Raar!

Ik vind RP een prima datingsite, heb best goede en leuke contacten opgedaan, natuurlijk zijn er fakers tussen, maar die pik je er toch echt wel uit hoor, net als in het echte leven! Toch ben ik nu op zoek naar een andere datingsite, omdat RP nu ineens heel moeilijk doet met het accepteren van een andere profielfoto van mij, heel raar, ik heb er al 8 opgestuurd, allemaal afgewezen, te wazig, te klein, te ver af, pffff, terwijl een maandje geleden toen ik begon alles is geaccepteerd!
Ook nadat ik contact zocht met de helpdesk, lukte het niet, dus toen maar besloten mijn account te verwijderen!
Te gek voor woorden, ik heb bij andere de fotootjes vergeleken, en er waren een heleboel leden met veel onduidelijker en kleinere profielfotootjes, dus ra,ra....
ik vind het heel vreemd, heeft iemand ook deze nare ervaringen met RP?

Toch blijft het wel een feit dat mannen (en vrouwen) eerst kijken naar een plaatje, en dan pas het profiel gaan lezen, tja, mensen, het is niet anders, we zijn gewoon oppervlakkige wezens, dat blijkt maar weer! En ik denk zeker dat dat geldt voor een relatiesite, maar goed, het is ook een feit dat er best een hoop mensen zijn die een goede relatie hebben gevonden via zo:n site!!!

Sterke punten
Duidelijke site, zit goed in elkaar

Zwakke punten
vervelend gedoe met foto"s is mijn slechte ervaring!

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden