tja

ik ben het wel eens met de meeste mannen die geen hoge pet ophebben van de vrouwen die daar rondhangen. je ziet een leuke dame die in je match past, leest geconcentreerd en soms glimlachend het profiel goed door en bekijkt haar uitgaans-niveau en tv-programma's en kijkt wat voor boeken ze leest, dat idee. je verzint een geniaal, creatief en lief bericht om op te sturen......en vervolgens.......gewoon geen reactie. in het gunstigste geval krijg je een gebroken hartje terug of schrijven ze wel wat terug maar ontwijken ze de toenadering volledig en beginnen over iets heel anders of blijven opzettelijk vaag........pffffff, ga zo maar door.

ik sta er nu een week op, en een paar jaar terug ook opgestaan, maar ik ben er nu al weinig hoopvol over. die vrouwen zijn echt op zoek naar 'de ideale man' die bij hen om de hoek woont, geloof ik.

volgens mij werken dating-sites gewoon niet echt, net zoals cafes en discotheken trouwens

de site op zich zit technisch wel goed in elkaar. duidelijke navigatie en alles gaat in real-time. even wat tekst wijzigen, een extra fotootje plaatsen, een chat aanknopen, een bericht lezen, etc.....het is allemaal zo gebeurd, vrij intuitieve site doe goed in mekaar steekt, dat dan weer wel........

Sterke punten
site-navigatie en overzicht
real-time interactie
geen moeilijk gedoe over foto's/tekst
zoek- en match-functies/ online check

Zwakke punten
het kost teveel geld
keiharde arrogantie v/d dames daar

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden