Parship Review - Oplichtersbende

Parship - Oplichtersbende

2

Review:
Ik ben vorig jaar 1 jaar premiumlid geweest.kreeg daarbij HET persoonlijkheidsrapport. Kreeg matches van mijn nivo hbo en wo. Gaandeweg het jaar steeds minder. Ook de beloofde evenementen bleven uit. Na 6 maanden gebeurde er eigenlijk niets mee en was ik er klaar mee. Ook naar advies vraag en opmerkingen kreeg ik niet echt antwoord een datingside waardig. Zoiets van geen wonder. Daarom premium stop gezet. Daarbij mijn profiel aangepast met daarin duidelijke verwijzingen dat ps een slechte keus is en een profiel daarbij dat absoluut niet acceptabel was. Toch kreeg ik na 2 dgn het bericht dat het profiel ok was. Hoezo handmatige controle?

2 weken geleden dacht ik laat ik het nog een kans geven. Profiel weer terug gezet en zowaar reactie. Een vrouw van 1.91 verzorgster stuurde bericht. Ik reageerde. Zij reageerde terug echter omdat telezen diende ik dus eerst even lid te worden. TOEVALLIG liep er net een 50% actie. Dus 6 mnd premium gekozen. Lees het bericht is het totaal niet sluitend. Niet op nivo persoon lijkt veel ouder profiel klopte gewoon niet en kreeg steeds een andere intro. Ook op mijn bericht werd niet ingegaan. Kunstmatige bot conversatie zeg maar. Dus premium opgezegd omdat ik mij gegroomd voelde. Inmiddels een persoonlijkheidsrapport ontvangen waar ik niets voor had ingevuld. Ja bijna 2 jaar geleden. De volgende dag nogmaals een bericht van een andere persoon met een totaal niet in irde zijnd profiel. Sindsdien niets meer. Behoudens wat er zgn bij mij zou passen. De status nieuwsbrieven. Ik heb gereclameerd maar Parship weigert volledig terug te betalen schermend met het thuiszorg certificaat waar ze mij inziens snel uit geschreven dienen te worden omdat ze de regels in hun eigen voordeel uitleggen en zich verschuilen achter hun arrogante opstelling. Zo heeft men het in de toelichting over HET persoonlijkheidsrapport wat er maar 1 kan zijn dus maar hanteerd men het begrip EEN persoonlijkheidsrapport in haar rigide opstelling van verrekening tegenwaarde verleende diensten waarbij men maar blijft hameren op de kosten van haar diensten in deze. Ik vraag parship tich niet om bonafide personen in te zetten om klanten binnen te slepen? Parship is geen datingside het is een side waar daters tegen abnormaal tarief elkaar kunnen vinden. Parship is alleen geinteresseerd in het binnenharken van premium leden zonder enige persoonlijke dienst verlening. Een oplichters side is het Fake. Leden die elkaar gevonden hebben hebben elkaar gevonden omdat ze zochten. Misschien dat de server hielp maar niet omdat Parship dar mogelijk maakt die hebben liwver dat je daar lid blijft. Betalend.

Sterke punten:
Je leert hoe slecht sommige mensen en bedrijven zijn hoe een 06 exploitant nieuwe wegen heeft gevonden om mensen op te lichten.

Zwakke punten:
Alles is niet gericht op daten hebben een computer programma gekocht en onderhouden dat zich richtend op het in delucht houden van het berichten verkeer en binnenslelen van betalende leden desnoods met valse profielen. Dat is alles.

Pieter beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

2 Reacties

Datum: 11 november 2017 - 17:33

Geschreven door: Nadenker

In de review herken ik de werkwijze van vele datingsites.Wat ze handmatig doen is het geld gaan afhalen.Voor de rest laten ze het aan de computer over.De helpdesk stelt meestal ook niets voor.

Datum: 13 november 2017 - 10:04

Geschreven door: Harriet Timmermans

Beste Pieter,

Wij hebben uw bericht gelezen en betreuren het dat u niet tevreden bent. Wij willen graag ingaan op uw klacht, maar kunnen we vanwege de regelgeving op het gebied van de privacy hier niet verder ingaan op de details van uw overeenkomst met Parship. Wij vragen u daarom om contact op te nemen met de klantenservice van Parship via [email protected]

Met vriendelijk groeten,

Harriet Timmermans
Parship Webcare

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review