Leuk!

Ik zit hier al een hele tijd op, met tussenpozen actief, en heb er heel leuke vriendschappen aan overgehouden. Echte mismatches zijn zeer zeldzaam. 2 vriendinnen heb ik naar de site geleid en die hebben binnen een maand een relatie gevonden.

Het leuke is dat je met chatten wat meer over elkaar te weten komt in plaats van dat je het op een profieltje leest. Het lijkt wat meer op het echte ontmoeten. Behalve dan dat je elkaar niet direct ziet, maar dat neemt dan wel weer veel uiterlijke vooroodelen weg. Onder het typen komt er af en toe de melding dat je een do of don't van een persoon hebt geraden. Dit is een lijstje wat je zelf samenstelt en wat ook een meeweegt in de matching.

Het is gratis, alleen als je meer matches wil (al je actief bent op de site krijg je er om de dag aleen nieuwe bij), of eerder een foto wil zien of een do of don't van de ander wil cheaten, heb je credits nodig. Deze credits verzamel je het snelst door anderen uit te nodigen, maar ook voor beoordelingen van je matches krijg je credits. Speel je veel vals, dan kan je ook credits bijkopen, maar dat heb ik in al die jaren nog niet nodig gehad. Ze zijn overigens niet duur.

Sterke punten
Origineele opzet
geen foto's sjoppen
geen profieltje (je loopt in het cafe toch ook niet met een profiel op je voorhoofd)
gratis
als je actiever bent krijg je meer matches, dus wordt je ook niet zo vaak aan inactieve mensen gematcht
de AI werkt

Zwakke punten
weinig controle op matches (maar misschien is dat juist wel goed)

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden