RegioMatches - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 27 mei 2018
RegioMatches Logo

33.3% aanbevolen, 1 Reviews

 1. RegioMatches informatie
 2. Over RegioMatches
 3. Inschrijven
 4. Tarieven
 5. Uitschrijven
 6. E- mail notificaties uitschakelen
 7. Nep profielen
 8. Contact gegevens
 9. Betrouwbaarheid
 10. RegioMatches Reviews
 11. Schrijf ook een review over RegioMatches

Niet tevreden over RegioMatches? Probeer dan eens RegioFlirts.

RegioMatches informatie

Op Regio Matches hebben personen de mogelijkheid om te flirten met andere personen. Deze website biedt haar leden namelijk een online platform waar men kan communiceren met andere personen in een veilige en betrouwbare omgeving. Elke persoon vanaf 18 jaar kan op deze site terecht voor het vinden van erotisch contact met andere leuke vrouwen, mannen en of stellen. Men kan dan op deze manier spannende avonturen beleven. Personen die dus op zoek zijn naar een leuke seks afspraakje moeten een profiel aanmaken op deze site om zo snel als mogelijk een date te scoren. Het aanmaken van een profiel op deze site is geheel gratis.

Nadat geïnteresseerden zich eenmaal hebben aangemeld op de site, hebben zij de mogelijkheid om een gratis profiel aan te maken, deze van informatie en foto's te voorzien en men kan op zoek naar andere gebruikers. Op deze site zijn er zowel echte als entertainment profielen. Dit biedt gebruikers de garantie, dat ze zeer zeker aan hun trekken zullen komen op deze site. Verder wordt heel voorzichtig omgegaan met persoonsgegevens van gebruikers. Discretie en betrouwbaarheid worden heel hoog in het vaandel gehouden op deze site en persoonlijke informatie van gebruikers wordt niet gedeeld met derden.

Het is gebruiker niet toegestaan om een profiel aan te maken voor anderen, deze over te dragen en/of anderen gebruik te laten maken van het profiel. Wanneer mocht blijken, dat de gegevens van de gebruiker niet meer correct of volledig zijn, dan dient de gebruiker zijn gegevens zodanig aan te passen dat deze weer actueel zijn. Indien gebruikers onjuiste of onvolledige informatie over zichzelf verschaffen en wanneer de beheerders van de site vaststellen, dat de verstrekte informatie onjuist of onvolledig is, kan men het account beëindigen of opschorten.

Deze website is niet meer actief!

RegioMatches Details

Hits: 1053

URL: http://regiomatches.nl/

Categorieën: Regionale Dating

Reviews: 1

Over RegioMatches

RegioMatches is een erotische website waar je gemakkelijk en snel een leuke man, vrouw of koppel te vinden een spannende date of avontuurtje. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, dan is deze datingsite niet voor jou bestemd. Neem dan liever een kijkje op de andere datingsite.

Indien je wel degelijk op zoek bent naar online seks afspraakjes voor spannende one night stands, een affaire of een spannende avontuurtje? Zoek dan niet verder want op RegioMatches ben je dan helemaal op het juiste adres. De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische contactsite is 18 jaar. Voor mensen jonger dan deze minimale leeftijd wordt toegang tot deze erotische contactsite geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn gedeeltelijk fictief. Het is niet mogelijk om fysieke afspraken te maken met deze fictieve profielen.

Inschrijven

Inschrijven is helemaal gratis bij deze erotische datingsite. Binnen slechts enkele eenvoudige stappen heb je een account aangemaakt. Ga naar de beginpagina van de datingsite en vul hier een unieke gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in. Vervolgens wordt er gevraagd om nog wat persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je leeftijd, je woonplaats en voorkeuren die je aan jouw ideale seksuele partner stelt. Wees gerust want er komen geen persoonlijke gegevens komen op je profiel te staan. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij RegioMatches.

