* Op Regiolove kun je anoniem aanmelden waar een foto niet verplicht is en je buurman of buurvrouw je niet snel zal vinden. * Contacten zijn discreet waar wij als beheer geen inzage hebben. * Prive is prive. *Regiolove kan niet aansprakelijk worden gesteld voor niet nagekomen afspraakjes.RegioLove Reviews

  regiolovers is echt fake

  Ik kan zeker zeggen dat regiolovers fake is. Heb de test gedaan met aankoop van 20 euro credits (wat al zeer duur is) daarvoor mag je 35 berichtjes sturen. wat vliegensvlug weg is. de dames die je zo gezegd een bericht sturen om af te spreken. doen dit niet! steeds het zelfde stramien. eerst vragen ze of je vandaag vrij ben of liefst zo vlug mogelijk af te spreken. na het tweede berichtje beginnen ze dan altijd maar meer en meer vragen te stellen. waardoor je zeer vlug je credits kwijt raakt aan berichtjes die totaal niet nodig zijn. Dus hun doel is om te zorgen dat je op één of andere manier berichtjes stuurt. zoals, ik wil je eerst leren kennen of ik ben nieuw hier en durf nog niet alles te vragen enz. als je niets meer antwoord dan heb je binnen het uur al een andere persoon die wil afspreken. en terug het zelfde stramien.Dit wil ,zeggen dat het steeds om dezelfde personen gaat met fake profiel. Dus het gaat hier enkel maar je geld aan credits te besteden en zoveel mogelijk berichtjes te sturen an gemiddeld 1 euro per bericht. dus laat je niet vangen hier en besteed hier geen geld want het levert niks op.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Het kost je enkel maar geld en nooit een afspraak

  Vreemd verschijnsel bij het lezen van de PRIVACY voorwaarden

  Toen ik even dieper ging zoeken naar de algemene voorwaarden en naar de privacy policy kwam ik op het einde dit wel heel vreemd zinnetje tegen, wat tot nadenken stemt: "Het is mogelijk dat wij je speciale aanbiedingen van onze partners sturen, na informatie onzerzijds en na jouw expliciete toestemming daartoe tijdens de registratie, tenzij je tijdens de registratie of op enig moment daarna hiertegen bezwaar maakt. Als je onze aanbiedingen of die van onze partners liever niet ontvangt, kun je dit tijdens of na de registratie opgeven op de Lexa.nl website onder "Mijn Account" of via de post." Wat zou hier aan de hand zijn?

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  fakers

  Valt me op s"morgens vroeg krijg je berichten en s'avonds laat daar tussen door niet. Net of de eigenaar dan tijd heeft om de mensen iets te sturen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  compleet fake

  Het is duidelijk dat deze website, en soortgelijke andere opgezet zijn door oplichters. Vanaf het moment dat je foto's van mooie vrouwen ziet en je moet credits kopen : NIET doen. Onmiddellijk wegclicken die handel. Het stramien is steeds hetzelfde : 1 ze willen zo snel mogelijk een date (liefst zo erotisch mogelijk) 2 dan willen ze eerst toch kennis maken.. elk lijntje aan x credits natuurlijk 3 dan wordt overgegaan naar erotische chat met steeds maar weer diezelfde inhoud. 4 vraag je naar een foto hebben ze toevallig geen, of weten niet hoe ze het moeten doen. Nogmaals : mooie foto's met smachtende vrouwen en credits kopen: NIET doen. Steeds oplichterij!!

  Sterke punten
  bedrog, rad voor de ogen draaien

  Pasop.! Fake profielen

  Geachte Leden, Wij hebben RegioLove onderzocht en wij hebben consulteert dat er blijk dat er tot wel 80 procent allemaal om fake account handelt, uitgesloten zijn er ook actieve accounts die wel echt zijn.! Wij raden u aan maak geen profiel aan bij deze website, of u moet ervaring mee hebben om de accounts kunnen nachecken... OP NEPHEID Ben jij opgelicht dan kunt u bij de politie aangiften doen er is al melding gedaan. Na aantal melding.! woord de website oplichter aangehouden en zal hij een boete krijgen tot schorsing... en de website zal onmiddellijk geblokkeerd worden. Alvast bedankt voor jullie geduld en medewerking.! Met vriendelijke groet, Dhr . D. Bartos

  Sterke punten
  Oplichting tot credits gaan kopen.

