Opgelicht

De site lijkt erg betrouwbaar..
Maar het tegendeel is waar! Je wordt inderdaad gelokt met, weet ik nu, veel gebruikelijke lok- technieken. Er is helemaal NIETS gratis of vrijblijvend!
Ik heb gebruik gemaakt van de "gratis" persoonlijkheidstest, dacht leuk... Een "gratis" profiel aangemaakt en daar kwamen de reacties en inderdaad je kan vrijwel niets zien van die persoon voordat u premium lid word!! Ik ben na de zoveelste reactie eens verder gaan kijken bij de 'wordt premium lid' link...
1x klik: Ik dacht in eerste instantie een eenmalig bedrag.
2x klik: blijk je in 1x het HELE bedrag over te maken... En ik had nog geen 3de x geklikt en er komt een mail binnen: "Bedankt voor uw vertrouwen in Parship" ???
Ik dacht: mooi niet!!! En ja hoor... Het bedrag werd er na 2 dagen afgehaald!! Ik had helemaal geen machteging vrijgegeven! Na veel telefoontjes mails en geschreven brief werd ik min of meer ontvangen... Toch heb ik zelf de rekening moeten terug halen. En mijn bank heeft mij gewaarschuwd dat die rekening op automatische incasso staat dus dat Parship het waarschijnlijk volgende maand nog eens probeerd?!?! Ik weet dat ze geen incasso bureau hebben dus ik zal als het moet elke maand het bedrag van bijna 250 euro terug halen!

Sterke punten
De wettelijke bedenk termijn.. En voorwaarden.
Het is allemaal net legaal maar op t randje! LET OP! U bent gewaarschuwd :)

Bezoek Parship Reviews over Parship

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden