Kwaliteit / kwantiteit

Kwaliteit / kwantiteit

Bij deze site is meer dan 100 berichten per dag geen uitzondering. In bijna alle gevallen gaat dit uit om personen op kosten te jagen. Een selectie maken is onmogelijk in deze site.

Sterke punten
-

Zwakke punten
10 berichten per pagina zichtbaar terwijl er met regelmaat meer dan 100 berichten door komen. (beter was alle berichten op 1 pagina)
Een goede selectie maken is niet mogelijk.
Informatie over profielen zijn incompleet. (heeft wel / geen kinderen)
Mensen snel en eenvoudig op kosten jagen.

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

3 reacties

De vrouwen die lid waren vóór de overname door Pink Melon (nu Frozen Geeks) zijn allemaal al lang weggejaagd. Hun profielen zijn nog wel zichtbaar en worden de gebruikt door chat operators. Hebben ze zonder dat ze het weten via de kleine lettertjes die niemand leest toestemming voor gegeven.

5.2. Relatie.nl heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van Relatie.nl om fysieke afspraken tot stand te brengen.
5.3. Frozen Geeks Limited behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op Relatie.nl te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

Als ik jou was zou ik mijn foto snel verwijderen, mijn profiel leegmaken en nooit meer terug komen!

5.6. Gebruiker verstrekt Frozen Geeks Limited een licentie (toestemming) voor het gebruik van de intellectuele eigendomsrechten op de inhoud die door de Gebruiker zijn verstrekt. Deze licentie omvat in het bijzonder het recht van Frozen Geeks Limited op het dupliceren, weergeven, aanpassen, vertalen, scannen, inzetten voor publiciteitsdoeleinden, zowel commercieel als niet-commercieel, in sublicentie geven of overdragen van inhoud die betrekking heeft op Profielen (informatie, foto's, videobeelden, beschrijvingen, zoekcriteria, etc.)

Met andere woorden: Jouw foto en profiel mogen ze kopiëren naar hun vele andere fakesites om daar door chat operators gebruikt te worden.

Een foto gelijk waar op internet zetten is nooit verstandig,die kan wel eens gaan 'zweven'.Als je er als man wat goed uitziet kan hij wel eens op een homo site terecht komen.En zie op sexsites en sommige andere datingsites de fotos van vrouwen eens na met Google Image.
Ze komen soms van modellen sites of sociale sites.

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Relatie.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden