er toendertijd lid van geworden met de gedachten om evt een leuke vrouw tegen te komen , niets moet alles mag bij wijze van . ik ben alleen te vaak te naïef geweest om te denken dat ik misschien wel echt een leuke vrouw daar tegen zou kunnen komen . naar mijn mening is er veel fake op die site aanwezig . in het begin [ gericht ] hartjes verstuurd maar het merendeel van de vrouwen straft dat , genadeloos , af , kan ik ze op zich ook geen ongelijk geven . je verwacht iets persoonlijks , dus begon ik af en toe iets persoonlijks te sturen . dat waarderen ze ook , kreeg een dank berichtje terug..maar daar bleef het bij . als je dat een tijdje geprobeerd hebt wordt je dat ook een keertje zat . ik weet dat er veel [ wanhopige ] mannen op zitten [ uit chat gesprekken met de vrouwen begrepen ] die de meest brutale sexistische etc berichtjes sturen , waar de honden geen brood van lusten en de vrouwen helemaal klaar mee zijn , volkomen begrijpelijk . aan de andere kant hebben [ veel] vrouwen het maar makkelijk , ze krijgen zat berichtjes binen , ze hebben ze voor het uitzoeken . mannen daarintegen een stuk minder . vrijheid van meningsuiting mag officieel op sites als deze , maar wordt door rp toch niet geaccepteerd ...zwakheid ten top zou ik zeggen .

Plak dit eens in Google : internt dating sucks

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden