Parship Review - Word geen lid!

Parship - Word geen lid!

7

Review:
Doe het niet! Word geen lid van Parship!!! Zo ontzettend duur voor een irritante website met veel nepprofielen. Ook een zeer onprofessioneel bedrijf die alleen in de kleine lettertjes neerzetten dat je voor het persoonlijkheidsrapport moet betalen bij herroeping. 65 euro voor een kwalitatief ondermaats rapport, duidelijk computergegenereerd! Toen ik aangaf dat ik mezelf niet herken in het persoonlijkheidsrapport en hier ook niet voor wilde betalen, werd deze klacht volledig genegeerd en bleven ze me wijzen op de algemene voorwaarden. Ik heb meerdere keren verzocht dat ze in zouden gaan op mijn ontevredenheid over het rapport, maar begonnen in plaats daarvan te liegen. Ze zeiden dat ik de 65 euro niet moest betalen voor het rapport, maar voor de twee weken dat ik de site gebruikt heb, ook al staat het anders in de AV (waar ze me daarvoor al vier keer naar hadden verwezen). Toen ik ze hier op wees, gaven ze toe dat dat ze aan het liegen waren (weliswaar in andere woorden), en gingen vervolgens verder met het negeren van mijn klacht. Pas toen ik in mijn vijfde mail aangaf dat ik hun klantvriendelijkheid dermate onder de maat vond dat ik een slechte review ging schrijven, kreeg ik ineens een betrokken mail waarin ze me vroegen waar ik dan uiteindelijk ontevreden over was, etc. Zo ontzettend doorzichtig, maar ze doen net alsof je achterlijk bent. Dus bespaar je de irritatie!

Anne K beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

7 Reacties

Datum: 29 januari 2018 - 17:01

Geschreven door: Dirk

Lees mijn review van 9 augustus 2017 "Levert Parsnip ook stroom?'. Ze hebben hun algemene voorwaarden ergens gekopieerd, maar niet overal aangepast. Er staan vreemde dingen in zoals producten, verpakking, stroom en ruilen. Dat heb je heb je niet bij een datingsites. Of leveren ze mannen en vrouwen in een verpakking per postorder? Eventueel met korting op groene stroom?

Datum: 31 januari 2018 - 9:38

Geschreven door: MGTOW

Ze noemen het ook wel Parshit in plaats van Parship.
Nu ook mannen de datingscene verlaten zie je ook vrouwen klagen over nepprofielen.
Ik schrijf me op geen enkele datingsite in. Ik voldoe namelijk niet aan de torenhoge eisen die de arrogante bitches op datingsites aan mij stellen.

Datum: 31 januari 2018 - 18:21

Geschreven door: Dirk

De directeur van Parshit zal als de site niet meer rendabel is andere inkomsten moeten zoeken.

Datum: 5 februari 2018 - 13:39

Geschreven door: Nico Teeuwen

Geachte Anne,
Graag wil ik op uw klacht ingaan.
Om een en ander omtrent de waardecompensatie te verduidelijken, wil ik dit graag doen aan de hand van de bestelprocedure.
Op de eerste bestelpagina heeft men de keuze tussen een premium-lidmaatschap van 6, 12 of 24 maanden. Hier heeft u de gewenste looptijd aangeklikt.

Op de tweede pagina van de bestelling werd u bovenaan nog eens op de looptijd van het premium-lidmaatschap gewezen. Vervolgens kon u de gewenste betaalmethode uitkiezen. Daaronder moest u door het aanvinken van een hokje de volgende tekst accepteren: "Ik heb de Algemene Voorwaarden, Privacy Policy en Productgerelateerde inhoud van de overeenkomst gelezen en ik stem er mee in dat PARSHIP direct met de dienstverlening begint."

Het was mogelijk op de vermelding van al deze documenten te klikken, om zich daarover te informeren. Onder Productgerelateerde inhoud van de overeenkomst was bijvoorbeeld de volgende tekst te lezen:

" PARSHIP behoudt zich in het geval van een herroeping voor, waardecompensatie te vorderen. Daarbij wordt de compensatie berekend op basis van het unieke en gepersonaliseerde persoonlijkheidsrapport. Dit onderdeel van de service blijft immers in uw bezit, ook na herroeping. Hierbij is de waardecompensatie begrensd op maximaal EUR 64,50, zijnde de helft van de kosten van het persoonlijkheidsrapport als onderdeel van het Premium-lidmaatschap.”

Door op "dienstverlening begint" in de bovenstaande zin te klikken was deze tekst te lezen:

"Ik wil nu beginnen met het zoeken van een partner via PARSHIP. Ik wens, dat PARSHIP voor afloop van de herroepingstermijn met het uitvoeren van de overeengekomen dienstverlening begint. Ik ben ervan op de hoogte, dat ik in het geval van herroeping een waardecompensatie dien te voldoen. Hierbij is de waardecompensatie begrensd op maximaal EUR 64,50, zijnde de helft van de kosten van het persoonlijkheidsrapport als onderdeel van het Premium-lidmaatschap."

Vervolgens kon u na het kiezen van uw betalingsmethode kiezen of u uw betaling in één keer of in termijnen wilde betalen. In de tekst met de uitleg voor uw keus werd nog eens het maandelijkse bedrag, de hoogte van de toeslag voor maandelijkse betaling, het totaalbedrag en de totale looptijd van uw gekozen lidmaatschap herhaald, direct boven de knop “Kopen” waarmee u uw bestelling heeft bevestigd.

Tenslotte hebben wij u, nadat u uw bestelling heeft bevestigd, in de e-mail met de bevestiging van uw bestelling nog eens over de gekozen looptijd, de totaalprijs en de waardecompensatie geïnformeerd.

Aangezien u heeft aangegeven de diensten van PARSHIP te willen gebruiken, is er een waardecompensatie verschuldigd. Wij hebben wij de van toepassing zijnde waardecompensatie berekend op basis van de prijs voor het persoonlijkheidsrapport.

Dit is geheel conform met de Europese regelgeving voor de herroeping bij de aankoop van een dienstverlening op afstand.
Met vriendelijke groeten,

Nico Teeuwen
Parship WebCare

Datum: 14 februari 2018 - 11:36

Geschreven door: MGTOW

De reactie van Parshi(p)t maakt duidelijk hoe men opereert:
- onnodig complexe procedures
- woekertarieven (en incasso-SS) als je je niet aan de procedures houdt
- klachten worden afgeweerd door te verwijzen naar de procedures (je hebt het toch gezien en geklikt op akkoord?), maar de procedure wordt niet aangepast
- ledenbestand is niet transparant en waarschijnlijk ook te klein door concurrentie van Tinder
- een uniek persoonlijkheidsrapport zonder bewezen meerwaarde maar waar wel dik voor moet worden betaald.
- diverse premiumopties (want in de basis werkt het niet goed?)

Als Nico Teeuwen ballen heeft gaat hij in op deze punten maar dat doet hij niet want hij weet dondersgoed dat hij zich hiermee op glad ijs begeeft. Dus blijft hij zich louter verschuilen achter formaliteiten.

Datum: 14 maart 2018 - 10:50

Geschreven door: Nico Teeuwen

Graag ga ik kort in op uw kritiek, meneer “MGTOW”.
Wij hebben al vaker contact gehad via dit forum.
U heeft meermaals aangegeven dat u het niet eens bent met het herroepingsrecht. Dat is natuurlijk uw goed recht. In de communicatie hierover heb ik ons standpunt uiteengezet en ben ik duidelijk hierover.
Ik wil dan ook aangeven dat het niet noodzakelijk is alle argumenten te herhalen, op krachttaal in te gaan of op vergelijkingen... Alle vragen zijn beantwoord.
Met vriendelijke groeten,
Nico Teeuwen
Parship WebCare

Datum: 14 maart 2018 - 11:02

Geschreven door: MGTOW

Het is duidelijk dat Nico Teeuwen mij met een andere persoon verwardt. Kennelijk is het lezen van de 'kleine lettertjes' ook moeilijk voor hem.
Natuurlijk acht Nico Teeuwen het 'niet noodzakelijk' om in te gaan op mijn argumenten. Tja, wat krom is valt niet recht te praten en bij pogingen daartoe glij je uit over de Par-shit.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review