  Zwakke punten
  Alles tot nep profielen verspreiden.

  hoi

  hoi

  Sterke punten
  hoi

  Zwakke punten
  :)

  Fake reviews

  Alle positieve review 's die hier staan worden door de eigenaar geschreven van regioLove binnekort besteden sbs6 en bnn er een item aan aan regiolove ! De zins opbouw is steeds het zelfde van de zogenaamde review's het is fake hij zorgt voor zijn eigen portemonnee maar dat is straks over mag hij alle gedupeerde gaan terug betalen wordt hij door geldgebrek gelijk zijn huis uitgezet de loser !! we gaan regio love en regiobabbel landelijk aanpakken en de pluk ze wet op ze los laten door justitie terug naar het stenen tijdperk met deze gasten . Alles afpakken van ze ! En stop met schrijven van nep review 's door justitie is het ip adres op te vragen hier waar de review's vandaan komen..

  Sterke punten
  zins opbouw is bij elke positieve review het zelfde is dus zelfde persoon met andere naam en nieuw email adres de faker.

  Zwakke punten
  alles is nep

  Regiolove

  Ik heb hier een dame leren kennen en we het gaat allemaal heel erg goed heb maar 1 keer credits in gekocht heb met haar gepraat dingen uit gelegd als mijn credits op zijn dan stappen we over naar mail of whatsapp.

  Sterke punten
  Blij dat ik iemand heb leren kennen en dat ze mijn situatie snapt.

  Zwakke punten
  mensen praten te veel over dat het fake zijn maar dat zijn mensen die hun zin niet hebben gekregen beetje laf van bepaalde mensen

  Alex is fake werkt bij Regiolove.

  Reiview van Alex is fake hij werkt zelf bij Regiolove !!! In Brabant ja heel toevallig zit regiolove ook in Brabant.. Jaja Realtaiment alex ja ja.zal alberto stegeman eens naar laten kijken naar deze oplichters ik werk zelf ook voor tv zal eens een balletje opgooien om oplichters te ontmaskeren zal smakelijke uitzending worden.!!!! Ik daag Realtaimaent uit te bewijzen dat het echt is en ga alle mensen oproepen te reageren doie ooit aan realtaiment geld betaald hebben zich te melden dan kan al het geld van jaren oplichting worden teruggevorderd door justitie !!! Kaalplukken die oplichters !!!!!

  Sterke punten
  Alles zwak alles fake!

  Zwakke punten
  Alles zwak Fake site fake profielen

  Leuke site leuke dates gehad

  Nou nou wat ik hier toch allemaal lees is echt onzin oke fakers zitten overal maar dat hou je gewoon niet tegen dat is een kwestie van een echt profiel er uit te pikken. ik zit nu 2 maanden op regiolove en praat met 1 iemand en dat is een leuke dame uit Brabant waar ik zelf ook vandaan kom heb al 2 dates met haar gehad en de volgende komt er ook aan we spreken elkaar af en toe nog een op regiolove maar voor de rest via whatsapp.

  Sterke punten
  Vind het echt heel leuk heb al dates gehad en de volgende komt er aan

  Zwakke punten
  De meeste dames die er zitten hebben al het een en ander mee gemaakt maar dat maakt niks uit je moet het gewoon een beetje rustig aan doen dat is alles.

  Regiolove fake site !!!

  Alle profielen van regiolove.nl zijn fake !!!!!!!!!!!!! Alle site's behorend aan het bedrijf dat Regiolove exploteerd is fake. Vraag aan het betreffende meisje een foto van de dag met maar naast een TV met teletext met datum goed in beeld !!!!!!!! Je zal zien dat je geen foto krijgt..

  Sterke punten
  Mensen kloppen snel je geld uit je zak. !!!!

  Nep site nummer zoveel

  Geen enkel profiel is echt. Zoek naar de foto's in de profielen op internet en je vindt ze terug op allerlei andere xxx sites. Duidelijk geld klopperij. Wie een echt profiel vindt doet het goed. KOOP VOORAL GEEN CREDITS!!!! Niet sponseren deze nepperij!!!!!

  Sterke punten
  GEEN tenzij je van je geld af wilt

  Zwakke punten
  Gehele site is zwak

  Dit is ook nep!

  Je krijgt berichtjes en ook gratis credits. Maar ook hier wordt je aan t lijntje gehouden in de hoop dat je meer credits koopt. Niet doen, je komt r bekaaid van af!

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review