Parship Review - Friendzone

Parship - Friendzone

6

Review:
Vrijwel elke man heeft er wel eens mee te maken gehad of zit er nu in; de friendzone.
Dit is een reservebank van mannen waarbij de mannen om toerbeurt een dienst verlenen richting een vrouw. De ene man repareert electrische apparaten en doet klusjes. De ander kan zo goed praten en fungeert als emotionele tampon. De spannende bad guy is er voor de sex. De beta-male provider betaalt allerlei zaken. Geen enkele man is goed genoeg om alles te geven wat mevrouw verlangt, maar allemaal bij elkaar voldoen ze prima. Een reden om een echte duurzame relatie aan te gaan met een van die mannen is er dan ook niet voor haar. Hoe komt die friendzone tot stand? Simpel, er zijn voor elke vrouw ettelijke gegadigden (totdat ze een 50+ crazy cat women is). De mannen in kwestie hopen dat als ze maar goed genoeg hun best doen zij goedkeuring verkrijgen van haar en in bed belanden. Maar deze vrouwen zijn als een defecte snoepmachine waar je maar muntjes in blijft werpen. Er lijkt iets uit te komen maar het zakje snoep blijft telkens net haken en je probeert het nog een keer met wat extra muntjes. Maar dan komt de alpha bad guy en de deur opent zich als vanzelf, zonder muntjes te hoeven betalen. Het heeft geen zin om je zelf in de friendzone te plaatsen want de rolverdeling is vooraf bepaald. Ben jij de lucky one als 'friend with benefits', dan kun je er mee akkoord gaan, maar vaak ben je dat niet.
Via datingsites hebben vrouwen een vrijwel onbeperkte keuze. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen minstens 80% van de mannen als zijnde onaantrekkelijk bestempelen. Dus hebben ze geen moeite om een rijk gevulde friendzone op te bouwen waarbij 80% een functie heeft die niets met intimiteit te maken heeft. Dat noemen ze 'een aanvulling maar geen invulling'. Herken je deze zin? Vast wel want die wordt vaak gebruikt door vrouwen als ze in hun profiel omschrijven wat ze willen.
Laat je niet controleren en manipuleren, ga MGTOW. Google ook maar eens op MGTOW, Sandman en friendzone.

MGTOW beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

6 Reacties

Datum: 8 augustus 2017 - 11:41

Geschreven door: Dirk

MGTOW
Heb je ook iets van jouw club in het Nederlands? Van dat Engels wordt ik niet veel wijzer, zo goed versta ik het niet.

Datum: 8 augustus 2017 - 11:51

Geschreven door: MGTOW

De beste MGTOW kanalen zijn helaas engelstalig. Er is een nederlander (Mr Jones, MGTOW) die een nederlands kanaal heeft maar persoonlijk vind ik sandman beter. Ieder zijn ding natuurlijk.
Wat je kunt doen als je de engelstalige MGTOW-filmpjes via youtube bekijkt is de automatisch naar het nederlands vertaalde ondertiteling inschakelen. (via instellingen) Die zit er soms wel eens naast maar wellicht kun je het daardoor wel goed volgen.

Datum: 8 augustus 2017 - 13:04

Geschreven door: Joe

Dit is op alle datingsites zo.Als man blijf je er best weg.Op datingsites bedoelen vrouwen meestal met relatie een geldschieter,kinderoppas,gratis taxi,tuinman,klusjesman enz.Als je er als een filmster uitziet kan er sex bijkomen.

Datum: 8 augustus 2017 - 14:59

Geschreven door: Dirk

En ook boodschappen halen en de hond uitlaten en de afwas doen.

Datum: 20 september 2017 - 11:30

Geschreven door: MGHEW.nl

Er is inderdaad sinds kort een MGTOW in het Nederlands op www.mghew.nl

Datum: 20 september 2017 - 11:40

Geschreven door: MGTOW

Leuk initiatief dat van mgew.nl

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review