Parship Review - Oplichters

Parship - Oplichters

8

Review:
Wat een geldwolven! Bij herroeping van je lidmaatschap binnen 14 dagen zou je je inschrijfgeld terug krijgen.. maar vervolgens krijg je alsnog een rekening van €64 vanwege de profielschets of iets dergelijks wat ze voor je hebben gemaakt. Dus voor 2 dagen proberen ben ik nu €64 lichter. Zonder lidmaatschap kan je geen berichten sturen of lezen dus je moet wel betalen als je er iets mee wilt doen terwijl ze je lokken met: gratis aanmelden.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Duur!
Misleidend!
Proefperiode van 14 dagen is alsnog €64 (ook als het al na twee dagen stop wordt gezet)

Eva beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

8 Reacties

Datum: 26 september 2019 - 18:43

Geschreven door: Dirk

Parship is aangesloten bij de Consumentenbond. Dien daar ook je klacht in. Met gratis aanmelden bedoelen ze dat ke gratis ingeschreven kan worden. Dat is net zo iets als dat je gratis de supermarkt mag bezoeken. Wil je daar boodschappen doen dan moet je betalen.

Datum: 27 september 2019 - 15:07

Geschreven door: Joe

Er staat toch bij prijzen en diensten bij gratis lidmaatschap : Direct berichten ontvangen en beantwoorden.

Datum: 28 september 2019 - 8:34

Geschreven door: Dirk

Er staat inderdaad dat je als graris lid berichten kan ontvangen en beantwoorden. Als gratis lid kan je een beperkt aantal berichten berichten beantwoorden en lezen.
Ik vraag me wel af of contactgegevens in bericht worden verwijderd als je gratis lid bent. En hoeveel berichten is beperkt?

Datum: 28 september 2019 - 12:44

Geschreven door: Eva

Dirk en Joe, klopt je kan 1 berichtje sturen en 1 berichtje ontvangen per gesprek. Hahah. Dus je kan alleen “hallo” zeggen en dan houd het op.

Datum: 28 september 2019 - 16:59

Geschreven door: Dirk

@Eva
Ik dacht al zoiets.

Datum: 29 september 2019 - 9:55

Geschreven door: Urbenis

Ze willen daar langs beide kanten (veel) geld innen.
Een persoonlijkheidstest kan je op veel sites gratis laten doen.

Datum: 30 september 2019 - 9:11

Geschreven door: MGTOW

De persoonlijkheidstest a 64 euro is gewoon een spreadsheet die je zelf hebt ingevuld en waar zij dus niets meer voor hoeven te doen dan eenmalig het spreadsheetje in elkaar te flanzen. De meerwaarde van deze 'test' bl;ijtk uit niets. Ja, de meerwaarde is dat ze 64 euro kunnen opeisen als jij je abonnement gaat opzeggen.
Parshit!

Datum: 30 september 2019 - 17:31

Geschreven door: Dirk

De persoonlijkheidstest heeft geen enkele wetenschappenlijke waarde. Het is niet gemaakt door psychologen.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review