Tarieven

Inschrijven op deze online erotische contactsite is helemaal gratis. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de contactsite, dan moet je wel een vergoeding betalen. Wil je bijvoorbeeld graag berichtjes sturen naar een leuke man of vrouw, dan moet je hiervoor betalen. Dat doe je door credits af te nemen. De tarieven voor credits zijn als volgt:

Aantal Hoeveelheid Prijs Prijs per bericht
10 10 credits € 10,00 € 1,00 per bericht
25 25 credits € 22,50 € 0,90 per bericht
50 50 credits € 40,00 € 0,80 per bericht
100 100 credits € 75,00 € 0,75 per bericht
300 300 credits € 200,00 € 0,66 per bericht

Uitschrijven

Wil je geen gebruik meer maken van deze datingsite? Volg dan deze eenvoudige stappen om je uit te schrijven bij RegioMatches:

Ga naar ‘Mijn Profiel’ en scroll naar beneden.
Zoekt naar ‘Verwijder mijn profiel’ en klikt op deze link.
Bevestigt je keuze en jouw profiel wordt verwijderd.

E- mail notificaties uitschakelen

Het kan wel eens voorkomen, dat gebruikers e- mail notificaties ontvangen van RegioMatches op het e-mail adres welke men heeft opgegeven bij de inschrijving. Gebruikers, die dergelijke e- mails niet wensen te ontvangen, hebben de mogelijkheid om deze e- mail notificaties uit te schakelen. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te gaan naar het tandwiel icoontje. Hier kan men dan klikken op "mijn meldingen wijzigen". Vervolgens heeft men de mogelijkheid om aan te geven welke e- mail notificaties men wel of niet wenst te ontvangen. Vervolgens kan men op "opslaan" klikken om zijn of haar keuze te bevestigen.

Nep profielen

Veel personen vragen zich af of er ook nep profielen voorkomen op deze site. Op RegioMatches zijn er zowe echte als entertainment profielen. De entertainment profielen zijn in dit geval de fictieve profielen. Gebruikers hebben helaas niet de mogelijkheid om fysiek met deze profielen af te spreken.

Contact gegevens

The Right Link B.V.
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van RegioMatches, door een e- mail te sturen naar [email protected] of door op werkdagen, tussen 09:00 en 17:00u, te bellen naar het nummer 0854000162.

Betrouwbaarheid

RegioMatches besteedt veel aandacht aan de bescherming van persoonsgegevens van gebruikers van deze site. De informatie van gebruikers wordt tijdens een bezoek aan de site of het gebruik van een van de diensten van de site gelogd. Deze informatie is onder andere nodig voor de correcte werking van de site en het optimaliseren c.q. verbeteren van Regiomatches.nl. Verder wordt de informatie ook gebruikt voor het opsporen van eventuele fouten en of overtredingen van de algemene voorwaarden van de site, wettelijke bepalingen of andere zaken welke de beheerders van de site nodig achten. RegioMatches zorgt ten alle tijden voor de bescherming van de persoonsgegevens van gebruikers en dat de informatie niet aan derden wordt verstrekt.


Maak nu een gratis account aan op RegioMatches

RegioMatches Acties & Nieuws

 • 17 april 2017 Erotisch daten op RegioMatches
  Over RegioMatches RegioMatches is een erotische website waar je gemakkelijk en snel een leuke man, vrouw of koppel te vinden een spannende date of avontuurtje. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, dan is deze datingsite niet voor jou bestemd. Neem dan liever een kijkje bij de categorie algemene datingsites op onze website. Indien je wel degelijk  op zoek bent naar online seks afspr Lees verder

RegioMatches reviews (1):

RegioMatches - Weinig Vertrouwen in deze site!

2

Review:
Ben al een tijdje bezig om met iemand in contact te komen.
Een persoonlijke ontmoeting te hebben,nadat ik vrij veel met die persoon gechat heb,en mij vrij veel geld aan credits heb gekost,zonder enige resultaat van succes te boeken. Dus ben ik zeer slecht te spreken betreffende deze site. Hoe weet je nou of je met een serieus iemand te maken heb,of met iemand die misbruik van jou maakt?

Sterke punten:
Er zijn absoluut geen sterke punten,behalve dan dat ze je goed aan het lijntje kunnen houden,om geld van je af te roffelen!

Zwakke punten:
Geen! Behalve dan dat het zwakkelingen zijn,om werkelijk
een afspraak te maken voor een persoonlijke ontmoeting!

Sjoerd beveelt RegioMatches NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Regionale Dating » RegioMatches